- Poruka
- 5.424
Mora da sam ti nedostajala ,kad me se jos secasUuuu tebe bas dugo nije bilo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da sam ti nedostajala ,kad me se jos secasUuuu tebe bas dugo nije bilo![]()

´esil mu ´ebala majku, a?Mora da sam ti nedostajala ,kad me se jos secas![]()

Neše nema već mesec dana a car se javi jednom nedeljno. 
Па оно знаш како....ганци су се разбежали,само сам могао Илића да зезам а сад си и ти туMora da sam ti nedostajala ,kad me se jos secas![]()
Сад сам цара видео на ФВ......E, a gde su nam Neša i car?![]()
![]()
Neše nema već mesec dana a car se javi jednom nedeljno.
![]()
´esil mu ´ebala majku, a?![]()
![]()
![]()
Koncert nije bio po danu! Uveče!Еееех па не висим ја по цеo дан у кафани![]()

Pa kad me se tako lepo seca,a proslo je podosta vremena...´esil mu ´ebala majku, a?![]()
![]()
![]()

Па оно знаш како....ганци су се разбежали,само сам могао Илића да зезам а сад си и ти ту.......
Mozes samo da sanjas o tome
Ма нееее....![]()
Pa kad me se tako lepo seca,a proslo je podosta vremena...
Па оно знаш како....ганци су се разбежали,само сам могао Илића да зезам а сад си и ти ту.......
Mozes samo da sanjas o tome
![]()
ja svakog lika zapamtim na forumu....a tebe sam jos lakse jer si jedina gankaci koja je bila aktivna na zvezdinoj temi........![]()
Pa kad me se tako lepo seca,a proslo je podosta vremena...
ja svakog lika zapamtim na forumu....a tebe sam jos lakse jer si jedina gankaci koja je bila aktivna na zvezdinoj temi........![]()
Dobro je..ja mislila da me se secas jer smo se par puta zestoko izvredjali
Bilo lepo danas na Marakani...
Samo mi sad pokvarise raspolozenje i ne mogu da zaspim![]()
Evo jedna uspavanka za tebe.Dobro je..ja mislila da me se secas jer smo se par puta zestoko izvredjali

Neee nismo se ja i ti vredjali...ti si mene smirivala da ne vredjam gance na zvezdinoj temi.....grdne poene sam zbog toga podobijaoDobro je..ja mislila da me se secas jer smo se par puta zestoko izvredjali
Значи Звездана уме да завуче, и те како, да знадем да јој ја у будуће случајно не станем на жуљ![]()
I JA SAM yaj.banMsm nema mi ravnog....osim Zemunca......sa njim ne smem da se igram
![]()
E.Присутан !
Dovedi nam još i Nešu. Bez vas dvojice nekako pusto. Imamo u planu neke akcije pa nam trebate. Nebojte se, nećemo da rušimo moderatore.
)AaaaaaaaaaaNeee nismo se ja i ti vredjali...ti si mene smirivala da ne vredjam gance na zvezdinoj temi.....grdne poene sam zbog toga podobijao
I JA SAM yaj.banMsm nema mi ravnog....osim Zemunca......sa njim ne smem da se igram
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaj.ban![]()
![]()
![]()
![]()
Ma neee ja sam bas fina ,dobra i pitomaЗначи Звездана уме да завуче, и те како, да знадем да јој ја у будуће случајно не станем на жуљ![]()

Postoji logicno objasnjenje....HTEO SAM DA NAPISEM ZAJBAN ali posto NE ZNAS cirilicu onda i neznas da je Z na mojoj tastatuti umesto Y i to je to......mesam Z na tastaturi na latinici i na cirilici ALI BAR NISAM NAPISAO GODINO 1008 MOZGU xaxaaxaxaxaxaxaxE.![]()
![]()
Dovedi nam još i Nešu. Bez vas dvojice nekako pusto. Imamo u planu neke akcije pa nam trebate. Nebojte se, nećemo da rušimo moderatore.
(Ni supermoderatore!
![]()
![]()
)
........Aaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yaj.ban![]()
![]()
![]()
![]()
Ma neee ja sam bas fina ,dobra i pitoma
Vidis i Djeneral kaze da je tako
To ti je novi junak, nešto kao Super.men, Bet.men. On sva pitanja rešava yajima.A sta mu dodje yaj.ban?![]()
![]()
![]()
![]()
...ма несвакидашња атмосфера.
.
.
´ajde, nemoj da se vadiš yajbanu. Ja pišem ćirilicom odkako sam se rodio, pa sve do danas. Ti si je juče naučio i to još ne znaš dobro.Postoji logicno objasnjenje....HTEO SAM DA NAPISEM ZAJBAN ali posto NE ZNAS cirilicu onda i neznas da je Z na mojoj tastatuti umesto Y i to je to......mesam Z na tastaturi na latinici i na cirilici ALI BAR NISAM NAPISAO GODINO 1008 MOZGU xaxaaxaxaxaxaxax
i nemoj da se smejes funjaro jedna