Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Desilo se u Kolinu
______________________________________________________-
Zlodějíček ukradl přes sto pivních lahví, bohužel prázdných

Kolín - Netradiční případ řeší kolínští policisté. Do jednoho z kolínských obchodů se vloupal nepříliš vybíravý lapka. Odnesl si netradiční úlovek.

Lopovcic ukrao preko sto pivskih flasa, nazalost praznih!

Nemojte da mislite da se mali zaje*bo. Ovde jedna prazna flasa kosta 3 krune a klinac (pretpostavlja se da je maloletnik) je maznuo oko 150 flasa. To mu dodje 4.500 kruna, dakle oko 200 eura :D

Prvim šinobusom ti šaljem tovar praznih flaša od piva,ne znam šta ću više sa njima.....BIĆU BOGAT,JEEEEEE :super:

http://www.********************/images/2008/03/14/beer-bottle-chadelier_7071.jpg
Da, samo ne moze svaka flasa. Samo evropski standard. A nemam pojma kakve flase vi tu imate. Inace, posao sa flasama je ubitacan ukoliko odgovaraju. Ovde je kaucija na flasu kao sto rekoh 3 krune. :D

Direktno iz Liverpula. Dosao je u Slaviju ji odmah s povredio. E da! Hteli su on Poborski i mislim Baros da kupe Slav iju pa se izjalovilo. Poborski je uzeo akcije Dinama Ceske Budjejovice i tamo igrao dve sezone. Sada je suvlasnik Dinama.

Uh, ybt, kakva je to ludacka reprezentacija bila. Pa jos i Nedved, Kuka, Bejbl, Srnicek, ... Cini mi se da sam razbio nesto od sitnog pokucstva kad su izgubili u onom finalu od Nemaca, mislim da nikad nisam navijao za neki strani tim toliko vatreno kao tad.

Uh, ybt, kakva je to ludacka reprezentacija bila. Pa jos i Nedved, Kuka, Bejbl, Srnicek, ... Cini mi se da sam razbio nesto od sitnog pokucstva kad su izgubili u onom finalu od Nemaca, mislim da nikad nisam navijao za neki strani tim toliko vatreno kao tad.
Tada su stvarno bili ubitacni. Uspeli su cak i od obicnog balvana Kollera da naprave svetskog strelca No 1. Poborski je zaista bio svetska klasa (mada ga ja uopste ne volim zbog ponasanja prema Gluscevicu kada je ovaj dosao u Spartu). Pa mali virtuoz Rosicki....

Generle, ko te to tako nalup'o? :rotf: :rotf: :rotf:
168022-top_foto1-3rtuf.jpg

Večeras imamo u gostima čuveni " Trio Fantastikus"
ludopileglodjekosku Auč!!!
Ujeo me komarac!!!
Elita

Učlanjen: 23.02.2007.
Pol: ženski
Tekstova u blogu: 4

koto
Supermoderator

Učlanjen: 22.12.2007.