- Poruka
- 42.590
borka, borka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da se predstavim

.Oni dolaze sami. Trenutno su na košarci u Pioniru i gledaju finale Zvezda - Partizan. Doći će kasnije.DOBRO VECE
OVDE JE ZURKA?
Sam uranila?
ja sam Konza
Ilicu da li si pozvao i moje navijace da ne budem jedini Partizanovac u kafani
![]()
Oni dolaze sami. Trenutno su na košarci u Pioniru i gledaju finale Zvezda - Partizan. Doći će kasnije.![]()

pa de si breee, vec sam mislila da cu morati sama na astalDOBRO VECE
OVDE JE ZURKA?
Sam uranila?
ja sam Konza
Ilicu da li si pozvao i moje navijace da ne budem jedini Partizanovac u kafani
![]()

ali zato imam nesto specijalno za vas..da vidite kako su politicarke partizanovke ...tolerantne

raspjevana mladost![]()

Mene niko nije upoznao sa Borisom.
Gospodine Borise, ja sam Borac.
Kako ste?![]()

ma i ja sam kasno stigla ..ilic vec digao uzbunu..postavio table po pdfovima, hitno da se javi trioodusevljena sam ovom pesmom..nego sta se ovde pije..ko je nadlezan za muziku ko za pice i gde je domacin?
a kao sto vidish stigla sam..malo kasnim gledala sam kako zvezdasima dajemo lekciju iz kosarke![]()

Ovde je švedski sto. Piće je već unapred pripremljeno. Idi u gornju salu, odande se počinje. Inače, specijalne želje ispunjava Boris 1odusevljena sam ovom pesmom..nego sta se ovde pije..ko je nadlezan za muziku ko za pice i gde je domacin?
a kao sto vidish stigla sam..malo kasnim gledala sam kako zvezdasima dajemo lekciju iz kosarke![]()
Što nisi išla od početka? U gornjoj sali je upoznavanje i švedski sto. Nisi gore ni bila. Neka te koto odvede. I plakat sam okačio.ni mene niko nije upoznao![]()

ma i ja sam kasno stigla ..ilic vec digao uzbunu..postavio table po pdfovima, hitno da se javi trio
a vas nigde..i sta cu kucu sama dosla..al sva sreca borcica uskoci sa solo tackom![]()

Što nisi išla od početka? U gornjoj sali je upoznavanje i švedski sto. Nisi gore ni bila. Neka te koto odvede. I plakat sam okačio.![]()
...malo sam se postidela i bilo mi neprijatno da sama udjem..posebno sto se kafana zove kako se zove
Mene niko nije upoznao sa Borisom.
Gospodine Borise, ja sam Borac.
Kako ste?![]()
.Добро вече...
Шта можемо да учинимо за вас???