- Poruka
- 23.504
Nemoj da sastavljas ono sto sam ja rastavio prevarantu. Samo sam napisao Tamo nemi tip pa sam izbrisao!Enoga se pise odvojeno
1-1 nja nja nja
a daaa ima me tamoo
tj neki tamo tip a gde je old General?

Zato sto si progovorio!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da sastavljas ono sto sam ja rastavio prevarantu. Samo sam napisao Tamo nemi tip pa sam izbrisao!Enoga se pise odvojeno
1-1 nja nja nja
a daaa ima me tamoo

Nemoj da sastavljas ono sto sam ja rastavio prevarantu. Samo sam napisao Tamo nemi tip pa sam izbrisao!
Zato sto si progovorio!![]()
![]()
![]()

Prvi s desna. Ima slem!Enoga se pise odvojeno
1-1 nja nja nja
a daaa ima me tamoo

Generale, zbog tebe uvodim i u ovu kafanu cuvara. Bice ti zabranjen ulaz zbog pijanstva i laganja!
![]()

Sto si bezobrazan? Ja sam priznao da sam napisao nemi i stoji ti u citatu. Ono drugo si sam u citiranju sastavio. Cuti!!! Napuckacu Giricu protiv tebe.Gde ti je bre obraz!
Kako mozes da kazes da nisi napisao kad smo svi videli da jesi....i ja kda sam te citirao ti odma ispravljas i posle porices da nisi rekao
Ja bar priznam i ne lazem
al ganci su takvi![]()

Sto si bezobrazan? Ja sam priznao da sam napisao nemi i stoji ti u citatu. Ono drugo si sam u citiranju sastavio. Cuti!!! Napuckacu Giricu protiv tebe.![]()

Ej jel imate neki problem?
![]()

Slavia sampion Ceske. Navijaci blokirali Prag pohodom po ulicama. Za sada policija samo posmatra ali je pripremljena teska jedinica policije u slucaju nereda. Za sada se sve obilazi bez nasilnistva. Skandira se ulicama i prozivaju se Sparta i spartini navijaci!![]()
![]()
![]()
To su samo oni koji su bili na Zizkovu na utakmici i isli na Eden. Po celom Pragu su bile kolone navijaca.Lepo izgleda kolona sa gornje slike........
To su samo oni koji su bili na Zizkovu na utakmici i isli na Eden. Po celom Pragu su bile kolone navijaca.
To su bitange koje su pobegle iz skole i otisle na utakmicu!u bre ilicu velika nezaposlenost kod vas u ceskoj tamo, vidi koliko je ljudi na ulici![]()

Ilicu, jel' on direktno iz Liverpula dosao ili je bio negde izmedju ta 2 angazmana?Direktno iz Liverpula. Dosao je u Slaviju ji odmah s povredio. E da! Hteli su on Poborski i mislim Baros da kupe Slav iju pa se izjalovilo. Poborski je uzeo akcije Dinama Ceske Budjejovice i tamo igrao dve sezone. Sada je suvlasnik Dinama.SmicerIlicu, jel' on direktno iz Liverpula dosao ili je bio negde izmedju ta 2 angazmana?
Evo ga Zemunac
odo ja da spavam .......![]()
To su bitange koje su pobegle iz skole i otisle na utakmicu!![]()
![]()
![]()
ma mojne necu ti nista
a znam kako im je![]()
moracu i ja opet vanredno kolo..