Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Ало ЉУДИ питам вас несто везано за ЋИРИЛИЦУ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao si i u Pubu pa sam ti tamo odgovorio!Ало ЉУДИ питам вас несто везано за ЋИРИЛИЦУ.
Аха У РЕДУ ЈЕ ПИЊЕМ НАШОМ ЈЕДИНОМ И НАЈЛЕПШОМ НА СВЕТУ ЋИРИЛИЦОМ
ал мало ми је фрка због тастатуре
.E, samo kad bih znao da je pronadjem!И мени је али ајде да ЊЕГУЈЕМО још ово мало сто нам је остало.
ИЛКЕ мора да ти је на рачунару.

E, samo kad bih znao da je pronadjem!![]()
![]()
![]()
ЛЕПО СИ РЕКО БОРИСЕ
МОРАМО ДА НЕГУЈЕМО ТО СТО ИМАМО ,МОРАМО ДА ЧУВАМО НАШУ ЋИРИЛИЦУ
КО НЕ ПИШЕ ТАЈ ЈЕ ШИПАР НА НА НАА НА НА НА![]()
![]()
![]()
![]()

Nemam tamo ponudu jezika.Иди на језике који су ти у ДОЊЕМ ЋОШКУ ЕКРАНА и ту бирај...
zar je bitno cime pisemo na netu?
uvek pisem cirilicom jer je najlepse pismo,ali na kompu ne mogu!
.Nemam tamo ponudu jezika.
Ђоле не фарбај нас.....сваки комп мора да има ђирилично писмо! тј. сваки виндовс....мада ја не верујем да ћу још дуго моћи без латинице,једноставно неке речи не могу да се напишу са ћирилицом
Ђоле не фарбај нас.....сваки комп мора да има ђирилично писмо! тј. сваки виндовс....мада ја не верујем да ћу још дуго моћи без латинице,једноставно неке речи не могу да се напишу са ћирилицом
Иди у КОНТРОЛ ПАНЕЛ тамо имас да подесиш за то.
Послао сам му ја линк прије пар постова.ЦЛИКОВИТО објанјенје...не мозе да не надје.
Ocemu ti pricas?gde sam rekao da nemam cirilicu na kompu?Samo kazem da nisam navikao da pisem,i nemam nameru da pocinjem ovo je samo internet.
na cirilici d i j ne daju ђ.![]()
Ocemu ti pricas?gde sam rekao da nemam cirilicu na kompu?Samo kazem da nisam navikao da pisem,i nemam nameru da pocinjem ovo je samo internet.
Па не би било лосе да се мавикнес и на ЛАТИНИЦУ си се НАВИКАО.
axaxaxa ti to meni kazes?Ja rodjace pisem cirilicom UVEK!,ali net je izuzetak i nemoj sad da mi se previte pro srbi ovde....