- Poruka
- 5.424
Vidi i grobari imaju kafanu 
Otcepili se

Otcepili se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzordzi...ne mogu da verujem da ti navijas za Partizan![]()
Ti si otvorila ovu kafanu, valjda ces da das neki popustihh koliko ja mogu da popijem![]()
cim si grobar, znaci da si malo na svoju ruku. ne mozes da budes skroz normalan i da volis partizan
tako da smo svi mi zaljubljenici u crno-bele boje u neku ruku odabrani, s' toga pivo i rakija za sve grobare![]()
Mi pravi Grobari,
Pijemo rakiju,
Volimo Partizan i majku Srbiju
pilici mojiDa overim i ja, dok nas nisu izbacili iz kafane![]()
Ne ,zasto bi ?shta ces,, to ne moze se bira, ko ona fora biraj prijatelje kad vec ne mozes porodicu
smeta ti to?
jel mi lepo pishe ispod nicka Domacin..Ala ce da padne kljuc na kafanu! Ne mogu dve kafane na jednom Pdf. I parkic bio spojen sa nasom kafanom. Ovde ide katanac!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo su cuvari reda i mira kad mi dodjemo u Prag. Spava se "na daskama"!A ilic vec polako okuplja ekipu za utakmicu kod njega
![]()
ovo je pdf Fudbal!
ovde Zvezda ima kafanu!
ovde i Partizan mora da ima kafanu!
kraj priche!
Onda mora da nisam komentar ni poslao!vNe znam. Nisam ja. Mozda je Krsta zezala pa se nije ni postovao...
Ne ,zasto bi ?
Imam mnogo prijatelja koji navijaju za Partizan
Malo se svadjamo kad je derbi,ali posle opet nastavimo da se volimo![]()
Tema je zalepljena posto je i zvezdina kafana zalepljena.
Ko se svadja taj se volipa vidim si imala tuzan smajli pa sam se zabrinuo ja znam isto dosta zvezdasica, malo se svadjamo, ali nista drasticno, svadjam se i sa ribama koje navijaju za partizan tako da nije zbog timova vishe sportski
![]()