Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo da donesem jednu

1253-smirnoff_premium_vodka.jpg

Možda zatreba :mrgreen:

Na odrzanom porodicno-kucnom savetu dveju prijateljskih porodica donesen je zakljucak i odluka da se objavi

JAVNO OBAVESTENJE

U nasim redovima se pojavila osoba sumnjivih moralnih kvaliteta koja svojom pojavom unosi nemir i zabunu u postene i nicim ne okaljane porodice.

Doticna osoba na podmukao i pokvaren nacin pokusava da otme vec obecanu postenu devojku jednome postenom momku. S obzirom da je pomenuta postena devojka obecanje dala jos pre dve godine a do sada se pokazalo da nije nikada izneverila, obavestavam ovim putem pomenutog pokvarenog i nepostenog nasilnika da se odrekne daljih aktivnosti jer ce mu ime i prezime biti ovde okaceni u vidu poternice

Akteri o kojima govori ovo obavestenje ce se prepoznati i molim da daju izjeve povodom ovog Obavestenja i nemilih dogadjaja koji su mu prethodili! :rtfm:

Na odrzanom porodicno-kucnom savetu dveju prijateljskih porodica donesen je zakljucak i odluka da se objavi

JAVNO OBAVESTENJE

U nasim redovima se pojavila osoba sumnjivih moralnih kvaliteta koja svojom pojavom unosi nemir i zabunu u postene i nicim ne okaljane porodice.

Doticna osoba na podmukao i pokvaren nacin pokusava da otme vec obecanu postenu devojku jednome postenom momku. S obzirom da je pomenuta postena devojka obecanje dala jos pre dve godine a do sada se pokazalo da nije nikada izneverila, obavestavam ovim putem pomenutog pokvarenog i nepostenog nasilnika da se odrekne daljih aktivnosti jer ce mu ime i prezime biti ovde okaceni u vidu poternice

Akteri o kojima govori ovo obavestenje ce se prepoznati i molim da daju izjeve povodom ovog Obavestenja i nemilih dogadjaja koji su mu prethodili! :rtfm:

:hahaha: ja cu da preduzmem ovaj slucaj, uvek sam na strani ljubavi :) Ilicu jel imas ti nesto napismeno :)

Hahahahaha :hahaha:

P.S. Just for the record, ja nemam veze s ovim :rumenko: :lol: :mrgreen:

A ja sam vozac formule 1 :kpozdrav:

On dolazi uvek posle ponoci. Spava do 23h pa mu je jutru u ponoc! :hahaha:

Mozda ne spava sad, jer sutra rano sabajle mora njivu da ore :D

:hahaha: ja cu da preduzmem ovaj slucaj, uvek sam na strani ljubavi :) Ilicu jel imas ti nesto napismeno :)

A ja sam vozac formule 1 :kpozdrav:

Mozda ne spava sad, jer sutra rano sabajle mora njivu da ore :D
Itekako da imam. Najmanje dvadeset puta napisano na ovom forumu! :rtfm:

Preuzimaj slucaj, donesi usi onog bezobraznika zamotane u novine, baci ovde na sto pa necu njegovu sliku u obliku poternice okaciti ovde na zid.:rtfm:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Itekako da imam. Najmanje dvadeset puta napisano na ovom forumu! :rtfm:

Preuzimaj slucaj, donesi usi onog bezobraznika zamotane u novine, baci ovde na sto pa necu njegovu sliku u obliku poternice okaciti ovde na zid.:rtfm:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Dobro mozda imas nesto, ali za ovaj pravni poso je vrlo bitna saglasnost volja, koje ocigledno vise nema :) Ne vidim razlog, zasto ti i ona koja nista ne zna o tome, zelite da stanete na put ljubavi dvoje mladih :confused: Evo i sami forumasi ce vam reci da se u neciju vezu niko ne treba mesati :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back