Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti se tako zoveš,ne ja

Jel gledas ti vesti?

Sad si prizno da je bilo ranije. Jos samo da potvrdis da to jos uvek traje pa ti donosim pivo u kafance vranjansko! :lol:

Rako sam tako je bilo ranije i mislio sam na prosla doba, kad je bilo dovoljno da murija isamarise i natera svakog da prizna, sad su dokazi bitni, ajde da vidim dokaze.

Jel gledas ti vesti?

Rako sam tako je bilo ranije i mislio sam na prosla doba, kad je bilo dovoljno da murija isamarise i natera svakog da prizna, sad su dokazi bitni, ajde da vidim dokaze.
Svedok No 1:

Citat:Citat:Original postavio Giovanna
Grizly i Mr FREAK SU ISTI LJUDI!

Mr Freak Nije Borg De*il nego gleda realno...Niko od njih ne podnosi da bude nadigran...Pa ni sam Federer to ne podnosi samo što vi kao njegovi navijači to ne vidite...Sampras priča kako je Federer najbolji, a misli da nema boljeg od njega, bez obzira na ove poslednje dve Gs titule, koje su ruku na srce uzete zbog srećnog spleta okolnosti...Tako će i Federer doživeti da neko pretekne i njega a on će sa sve kiselom facom i osmehom kao juče Sampras tapšati a u sebi psovati sve živo...Jer i nad popom ima pop...To nije ništa pogrešno, ljudski je...Niko ne voli da gubi...

A ovo?

Svedok No 1:

Citat:Citat:Original postavio Giovanna
Grizly i Mr FREAK SU ISTI LJUDI!

Mr Freak Nije Borg De*il nego gleda realno...Niko od njih ne podnosi da bude nadigran...Pa ni sam Federer to ne podnosi samo što vi kao njegovi navijači to ne vidite...Sampras priča kako je Federer najbolji, a misli da nema boljeg od njega, bez obzira na ove poslednje dve Gs titule, koje su ruku na srce uzete zbog srećnog spleta okolnosti...Tako će i Federer doživeti da neko pretekne i njega a on će sa sve kiselom facom i osmehom kao juče Sampras tapšati a u sebi psovati sve živo...Jer i nad popom ima pop...To nije ništa pogrešno, ljudski je...Niko ne voli da gubi...

A ovo?

Zelim da ispitam svedoka, dovedi je?

ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ооооооооооооооооово је већ постало оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооозбиљно

:)

Zasto? Ne verujem da ti mozes biti losa u necemu ;)
:mrgreen:

ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оо
ооооооооооооооооово је већ постало ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооозбиљно
A ti provodadzises, provodadzises??? Tetko jedna. :lol::hahaha::telefon:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back