waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Necu druze dok sam ne prizna. Pa makar i pod prinudom!![]()
шта да призна
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ima bureka sa jabukama i u Vranju a on je najglasniji da ga nema.шта да призна
Ово је само маска....не дајмо се изиграти![]()
Ово је само маска....не дајмо се изиграти![]()
погрешио си,фреак треба да призна а не ја![]()
Каква ова слика има везе самном,и нећу више да чујем о Х1Н1
Necu ni ja da cujem, zoves se A H1N1
To je bilo ranije, ajde da vidim dokaze![]()
Sad si prizno da je bilo ranije. Jos samo da potvrdis da to jos uvek traje pa ti donosim pivo u kafance vranjansko!Necu ni ja da cujem, zoves se A H1N1
To je bilo ranije, ajde da vidim dokaze![]()
ti se tako zoveš,ne ja
Sad si prizno da je bilo ranije. Jos samo da potvrdis da to jos uvek traje pa ti donosim pivo u kafance vranjansko!![]()
Svedok No 1:Jel gledas ti vesti?
Rako sam tako je bilo ranije i mislio sam na prosla doba, kad je bilo dovoljno da murija isamarise i natera svakog da prizna, sad su dokazi bitni, ajde da vidim dokaze.
Svedok No 1:
Citat:Citat:Original postavio Giovanna
Grizly i Mr FREAK SU ISTI LJUDI!
Mr Freak Nije Borg De*il nego gleda realno...Niko od njih ne podnosi da bude nadigran...Pa ni sam Federer to ne podnosi samo što vi kao njegovi navijači to ne vidite...Sampras priča kako je Federer najbolji, a misli da nema boljeg od njega, bez obzira na ove poslednje dve Gs titule, koje su ruku na srce uzete zbog srećnog spleta okolnosti...Tako će i Federer doživeti da neko pretekne i njega a on će sa sve kiselom facom i osmehom kao juče Sampras tapšati a u sebi psovati sve živo...Jer i nad popom ima pop...To nije ništa pogrešno, ljudski je...Niko ne voli da gubi...
A ovo?
Zelim da ispitam svedoka, dovedi je?
Stvarno niste znali?
Ilicu, otvorio si im oci...![]()
Oces svedoka No 2 Jeku#26 ?
Kazu, nisam dobra kao svedok.....Nju bi vrlo rado ispitao
A sta to znaci da je Giovanna odustala![]()
јују ју преверзњачино јеедна....
Kazu, nisam dobra kao svedok.....
![]()
Zasto? Ne verujem da ti mozes biti losa u necemu![]()
A ti provodadzises, provodadzises??? Tetko jedna.ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оо
ооооооооооооооооово је већ постало ооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооозбиљно
Nije odustala ali je trenutno van domasaja organa istraznih. Zato predlazem svedoka No 3Nju bi vrlo rado ispitao
A sta to znaci da je Giovanna odustala![]()
Па зар ви нисте знали а је Фреак двојни ник од Гризлија?
Nema sanse. Ti ides u Stefanov rodni grad da ispitas njegove poznanike i upoznas se sa njegovom prosloscu (do pete godine
A ti provodadzises, provodadzises??? Tetko jedna.![]()
A ti provodadzises, provodadzises??? Tetko jedna.![]()
Nema sanse. Ti ides u Stefanov rodni grad da ispitas njegove poznanike i upoznas se sa njegovom prosloscu (do pete godine)
шта кажеш....ју ју ју....нисам јеку сматрала за такву
да,да
ни ја не верујем