Hool
Domaćin
- Poruka
- 3.061
шта да пожуримо...?
да ти донесемо бурек (питу) са јабукама...?

да ти донесемо бурек (питу) са јабукама...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa njih 5 nasrnuli na ovog naseg druga, sta smo mogli drugo da uradimo?ЈОООЈ КАД САМ И ОВО ДОЖИВЕО........
ЈЕКА ОЛД СКУЛ ХУЛИГАН !!
јуче![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
![]()
To samo u Bosni. Reci cu da ti ne daju moderatorsku palicu!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa njih 5 nasrnuli na ovog naseg druga, sta smo mogli drugo da uradimo?![]()
Ja i drugarice se jurile po sobi i kako sam uletela u kupatilo, jako sam gurnula vrata a iza bio neki civiluk i kad ono - rupa na vratima ko jaje...
Tako sam ih slabo tresnula da su se probusila od civiluka.
Naravno, nismo mi
A i Italiji zamalo da me izmlate... Islo se u diskoteku, ali ja i drugarice odlucile da idemo do grada same i zato nismo otisle u disk. kad cujemo neku dreku po hotelu, ispred neka guzva... Izadjemo, kad ono 5-6 momaka (Beogradjani) mlate naseg druga. Mi uletimo u sobu uzmemo flase pica sto smo kupili kao suvenire i pojurimo na ove momke... Oni kad su nas videli, srecom pobegli (Lele da su nas roknuli ne bi ustali).. Mi podjemo do prizemlja kad ono kao u filmovima strave i uzasa - stolice polomljene, nasa drugarica se sakrila ispod sanka, na fotelji krv... Ide nam u sustret decko sav rasecen, ovim mojima pripalo muka pa sam ga ja vodila onako krvavog do wc-a... Ulazi profesorka sa sljivom na oku, profesor fizickog patosirao nekog njihovog.. .Znaci uzas!
Da ti ne pricam sta je sve bilo...
Leleeeee pogle potpis...
потпис ми је најбољи![]()
E to je bilo najinteresantnije u celog toj prici. Kako sam cula, u toj diskoteci bili Siptari, Slovenci i Hrvati. A pobili se Nislije i Beogradjani - to vise nije ni ironija nego je sarkazam sudbine. Uzas.I tako se srbi pice ...
Leleeeee pogle potpis...
E to je bilo najinteresantnije u celog toj prici. Kako sam cula, u toj diskoteci bili Siptari, Slovenci i Hrvati. A pobili se Nislije i Beogradjani - to vise nije ni ironija nego je sarkazam sudbine. Uzas.
Dobro, mi se tradicionalno ne podnosimo (Bg-Nis) ali bas ovako nesto da naprave - mnogo je nisko... I to ne samo da su se ucenici pobili, nego su se i profesori pobili. Kako sam bila obavestena u diskoteci su se prvo potukle nasa geograficarka i njihova hemicarka
Upali nam u hotel, svi naduvani i mrtvi pijani - poceli da lome... Jednog decka izboli, ja trcim da zovem doktora, kucam na vrata, on gospodin izlazi i pita: "U cemu je problem" , ja kazem: "Brzo sidjite dole, izboli su decka, mnogo krvari" , a tek ce on mrtav ladan: "Aaaa tuca, znam - gledam sa terase"
Tad sam ispizdela: "Majmune debilski silazi dole a nemoj sa terase da gledas, konju!"
Decka odvezli hitno za bolnicu, da smo jos malo cekali iskrvario bi. Strasno...
Dje si Aleksa?
Sta ima?
Video igrice. Doso umesto Popaja koga si sjebo!Gde ste ljudovi.....eto stigoh i vas da posetim
Borise brate svaka cast ,koji pdf???
mene brine ovaj grip
sta kazes neso?![]()
mene brine ovaj grip
sta kazes neso?![]()