Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja i drugarice se jurile po sobi i kako sam uletela u kupatilo, jako sam gurnula vrata a iza bio neki civiluk i kad ono - rupa na vratima ko jaje...:dash:
Tako sam ih slabo tresnula da su se probusila od civiluka. :lol:
Naravno, nismo mi :lol:

A i Italiji zamalo da me izmlate... Islo se u diskoteku, ali ja i drugarice odlucile da idemo do grada same i zato nismo otisle u disk. kad cujemo neku dreku po hotelu, ispred neka guzva... Izadjemo, kad ono 5-6 momaka (Beogradjani) mlate naseg druga. Mi uletimo u sobu uzmemo flase pica sto smo kupili kao suvenire i pojurimo na ove momke... Oni kad su nas videli, srecom pobegli (Lele da su nas roknuli ne bi ustali).. Mi podjemo do prizemlja kad ono kao u filmovima strave i uzasa - stolice polomljene, nasa drugarica se sakrila ispod sanka, na fotelji krv... Ide nam u sustret decko sav rasecen, ovim mojima pripalo muka pa sam ga ja vodila onako krvavog do wc-a... Ulazi profesorka sa sljivom na oku, profesor fizickog patosirao nekog njihovog.. .Znaci uzas!

Da ti ne pricam sta je sve bilo...

:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Jeka ooolddd, sssschhhoooolll hoooligan :D :D :D

I tako se srbi pice ... :(

Ah ta ekskurzija, i mahanje plavo belim barjakom sa potkrovlja hotela lepenski vir ...
U dva dana smo se potukli 7 puta, osmi put sam spavao na obliznjoj klupi, pa se probudio i der'o da mi daju piva, u tim istrcava razredna, peetre dete, jesi ti normalan, vidi ga, crven k'o paprika, id' u persun :D :D :D
I ostavila me na klupi :D :D :D
BUREK BRIGADA :D

:heart:
потпис ми је најбољи ;)
Leleeeee pogle potpis...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:worth::worth:

I tako se srbi pice ...
E to je bilo najinteresantnije u celog toj prici. Kako sam cula, u toj diskoteci bili Siptari, Slovenci i Hrvati. A pobili se Nislije i Beogradjani - to vise nije ni ironija nego je sarkazam sudbine. Uzas.
Dobro, mi se tradicionalno ne podnosimo (Bg-Nis) ali bas ovako nesto da naprave - mnogo je nisko... I to ne samo da su se ucenici pobili, nego su se i profesori pobili. Kako sam bila obavestena u diskoteci su se prvo potukle nasa geograficarka i njihova hemicarka :lol:

Upali nam u hotel, svi naduvani i mrtvi pijani - poceli da lome... Jednog decka izboli, ja trcim da zovem doktora, kucam na vrata, on gospodin izlazi i pita: "U cemu je problem" , ja kazem: "Brzo sidjite dole, izboli su decka, mnogo krvari" , a tek ce on mrtav ladan: "Aaaa tuca, znam - gledam sa terase" :dash:

Tad sam ispizdela: "Majmune debilski silazi dole a nemoj sa terase da gledas, konju!":rtfm:
Decka odvezli hitno za bolnicu, da smo jos malo cekali iskrvario bi. Strasno...

Leleeeee pogle potpis...:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:worth::worth:

E to je bilo najinteresantnije u celog toj prici. Kako sam cula, u toj diskoteci bili Siptari, Slovenci i Hrvati. A pobili se Nislije i Beogradjani - to vise nije ni ironija nego je sarkazam sudbine. Uzas.
Dobro, mi se tradicionalno ne podnosimo (Bg-Nis) ali bas ovako nesto da naprave - mnogo je nisko... I to ne samo da su se ucenici pobili, nego su se i profesori pobili. Kako sam bila obavestena u diskoteci su se prvo potukle nasa geograficarka i njihova hemicarka :lol:

Upali nam u hotel, svi naduvani i mrtvi pijani - poceli da lome... Jednog decka izboli, ja trcim da zovem doktora, kucam na vrata, on gospodin izlazi i pita: "U cemu je problem" , ja kazem: "Brzo sidjite dole, izboli su decka, mnogo krvari" , a tek ce on mrtav ladan: "Aaaa tuca, znam - gledam sa terase" :dash:

Tad sam ispizdela: "Majmune debilski silazi dole a nemoj sa terase da gledas, konju!":rtfm:
Decka odvezli hitno za bolnicu, da smo jos malo cekali iskrvario bi. Strasno...

:hahaha: koji lik :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back