Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има у Новом Саду,Београду знам јер сам јео бурек са јабукама и у Новом Саду и у Београду

Ma ti u zivotu nisi jeo burek.

Mi smo demolirali hotel Vojvodina u Novom Sadu :mrgreen:

Ja sam licno razvalio vrata hotelu u Budimpesti :D
A moj drugar, ne iz skole, nego ga znam ovako, je bio dve nedelje u pritvoru u Atini. Pokusao da ukrade skuter, i bili uhvatili njega, jos jednog i vozaca. Dobio zabranu ulaska u Grcku na pet godine, jos uvek mu traje :)

Ljudi, ne postoji burek sa jabukama. To je pita.

@Mr. Freak
Samo se t hvali. :))))

Jeko nije to bilo namerno, to je nesrecni slucaj. Imali smo one brave na karticu, i ja i drugar nismo poneli kljuc izasli smo da vidimo sta se u hodniku desava. Tamo smo imali sto i da vidmo, jedan drugar upalio protivpozarni, taj deo hodnika je bio skroz beo. I taman da kazem ovom mom cimeru da je taj nas drugar budala, vidim da se vrata zatvaraju. Odmah sam skocio, teo sam da zaustavim vrata, ali su vec bila zatvorena, tako da sam razvalio ona deo gde je brava. Odmah smo se dali na poso i maskirali smo to :)
Imao sam i slike zlocina :)

Jeko nije to bilo namerno, to je nesrecni slucaj. Imali smo one brave na karticu, i ja i drugar nismo poneli kljuc izasli smo da vidimo sta se u hodniku desava. Tamo smo imali sto i da vidmo, jedan drugar upalio protivpozarni, taj deo hodnika je bio skroz beo. I taman da kazem ovom mom cimeru da je taj nas drugar budala, vidim da se vrata zatvaraju. Odmah sam skocio, teo sam da zaustavim vrata, ali su vec bila zatvorena, tako da sam razvalio ona deo gde je brava. Odmah smo se dali na poso i maskirali smo to :)
Imao sam i slike zlocina :)
Ja i drugarice se jurile po sobi i kako sam uletela u kupatilo, jako sam gurnula vrata a iza bio neki civiluk i kad ono - rupa na vratima ko jaje...:dash:
Tako sam ih slabo tresnula da su se probusila od civiluka. :lol:
Naravno, nismo mi :lol:

A i Italiji zamalo da me izmlate... Islo se u diskoteku, ali ja i drugarice odlucile da idemo do grada same i zato nismo otisle u disk. kad cujemo neku dreku po hotelu, ispred neka guzva... Izadjemo, kad ono 5-6 momaka (Beogradjani) mlate naseg druga. Mi uletimo u sobu uzmemo flase pica sto smo kupili kao suvenire i pojurimo na ove momke... Oni kad su nas videli, srecom pobegli (Lele da su nas roknuli ne bi ustali).. Mi podjemo do prizemlja kad ono kao u filmovima strave i uzasa - stolice polomljene, nasa drugarica se sakrila ispod sanka, na fotelji krv... Ide nam u sustret decko sav rasecen, ovim mojima pripalo muka pa sam ga ja vodila onako krvavog do wc-a... Ulazi profesorka sa sljivom na oku, profesor fizickog patosirao nekog njihovog.. .Znaci uzas!

Da ti ne pricam sta je sve bilo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back