nesbridzis
Iskusan
- Poruka
- 5.369
БУРЕК СА ЈАБУКАМА
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
najaca fora ikada...
inace ja kad sam bio na eksk. svi oko mene povracali a zamlo i ja kad sam ih gledao onako musave![]()
samo se vi zezajte,ima stvarno da se kupi burek sa jabukama
Gde bre ima?
samo se vi zezajte,ima stvarno da se kupi burek sa jabukama
Pa sta vi pusiteKod mene su samo demolirali bus, ali ja sam to propustio
![]()
TO NIKAD NE MOZE DA BUDE BUREEEEEEEEK
Moze samo da bude pita
Веровао или не, то је бурек а не пита
Не верујем да сте демолирали хотел Војводина Нови Сад
Има у Новом Саду,Београду знам јер сам јео бурек са јабукама и у Новом Саду и у Београду
Има у Новом Саду,Београду знам јер сам јео бурек са јабукама и у Новом Саду и у Београду
Mi smo demolirali hotel Vojvodina u Novom Sadu![]()
Ljudi, ne postoji burek sa jabukama. To je pita.
@Mr. Freak
Samo se t hvali.)))
Ja i drugarice se jurile po sobi i kako sam uletela u kupatilo, jako sam gurnula vrata a iza bio neki civiluk i kad ono - rupa na vratima ko jaje...Jeko nije to bilo namerno, to je nesrecni slucaj. Imali smo one brave na karticu, i ja i drugar nismo poneli kljuc izasli smo da vidimo sta se u hodniku desava. Tamo smo imali sto i da vidmo, jedan drugar upalio protivpozarni, taj deo hodnika je bio skroz beo. I taman da kazem ovom mom cimeru da je taj nas drugar budala, vidim da se vrata zatvaraju. Odmah sam skocio, teo sam da zaustavim vrata, ali su vec bila zatvorena, tako da sam razvalio ona deo gde je brava. Odmah smo se dali na poso i maskirali smo to
Imao sam i slike zlocina![]()