Ciganska kafana " Kod veselog Delije "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mene... Da vam pozelim laku noc.. :)
Good-Night-1.gif

Njemu bas do jaja, a ? :D
Mozes misliti......:cool:;):D
Sto ja?:sad2: Neka je pozdravi Gener@l. Za njega je zvala Hitnu pomoc. Lepo ga odveli i sada je u Ludari na ispitivanju! :roll:..............:hahaha:.:hahaha:.:hahaha:

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
axaxaxxaaxaxax
Ilicu znam bre kako ti je, al nemoj mene da zezas jer bice ti jos gore:hahaha:
Uostalom.....JEKA JE U NIS...pa moze da ti sredi da odes malo na oporavak u ludaru a posle u buvaru:hahaha:

General je slobodan ka tica :D

I ja gledam ovo smaranje od eurosonga samo zato što ga redovno godinama pratim pa ajde...
Nego kaži mi,šta misliš kad uporediš vaš rezultat sa Jagodinom prošle nedelje i ovaj naš od danas?

I ja eurosong pratim godinama....
Ima par pesama sto mi se svidjaju...najpre Island,Bosna,Nemacka itd.....nasa je goolo goovnoo
A sto se tice rezultata...neznam sta da kazem,posteno jesam iznenadjen....
ja garantujem da je tekma par-jag prodata zato sto imamo visak bodova....a sa d ovaj slucaj je vec diskutabilan....
Zvezda je krenula od kad se otkacila Janevskog....ovaj Gogic vam je dobar,ne bi ga ja menjao
Nisam gledao detalje utakmice,sad kad bude bila reportaza na SOS moci cu detaljnije da prokomentarisem ;)

I ja eurosong pratim godinama....
Ima par pesama sto mi se svidjaju...najpre Island,Bosna,Nemacka itd.....nasa je goolo goovnoo
A sto se tice rezultata...neznam sta da kazem,posteno jesam iznenadjen....
ja garantujem da je tekma par-jag prodata zato sto imamo visak bodova....a sa d ovaj slucaj je vec diskutabilan....
Zvezda je krenula od kad se otkacila Janevskog....ovaj Gogic vam je dobar,ne bi ga ja menjao
Nisam gledao detalje utakmice,sad kad bude bila reportaza na SOS moci cu detaljnije da prokomentarisem ;)

Od eurosonga do sada nisam čuo niti jednu koja je ostavila utisak...jedino bi sa onom malom azerbejdžankom :heart: mogao da se znojim u duetu :mrgreen:
Biće polemike oko Jagodine,videćeš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back