vidjenine car
Primećen član
- Poruka
- 613
Nisam znao da si zensko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto ja?Pozdravi ti nju puno
@Jeka kula cno![]()
Neka je pozdravi Gener@l. Za njega je zvala Hitnu pomoc. Lepo ga odveli i sada je u Ludari na ispitivanju!
.
.
Danas su ga vodili da mu pokazu ovu spravu. Treba da pogodi za cega sluzi!Njemu bas do jaja, a ?![]()
Mozes misliti......Njemu bas do jaja, a ?![]()

Sto ja?Neka je pozdravi Gener@l. Za njega je zvala Hitnu pomoc. Lepo ga odveli i sada je u Ludari na ispitivanju!
..............
.
.
![]()

I ja gledam ovo smaranje od eurosonga samo zato što ga redovno godinama pratim pa ajde...
Nego kaži mi,šta misliš kad uporediš vaš rezultat sa Jagodinom prošle nedelje i ovaj naš od danas?

I ja gledam ovo smaranje od eurosonga samo zato što ga redovno godinama pratim pa ajde...
Nego kaži mi,šta misliš kad uporediš vaš rezultat sa Jagodinom prošle nedelje i ovaj naš od danas?
I ja eurosong pratim godinama....
Ima par pesama sto mi se svidjaju...najpre Island,Bosna,Nemacka itd.....nasa je goolo goovnoo
A sto se tice rezultata...neznam sta da kazem,posteno jesam iznenadjen....
ja garantujem da je tekma par-jag prodata zato sto imamo visak bodova....a sa d ovaj slucaj je vec diskutabilan....
Zvezda je krenula od kad se otkacila Janevskog....ovaj Gogic vam je dobar,ne bi ga ja menjao
Nisam gledao detalje utakmice,sad kad bude bila reportaza na SOS moci cu detaljnije da prokomentarisem![]()
mogao da se znojim u duetu 
Od eurosonga do sada nisam čuo niti jednu koja je ostavila utisak...jedino bi sa onom malom azerbejdžankommogao da se znojim u duetu
Biće polemike oko Jagodine,videćeš.

kakva slucajnost i MENI JE ONA ZAPALA ZA OKO
ooooo kako bih je plodio![]()
Nemam komentar za ovo kolo JSL, am so konfjuz![]()

Plodiš je i rodi ti jednog Marka pa Nazima pa Leposavu pa Ramizu...multietnička složna porodica![]()

![]()
![]()
ne stvarno je extra ckapi
Uglavnom video sam lep ribnjak veceras na tv-u
Sta kazes na onu iz Portugala![]()
![]()
![]()

Nisam video...žena prebacila da gleda reklamu za balsam šampon![]()
Pa kupi joj taj sampon da ne kuka
Trebao si to da vidis.......
Sira je nego vislja![]()
Dobiće...dobro je da nije počela samo da hvali onog pederka iz Grčke...ala će da se naglasaju pederikosi za njega.

![]()
![]()
Pederko prve klase......!
Dobra procena.....
Samo FIK I GOTOVO![]()
Ma plamenobacač čisto da se zaraza ne širi...sad sam video na kratko tu portugalku...ta je pevala posle onog hrvata kojeg isto nisam čuo.

Axa.....Ne mogu da veruje da su SIPTARI prosli sa onakvom pesmom
Inace ISLAND ima FENOMENALNU PESMU.....ona mala je slatka![]()