- Poruka
- 5.822
ovo neka nova kafana? ima li ovde partizanovaca ili su ovde samo oni drugi
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo neka nova kafana? ima li ovde partizanovaca ili su ovde samo oni drugi
![]()

Nasa konsultacija je donela zakljucak da najpre vratite ime kafani pa cemo posle mi resiti oko imena!!! Vracajte ime kafani!bile su, mozemo napraviti anketu tipa sutra u neko vreme da se dogovorimo predlozite mi na pm koja imena i to je to, ali bez sadrzaja nekog kluba ili navijacke grupe...to je jedino cime mogu sve strane da budu zadovoljne...![]()
A mozda Fudbal chat i jos ponesto![]()

Nece biti dve kafane..
bice ova jedna zajednicka.
jedino se oko imena mozete dogovoriti.
Medjutim u imenu ne moze da bude nista sto asocira na neki klub
navijacka kafana je sasvim ok po mom misljenju.
Mozda ludi navijaci ili poluvreme
stizu fantomke...![]()
bile su, mozemo napraviti anketu tipa sutra u neko vreme da se dogovorimo predlozite mi na pm koja imena i to je to, ali bez sadrzaja nekog kluba ili navijacke grupe...to je jedino cime mogu sve strane da budu zadovoljne...![]()

tako se zvala prva kafana koju sam ja otvorio
a lep sam naslov tad smislio![]()

Ja sam im dao Obavestenje i nas zakljucak. Ne moze ovde niko da nam se mesa oko nasih unutrasnjih stvari. Necemo diktaturu sa vrha! Tacka!Илић је легенда пдф.-а и форума уопште и АПСОЛУТНО,СА ПУНИМ ПРАВОМ ЗАСЛУЖУЈЕ своју кафану !!!
управни одбор СЈК![]()

.valjda mi koji smo redovni i stari gosti pdf-a imamo neki uticaj![]()

) ultra orijentisanih huligana 
Moze taj ili onaj ilicev.valjda mi koji smo redovni i stari gosti pdf-a imamo neki uticaj![]()
a koji je ilicev?

a koji je ilicev?
Vracajte ime pa cem posle mi resavati o imenu! 
Otkad me izbacise iz sjk-a, ja se pridruzujem drustvu, nezavisno () ultra orijentisanih huligana
![]()

a koji je ilicev?
Otkad me izbacise iz sjk-a, ja se pridruzujem drustvu, nezavisno () ultra orijentisanih huligana
![]()

![]()

kod veselog delije...smislite neki naziv koji nema veze ni sa jednim klubom ili grupom navijaca i meticemo![]()

kod veselog delije...smislite neki naziv koji nema veze ni sa jednim klubom ili grupom navijaca i meticemo![]()

Moze li kafana kod svetskog sampiona?kod veselog delije...smislite neki naziv koji nema veze ni sa jednim klubom ili grupom navijaca i meticemo![]()