Neartikulisani007
Primećen član
- Poruka
- 803
dobro neka je i tako. i šta će rusija da uradi zbog toga? Da polupa trafo stanicu u Murtanovsk ili Drmatorsk ili Prednistrovljerosk??
Poslednjih nedelja sve manje pričaju i o struji.dobro neka je i tako. i šta će rusija da uradi zbog toga? Da polupa trafo stanicu u Murtanovsk ili Drmatorsk ili Prednistrovljerosk??
Буди захвалан што САД нису проглашене геноцидном творевином. Индијанци су сатерани у пар резервата, а поубијано их је на милионе. Ради чега? Ради похлепе.Samo opovrgavam vašu Glupu teoriju da su SAD obavezne da izvrše desant na Rijad, e da bi dokazali da su demokratska zemlja.
Kako vi Rusi tolerišete divljake Irana, i to sa smeškom?
Podaci nisu objavljeni i kriju se, svakako...100.000 mrtvih ruskih vojnika.
Da su samo mogli pomisliti što će im donijeti agresija na Ukrajinu.
Vi Rusi ste ubijali indijance Aljaske, ali to prećutukuješ.Индијанци су сатерани у пар резервата
Дивљаци у Ирану? Држава која постоји од пре Христа је дивљачка
"Њихова грешка је већа".Vi Rusi ste ubijali indijance Aljaske, ali to prećutukuješ.
Iran je fašistička zemlja, ali tebi ne smeta jer ide PutIeru niz dlaku
To sam rekla samo radi ilustracije Aljaska a ubijali ste vi indijance i u Sibiru"Њихова грешка је већа".
Класична навика лопова и лажова.
Америчка држава је поубијала и протерала ко зна колико пута више људи него царска Русија на Аљасци. Од Њујорка па до Лос Анђелеса је свакако неупоредиво већа насељеност него на далеком северу, пола године замрзнутом.
И захвали се Русији што је Америци продала Аљаску.
Ја сам конзервативан и сматрам да не треба никога провоцирати.To sam rekla samo radi ilustracije Aljaska a ubijali ste vi indijance i u Sibiru
Naravno to ne pominješ jer si politički ostrašćen, a pritom se foliraš da nisi
Pa, tvoja greška je što izjednačavaš sile demokratije i diktature.Ја сам конзервативан и сматрам да не треба никога провоцирати.
Знам да ће се велике силе сукобљавати, без тога се нажалост не може, али се не мора у томе учестовати. Не морам да ређам примере мањих држава које су помислиле да ће да промене историју - па су само изгинули.
Пре 23 године ми (а и давне 1941. једнако), сада Украјинци, сутра ће бити неко други. Великим силама је свеједно. Будалу не мораш да тражиш, сама се јави.
Твоја грешка је што слепо верујеш само једној страни у етикетирању демократије и диктатуре.Pa, tvoja greška je što izjednačavaš sile demokratije i diktature.
Pa kao navodno: "Ne može se protiv sila. Pošto je Hitler sila, moramo mu priznati i dati sve."
Ne slažem se s tim tvojim rezonom, primenjenim na Rusiju današnjice
Gledaj na to kao dobrovoljno bežanje estonskog naroda od vaše "demokratije"Твоја грешка је што слепо верујеш само једној страни у етикетирању демократије и диктатуре.
А шта раде остали? Да ли само Руска федерација постоји?
Да ли да окачим овде мапу војних савеза у Европи 1991. и 2020. ? Да ли се нешто мења?
Мислиш да ће цео свет да одћути на ширење Нато? Чему Нато служи, осим да Америка извози оружје?
A ti si ga sisi locirao ?Nesreća je što stradaju nevini ljudi i u Rusiji i u Ukrajini, umesto da reše ključni problem lociran u Kremlju.
Svi vide da je Vlada Budala problemA ti si ga sisi locirao ?
pa ne znam.cuo sam i drukčija mišljenja.Ja sam za mir a protiv rata .Ne verujem u te priče sa dobrim i lošim momcima. Naslusali smo te propagande devedesetih kod nas o dobrim Hrvatima muslimanima i Šiptarima kao i o zlim Srbina.Svi vide da je Vlada Budala problem
Ne može on da zabrani Ukrajincima da više vole McDonald's nego Борш Експресpa ne znam.cuo sam i drukčija mišljenja.Ja sam za mir a protiv rata .Ne verujem u te priče sa dobrim i lošim momcima. Naslusali smo te propagande devedesetih kod nas o dobrim Hrvatima muslimanima i Šiptarima kao i o zlim Srbina.
Imaju dosta dobar sladoled sa čokoladom ali Ipak ako sladoled nije poslužen u metalnoj cinijiNe može on da zabrani Ukrajincima da više vole McDonald's nego Борш Експрес
Pa ne valja nikako, brže se topi u metalnoj činiji.Imaju dosta dobar sladoled sa čokoladom ali Ipak ako sladoled nije poslužen u metalnoj ciniji
i sa metalnom kašičicom uživanje nije kompletno.