CIA objavila šemu velikog podmićivanja: Upleten i Vuk Jeremić

CIA objavljena šemu velikog podmićivanja u koju je upleten i lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

I ranije su američki mediji objavljivali da je lider Narodne stranke upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, a u koju je upletena i porodica američkog predsednika Džoa Bajdena.

Na konferenciji za medije američki zvaničnici su objavili da je čitava šema komplikovana, kao i da je i zamišljena da bude komplikovana kako se novac ne bi mogao pratiti.

"Znali su šta rade i znali su kako to da urade, i radili su to više puta po celom svetu", rečeno je na konferenciji za medije u SAD.

Istaknuto je da je komisija koja je istraživala tu aferu otkrila da veliku ulogu u njoj ima srpski opozicioni političar Vuk Jeremić. Sve je povezano s Kinom, ali i unosnim poslovima porodice Bajden, odnosno Hantera Bajdena u Ukrajini i time da se kineski novac "slivao" na račune Hantera Bajdena.

Zvaničnici CIA pokušali su objasne sve detalje i tokove novca na konferenciji za medije, jer je reč o aferi koja mesecima trese Ameriku.

S druge strane, pojedini mediji u Srbiji primećuju da je "vrlo zanimljivo da su navodni 'protesti protiv nasilja' koje u Srbiji organizuje opozicija, čiji je jedan od glasnogovornika upravo i Vuk Jeremić, plasirani baš u trenutku kada je CIA iznela ključne dokaze o aferi i Jeremićevoj umešanosti".

"Dakle, može se postaviti samo pitanje, da li se opozicija u Srbiji u proteklim danima toliko zalaže za "borbu protiv nasilja" samo kako bi prekrila ovu veliku aferu koja isplivava na površinu", zapitale su Večernje novosti.
Obzirom da nisi kako kazes iz Srbije..... :hahaha:

Samo navali. Plata po ucinku. A ucinak je 0.
 
Tako i ovi ovde optužuju bivšu vlast da je ukrala bogu noge, a nigde ni jedne presude, ni jedne tužbe, ničega, 10 i kusur godina nakon šta su preuzeli svu vlast u državi. To služi samo jedino i isključivo tome da bi se prost i neuk narod koji ne ume kritički da razmišlja primio na to, to je politička kompromitacija protivnika i ništa drugo. Mogli su da su hteli i imali dokaze već sve te navodne lopove da smeste iza rešetaka odavno, al su itekako svesni da ništa nemaju, zato toliko i galame.
Sud može nekoga da osudi samo na osnovu dokaza, a ne galame, decibeli se ne broje.
 
1686863743645cb1b092725693038327_v4_big.jpeg
 

Back
Top