CIA objavila šemu velikog podmićivanja: Upleten i Vuk Jeremić

Naivno je misliti da je Jeremić volontirao u tom lancu pranja novca!Bit će mu mala Amerika ako se to pokaže istinito!
Naravno, valja poapsit svu opoziciju, uvest fino jednu kolektivnu pamet u SNS centrali gde cemo svi da idemo po zapovest sta treba da mislimo o kome i cemu da se vise ratosiljamo tih gluposti da svako od nas mos da misli i da kaze sta oce.
Zivo mi se polno opsti za Jeremica, al zar si kolko juce izaso iz pecine? Eno ti najtiraznije novine na svetu optuzile onu kreaturu na mestu predsednika da je umesan u mlevenje mesa sa Belivukom i pajtosima. Nijedan od tih medija koji je sad optuzio Jeremica za nesto iz vremena kad je Bajden bio potpredsednik i za sta nijedan dokaz nisu izneli, samo neke maglovite indicije i to iz kruga teoreticara zavere oko Trampa (koji se, nota bene, suocava sa ozbiljnim optuzbama i veliko je pitanje dal ce americke izbore docekati na slobodi) nije objavio tu vest, da je Vucic direktno povezan sa najgorim delovima kriminalnog podzemlja u drzavi.
I ti na to reagujes da valja apsit Jeremica.
Tebe treba sacuvat nekako, bilo kako, za buduce generacije.

Njujork Tajms udari na Vučića - to znači da je Vučić div junak čim ga Ameri napadaju.

CIA snajka udari na Jeremića - a pa tu ima istine, ne govore Ameri tek tako bajo. :lol:
Чињеница стоји да Њујорк Тајмс никада не би објавио овај површински компромат о Вучићу да је увео санкције Русији

Која глупост. Као нису Јевреји, нису Рокфелери нису корпорације већ су Кинези
To je tamo dozvoljeno. Mogu Rokfeleri, americki gradjani jevrejskog porekla, korporacije. Al ne i strane sile; zato su Trampu trazili veze sa Rusima a Bajdenu evo sad Kinezima. Ako si gradjanin USA mos i ti: dodjes fino do Bajdena i ponudis 100 miliona dolara za kampanju (koja je tamo prilicno skupa), a sta si tacno trazio zauzvrat i kakav si neki eventualni dil sklopio za te pare to niko ne zna.
Zato im i posrce demokratija i zato im se politika, pogotovo vanjska, retko menja, bez obzira ko je u tom trenutku na vlasti: zato sta isti ljudi uglavnom finansiraju predsednicke kampanje i traze, jasno, iste stvari. Cak se zna i za slucajeve da je jedna ista kompanija finansirala obe kampanje, i demokratsku i republikansku, verovatno iz ideoloskih i altruistickih razloga :D
Sve je tamo biznis, pa i politika.

Poslednja izmena:
Link na b92. :D
Veoma nadasve i izuzetno pouzdan i nepristran izvor informacija. :D
Trazi se nabrzinu neki balans sa onim tekstom NYT koji je pokazao direktne veze Vucica i mafije.
Dal vi ljudi zbilja nemate nikakav kriticki aparat i ne umete da shvatite da vas neko voza zedne preko vode?
Onda zaista boljeg od ovog kancera na mestu predsednika i niste zasluzili.
Botovi sendvicari, preko vode je sendvic.

Neka republikanka (na twitteru :D)
Da, Republikanka na Twiteru govori protiv Bajdena...

1683875972274.png

Link na b92. :D
Veoma nadasve i izuzetno pouzdan i nepristran izvor informacija. :D
Trazi se nabrzinu neki balans sa onim tekstom NYT koji je pokazao direktne veze Vucica i mafije.
Dal vi ljudi zbilja nemate nikakav kriticki aparat i ne umete da shvatite da vas neko voza zedne preko vode?
Onda zaista boljeg od ovog kancera na mestu predsednika i niste zasluzili.
Ova posledwa rečenica je netačna, jer:

Uvek Elita oblikuje Masu, pogotovo ako nema srednje klase, koja tu samo smeta protiv Oligarhije

Ako je Elita oblikovana iz spoljnog uticaja, kao kod nas, onda se i Masa oblikuje od Elite koja manje ili više uspeva da ishendluje ono što joj je naloženo spolja.

Poslednja izmena:
A koliko Rio Tinto plaća Vučiću?
Evo vam ponovo, izgleda da vam gazda nije to baš najbolje objasnio:
Čemu ta demagogija?
Vaši žuti su sklopili ugovor sa Rio Tintom (navodno bez ikakve naknade).:rotf:
Pa malo detaljnije...
Ima i ugovora i potpisa kolko nećeš.
Oni koji su do juče dizali Rio Tinto u nebesa i potpisivali ugovore, danas su protiv njih.
Ako je Rio Tinto samo vršio istraživanja u njihovo vreme, kao što i danas to radi (eksploatacija nije još počela), postavlja se
pitanje zašto im je u vreme njihove vlasti Rio Tinto bio dobar, a sad više nije?

Ja, kao običan seljak iz Srbije, ne mogu to da raščivijam, možda ti možeš, ipak si prošao sveta, video i Bosnu i Srbiju,
pomagaj, ako Boga znaš...
I da utvrdimo gradivo...
Ajmo ponovo, po stoti put, sada ćemo baš polako, da svi mogu da shvate:
Postoji nešto što se zove ZAKON O RUDARSTVU I GEOLOŠKIM ISTRAŽIVANJIMA
Rio Tinto po ovom zakonu već ima pravo na eksproprijaciju, šta će njima novi Zakon, da li ste sposobni to da shvatite?

U vezi toga pogledati Član 4. Stav 3. tog zakona.
Rio Tinto su doveli Tadić, Đilas i kompanija, da li ste sposobni i to da shvatite?
Još pre 2 godine Đilas je javno hvalio Rio Tinto i tvrdio kako je to šansa za Srbiju, danas vrti drugu ploču, pitam se zašto?
A ako se vi ne pitate zašto on to radi, onda mi vas je stvarno žao.

Naravno, valja poapsit svu opoziciju, uvest fino jednu kolektivnu pamet u SNS centrali gde cemo svi da idemo po zapovest sta treba da mislimo o kome i cemu da se vise i ratosiljamo tih gluposti da svako od nas mos da misli i da kaze sta oce.
Zivo mi se polno opsti za Jeremica, al zar si kolko juce izaso iz pecine? Eno ti najtiraznije novine na svetu optuzile onu kreaturu na mestu predsednika da je umesan u mlevenje mesa sa Belivukom i pajtosima. Nijedan od tih medija koji je sad optuzio Jeremica za nesto iz vremena kad je Bajden bio potpredsednik i za sta nijedan dokaz nisu izneli, samo neke maglovite indicije i to iz kruga teoreticara zavere oko Trampa (koji se, nota bene, suocava sa ozbiljnim optuzbama i veliko je pitanje dal ce americke izbore docekati na slobodi) nije objavio tu vest, da je Vucic direktno povezan sa najgorim delovima kriminalnog podzemlja u drzavi.
I ti na to reagujes da valja apsit Jeremica.
Tebe treba sacuvat nekako, bilo kako, za buduce generacije.
Ma zaboli me nešto za tog fegeta i tvoje simpatije!Kad mu se kaže da svjedoči pred Kongresom morat će.Ja sam samo komentirao vjest a nisam je pravio.

Ma zaboli me nešto za tog fegeta i tvoje simpatije!Kad mu se kaže da svjedoči pred Kongresom morat će.Ja sam samo komentirao vjest a nisam je pravio.
Ko ce da svedoci, Jeremic? Nece. Sta bi strani drzavljanin svedocio pred americkim Kongresom, niti je strucan niti ima obavezu kao građanin. Moze eventualno svedociti pred sudom ili da bude u svojstvu optuzenog.
Al se u principu slazem s tobom, sta me briga i za njega, ako ga ufate u muljanju nek ga kazne. Jedino sta je ovde problematicno jeste da optuzbe dolaze sa strane Trampovaca koji isto ko i ovi ovde pokusavaju da naprave neku simetriju odgovornosti i krivnje, budući da im je predsednički kandidat već u par slučajeva uhvaćen s prstima u pekmezu.

Ova posledwa rečenica je netačna, jer:

Uvek Elita oblikuje Masu, pogotovo ako nema srednje klase, koja tu samo smeta protiv Oligarhije

Ako je Elita oblikovana iz spoljnog uticaja, kao kod nas, onda se i Masa oblikuje od Elite koja manje ili više uspeva da ishendluje ono što joj je naloženo spolja.
Mozda si u pravu, ali ova tvoja teorija mi smrdi na tipično srpsko pranje ruku od sopstvene odgovornosti. Mi bismo, naravno, izabrali najboljeg, al eto nameću nam najgoreg spolja. Osim toga te tvoje Pareto/Mosca teorije elita su vise manje prevaziđene.
Takav stav u smislu "ma ja sve znam al me profesor ne voli" je u najmanju ruku infantilan. Imas brdo statistika koje ti pokazuju koliko je taj "narod" kog toliko glorifikujemo u proseku nepismen, neobrazovan, nekulturan i sirov, od pisa testova za decu gde smo na evropskom dnu pa do zvaničnih drzavnih statistika o stepenu pismenosti građana.
Zato, rečima Oskara Vajlda: "Kad god mislim ko većina, stanem i razmislim još jednom"

Ko ce da svedoci, Jeremic? Nece. Sta bi strani drzavljanin svedocio pred americkim Kongresom, niti je strucan niti ima obavezu kao građanin. Moze eventualno svedociti pred sudom ili da bude u svojstvu optuzenog.
Al se u principu slazem s tobom, sta me briga i za njega, ako ga ufate u muljanju nek ga kazne. Jedino sta je ovde problematicno jeste da optuzbe dolaze sa strane Trampovaca koji isto ko i ovi ovde pokusavaju da naprave neku simetriju odgovornosti i krivnje, budući da im je predsednički kandidat već u par slučajeva uhvaćen s prstima u pekmezu.
Nek se Jeremić brani ima pravo na to a može koristiti i 5 amandman a financijski vještaci nek rade svoj posao.

Upravo tako. Solakovi, tajkunski i svi ostali atributi koji im se mecu.
Gde je taj snimak? Ko je ta agentkinja? Kako znamo da govori istinu?
I to bas sad izlazi na videlo, par dana nakon sta je NYT pokazao da je aktualna vlast premrezena mafijaskim vezama?
Sad, ili si Vucicev trol ili si naivan ko francuska sobarica.
ma, na koji nacin je uopste jeremic kako kazu "upleten", jel ima neka cifra da se pominje bar?

el, pa izdajnik vucic je navodno uplatio klinton fondaciji 2 miliona da se vidi sa obamom - pa jel se video? nije! a pare? kako mi da znamo da ih nije zadrzao za sebe onda, ili ih podelio sa klintonom, a mi slagani, prevareni? mozda je zavrnuo klintone, srbiju u stvari, bes tapsanje po ramenu, pa nije valjda to platio sa OBA MILIONA, makar je jedan zadrzao za sebe, ker se hvalio da je pametan

Poslednja izmena:
CIA objavljena šemu velikog podmićivanja u koju je upleten i lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

I ranije su američki mediji objavljivali da je lider Narodne stranke upleten u veliku korupcionašku aferu u SAD, a u koju je upletena i porodica američkog predsednika Džoa Bajdena.

Na konferenciji za medije američki zvaničnici su objavili da je čitava šema komplikovana, kao i da je i zamišljena da bude komplikovana kako se novac ne bi mogao pratiti.

"Znali su šta rade i znali su kako to da urade, i radili su to više puta po celom svetu", rečeno je na konferenciji za medije u SAD.

Istaknuto je da je komisija koja je istraživala tu aferu otkrila da veliku ulogu u njoj ima srpski opozicioni političar Vuk Jeremić. Sve je povezano s Kinom, ali i unosnim poslovima porodice Bajden, odnosno Hantera Bajdena u Ukrajini i time da se kineski novac "slivao" na račune Hantera Bajdena.

Zvaničnici CIA pokušali su objasne sve detalje i tokove novca na konferenciji za medije, jer je reč o aferi koja mesecima trese Ameriku.

S druge strane, pojedini mediji u Srbiji primećuju da je "vrlo zanimljivo da su navodni 'protesti protiv nasilja' koje u Srbiji organizuje opozicija, čiji je jedan od glasnogovornika upravo i Vuk Jeremić, plasirani baš u trenutku kada je CIA iznela ključne dokaze o aferi i Jeremićevoj umešanosti".

"Dakle, može se postaviti samo pitanje, da li se opozicija u Srbiji u proteklim danima toliko zalaže za "borbu protiv nasilja" samo kako bi prekrila ovu veliku aferu koja isplivava na površinu", zapitale su Večernje novosti.
A jel CIA finansijska inspekcija?

Ma nemaju ništa, zato i ovo sve ide preko twittera i po press konferencijama, kad bi ista konkretno imali već bi pokrenuli nešto, impeachment, istragu ili bilo šta. Tamo nijedan sudija ni tužilac bez obzira na to ko ih je postavio neće da dovodi u pitanje svoj profesionalni integritet tako šta ce nekakve indicije i političke teorije zavere da uzima zaozbiljno. Zato i ova tri puta govori kako ona nije teoretičarka zavere, kako je mnogo ozbiljna i kako su sve šta je iznela ozbiljne optužbe.
Eno im bivšeg i budućeg predsedničkog kandidata optužuju i osuđuju sve u 16, svako malo neki prljavi veš iz mandata ili čak i pre toga izađe na svetlo dana pa moraju nešta da poduzmu. Slično kao i onaj putujući cirkus Rudija Giullianija kojim su hteli da kompromituju rezultate izbora pa su ih njihovi suci, ljudi koje su oni postavili, republikanci, ful iskulirali i rekli im da se uozbilje.

Back