kraljica_pola_srca
Primećen član
- Poruka
- 570
Crveni su ....valjda sto je moja ELLA bila u toj boji, dozivela lepe godine uz veliku ljubav, mnogo nege, mnogo posvecenosti,,,,i uvek samo jedan gazda..njega gledaju kao vodju copora.Nas dve smo se obozavale, zivela je 11 godina, umrla za sat vremena...a ja ostala bez reci, nema i bez ljubavi ...nikako da je prezalim.Napravila sam joj spomenik s plocom i natpisom, uvek pun cveca.
Koliko znam u beloj boji se mogu kupiti jedino u Americi i to za veliku lovu.
Moju ljubimicu nikad necu zaboraviti...prosle smo neke teske trenutke,,,a mnogo lepih, iako je tvrdoglava,,bila je prelepa ...do poslednjeg minuta.Nisam bila sigurna da je vise nema,tek posle pola sata sam pocela da placem, i nakon toga totalno se razbolela da sam bila u krevetu 3 nedelje, dok veterinar nije dosao do mene, moj dobar prijatelj, i pogledao me...bez reci...u smislu...ustaj....dala si joj sve i vise od toga, ovako nikome ne pomazes....a, ni ona ne bi volela da me vidi takvu...Uvek sam legla pored nje na tepih, milovala je po sapama, i rekla joj ..."ti si moja ljubav, ti si moje sve"...a reakcija...gleda me..i samo padne na tepih i hrce da ti usi otpadnu.Srce moje.
Koliko znam u beloj boji se mogu kupiti jedino u Americi i to za veliku lovu.
Moju ljubimicu nikad necu zaboraviti...prosle smo neke teske trenutke,,,a mnogo lepih, iako je tvrdoglava,,bila je prelepa ...do poslednjeg minuta.Nisam bila sigurna da je vise nema,tek posle pola sata sam pocela da placem, i nakon toga totalno se razbolela da sam bila u krevetu 3 nedelje, dok veterinar nije dosao do mene, moj dobar prijatelj, i pogledao me...bez reci...u smislu...ustaj....dala si joj sve i vise od toga, ovako nikome ne pomazes....a, ni ona ne bi volela da me vidi takvu...Uvek sam legla pored nje na tepih, milovala je po sapama, i rekla joj ..."ti si moja ljubav, ti si moje sve"...a reakcija...gleda me..i samo padne na tepih i hrce da ti usi otpadnu.Srce moje.
Ovo ti ništa nije trebalo. Moja mrcina ima 13 godina i sve je kilaviji, ne smem da razmišljam na koliko ću dete morati da expedujem kod babe&dede kad on ode...

rolaze deca iz skole i ono ulicom vriska i smeh se prolama,,,onako kako deca umeju,,,,Chow poludi od istih tih tonova,laje , uzas. Decu garant ne voli, moja kuja je jednog decaka i ujela u mom dvoristu pred nas recimo 10-tak, jer joj je trcao ispred nosa levo-desno i to je nerviralo.Ja sam ga opomenula da sedne, kuji kad je dosadilo digla se i ujela ga.Ja recimo nikada nisam u prisustvu moje kuje smela da pridjem nekome ko ima bebu u kolicima, druga stvar, najboljoj drugarici sam rekla zbog nje same..."Ti si uvek dobrodosla, ali dodji bez cerkice",strah me je bilo....strasno su ljubomorni da se vlasniku ne bi nesto desilo, ili da vlasnik ne bi zavoleo nekog drugog.Teskog su karaktera, ali treba s njima znati,,,ja sam uvek smela da pridjem i uzmem joj iz usta ono sto sam smatrala da joj ne treba,recimo neka stara zakopana kost, ali je preklopi nogom i ne dozvoljava da se to dira.Nije bilo problema,dogovorile smo se...ako se ovoj rasi dozvoli da pas bude gazda, a gazda povlasceni,,,,to je jedna situacija puna problema.Inace rade sta hoce,,,,i treba ih obuzdavati.