Lorencio
Primećen član
- Poruka
- 637
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...nemoj sad da se predomislis....necu vise da te plasim...
hehe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...nemoj sad da se predomislis....necu vise da te plasim...
SLIKE SU EXTRA!!!! Moram priznati da su mi za nijansu sladji crveni. Da li su na slikama psi iz nase zemlje ili sa neta? Mene ova rasa bas zanima i dosta sam citao o njoj po raznoraznim casopisima i internetu, i hteo sam-sto sam uspeo-da saznam iz prve ruke jos o njima. Citao sam i o tome kao sto je pomenuto da moraju da menjaju podlogu po kojoj idu, tipa da nije samo po ravnom i asfalt, vec i po travi i svim drugim podlogama. Da li je to zbog kukova?
Koliko je pozeljno drzati chow-choow-a u stanu?Kakav je za dresuru tj. da li mu je potrebna i da li vredi probati sa dresurom s'obzirom na njegovu narav?
Nije ni cudo sto onda moze da se isplete jedan dobar dzemper . Da li si mozda probala tu domacu radinost sa dlakom chow-a?
Samo pitam, posto sam citao da to umeju da rade.samo ne znam kome prodaju i da li ti koji to prave to i nose.Nisam neko ko bi to radio. Nemoj odmah da se ljutis
Ja mislim da to rade ovi sa zapada,a oni uvek imaju neki put cudne ideje. Kao sto si rekla verovatno su mislili ako su nekada bili na jelovniku zasto ne bi pravili dzempere od njihove dlake.