Nemam trenutno, zivela je kod mene 11 godina, i umrla za sat vremena, veterinari su rekli...klasican infarkt...slicno skoro isto kao kod coveka.Mislim da je ipak, posle one operacije o kojoj sam ti pisala kod nje doslo do hormonskog poremecaja,vet. je rekao da pazim da se ne ugoji...to je jako bilo tesko...ipak se ugojila, a sto je najgore, nije vise htela da ide u setnju.Posle te operacije, se promenila, jos vise ulenila...nekako samo je dosla do mene, pocela jako tesko da dise,veterinar je dosao kuci, dao joj inekciju, ja pojma nemam sta je dao,,,jer sam se zbunila, posto joj odjednom nije bilo dobro,,,kroz 20 minuta sam ga zvala ponovo, dosao je kolima do mene, da je nosimo u ambulantu, ali ona je legla i kao da je zaspala.Mislim da jos dugo necu uzimati ovu rasu, mnogo sam propatila, mnogo bila vezana za nju, i obrnuto, ni dan danas ne mogu da shvatim da je nema,,,ipak cu jednog dana kupiti novo stene, mozda i najverovatnije par chow-chow.Meni su ipak najlepsi,,,iako sada imam drugu rasu i volim psa, ovo je bila i ostala moja ljubav. Ono na slikama je ona, koje sam stavila, mada je zimi bila duplo krupnija.
Tesko sam podnela gubitak ovog stvorenja, mnogo smo se volele.Veterinar mi je rekao , nakon operacije da ce da zivi jos 2-3 godine, s obzirom na rasu, i tako je i bilo, zivela je jos 3 godine.