Da li cincile prave buku .....HVALA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cisto sumnjam da je od cincile, ne vjerujem....najbolje bi bilo da dijete vodis dermatologu pa ce on reci sta i kako, puno srece! i javi kako ste prosli![]()
Logicno je, vrlo. Ako ima samo jednu zenku, zelece sto cesce da se pari i tucice je da pobaci da bi se opet terala. Glodari znaju da batinama mogu da pobiju fetuse, majka mrmot ne dozvoljava da njene cerke iz prethodnog legla ostanu skotne jer ne bi mogli da zgreju dva legla mladunaca tokom zime.
IMaš opciju da ih na prvi znak problema razdvojiš i da ih sastaviš ponovo tek kad ona othrani mlade.
Moje mišljenje je da nije dobro držati par muško-žensko. Tako sam i ja napravio grešku pre više od 4 ipo godine. Ženke se dosta često teraju a mužijaci su izuzetno dosadni i napadni u tim danima pa se tih dana mogu dosta dobro potući i čupati...... Pre 2 ipo god se desilo da je okotila malog muškog koji je i sada sa nama i moram na svako njeno teranje da je odvojim i sklanjam kako bi je spasao maltretiranja i mučenja. I srećan sam što je za 4 ipo godine samo jednu bebicu imala.. Ako već hoćete više činčila neka budu istog pola.![]()
Hehehe ma neka.. Njih dve će se super slagati i neće ih niko mučiti na svako teranje.....dobio sam jos jednu zenku hahahahhaha
Hehehe ma neka.. Njih dve će se super slagati i neće ih niko mučiti na svako teranje..
imam varijantu da jednu koja je starija parimo sa muzjakom cija vlasnica radi u pet shopu,ja sam hteo da to da preskocim i kupim muzjaka ali sad kad sam video da ne ide musko zensko,drago mi je sto je i Rale zenskotako da cu mozda da vidim da stariju posaljem na druzenje,valjda nece biti problema dve zenke a da je jedna skotna....bas komplikovane zivotinje
Par dana posle...![]()
Hvala vam... Nego, imam jos jedno pitanje...ako mozda neko zna... Imam muzijaka i zenku vec sest meseci, a nikada nisu imali bebe... Znaci li da nesto nije u redu?
Cao.Evo ja se javljam
Zelela bih da ti poklonim cincilu muzjaka, Ceda
Nazalost ja ne mogu vise da ga drzim iz zdravstvenih razloga a i par meseci cu biti odsutna od kuce pa nece iati ko da ga pazi, zato bih zelela da ga nekome poklonim
![]()