+CHILDREN OF BODOM+

behemoth:
nek ti je Bog u pomoci. Ti nekom govoris predrasude, predrasude... Ma nemas pojma... sama ne znas sta pricas , mislim ne vredi se ovde raspravljati vise... ne barem ovako

ja savrseno dobro znam sta pricam..
mozda nekad imam i ja predrasuda,ali se barem trudim da ne bude tako,u ovom slucaju sto se tice metallice,to nisu predrasude..to je stvarnost..koju ti mozda ne zelis da shvatis..ili ne mozes..ali ok,neko to shvata ovako,neko onako..
AKO SE TEBI SVIDJA SVE,SVE STO JE METALLICA DOSAD URADILA,JA NEMAM NISTA PROTIV TOGA! NITI NEKO TREBA DA IMA! TO JE TVOJA STVAR! OCIGLEDNO JE DA MNOGO VOLIS I POSTUJEES METALLICU,ALI NE MOZES DA OCEKUJES DA TO SVI CINE..uvek ce biti onih koji drugacije misle..
a ja sam samo obrazlozila zasto me naprimer nervira metallica..
a ako ces svakom ko ne obozava metallicu da govoris da nema pojma i da ga vredjas..ne verujem bas da ces daleko dogurati :( ..

a inace,ja metallicu volim,ima pesama koje cak o b o z a v a m,ali cinjenica je da je metallica neke stvari pogresila,malo su preddaleko otisli(MOJE MISLJENJE ! ! !),ali dobro to je vec njihov izbor..koji ja postujem..

ajmo sad . . . TEMA JE BODOMI . . .

jos nesto..nekad mi je cak metallica bila omiljen bend,ali prvih 5 albuma,koji su kao sto sam vec rekla FENOMENALNI ! ! ! SKIDAM KAPU!SVAKA IM CAST NA TOME!ovo posle od njih me je razocaralo..jednostavno nije mi se svidelo..pa sam se okrenula drugim bendovima..
I SADA SU MI VEC DUZE VREME OMILJENI BEND CHILDREN OF BODOM,SA SVOJIH DO SAD 5 ODLICNIH ALBUMA I NISTA IM NE ZAMERAM(trenutno)..
u tom bendu nasla sam sve ono sto mi se svidja u muzici..za mene su oni savrsen bend.. :) :) :) :) :)
a tudja misljenja u vezi njih postujem..

pod.1.inearthed su bili cist death metal-i vokali,muzika...MNNNOOOGGGOO su jace pesme i alexi se mnogo vise drao
2.ja obozavam metallicu,ali do 5. albuma...posle nisu bas nesto...poneka pesma je dobra, a ostale...
obozavam i maidene i zato se ne ukljucujem u vasu raspravu...

spot everytime i die-alexi je vezan za neki krevet il sta vec i grim reaper dolazi po njega,na kraju brutalno kolje alexija...dobar spot za tu pesmu,ima veze sa textom...

album follow the reaper..
pesme definitivno hate me i hate crew deathroll,pa potom sve ostale..obradu hellion obozavam..
prva pesma koju sam zavolela bila je lake bodom,pa touch like angel of death,pa sam zavolela ceo something wild,pa nabavila sve njihove albume,i shvatila da su bodomi(bar za mene)definitivno NAJBOLJI BEND NA SVETU I DA CE UVEK BITI..

pozz cob girl.. ;)

album follow the reaper :D
1.pesma koju sam cula-everytime i die,do tog trenutka slusala sam samo thrash i malo nu metala...od tog trenuka sve se promenilo:)cim sam cula tu pesmu.nabavila sam sve albume (koji zaludjenik)
om.pesme-red light in my eyes,everytime i die,mask of sanity,sixpounder,next in line,trashe lost & strungout....ima ih jos..
najbolji spot: sixpounder...i everytime i die,al bolji je sixpounder,ima strava pricu...

PozZ

Back