Chemtrails

Jes' da je za sve te slike već odavno objašnjeno kad i gde su nastale, u kojim avionima i zašto... al' ajde da se igramo, što da ne. :mrgreen:

Ja izgleda nisam u toku,ako su od ranije debunkovane.
Ali,ima tu nečega...čovek ako je zdrav,neće trošiti lekove,a lekovi koji se proizvode moraju imati zaradu,inače su pare na njihovu proizvodnju bačene (a svaki lek ima rok trajanja).
Ajde da razmotrimo tu mogućnost detaljnije...

Hteo sam da istaknem da svaki proizvodjač želi veću potražnju svog proizvoda.
Ali ako je tako kako cenite,onda ste više upućeni od mene,i više cenite taj sistem od mene.
Potražnja takodje može da se poveća izazivanjem bolesti...

Daj reci ukratko da se ne cimamo, da znamo sta je ?

Имаш овде:

http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/

Наводно, ради се о тестирању авиона, где су ови бурићи напуњени водом. Та вода се пумпама премешта из једне коморе у другу и на тај начин мења се распоред тежине у авиону а зарад тестирања стабилности или чега већ.

Inside_Boeing__Building_the_777_-_Google_Book_Search-20090605-211713.jpg

Наравно, то нам ништа не говори нити уклања сумње. Јер, под претпоставком да је нека фотографија “Chemtrail” авиона доспела у јавност, зар мислиш да они који стоје иза те завере не би одмах дали "објашњење" из основе фаслификујући све могуће изворе у том смеру.

Наравно, то нам ништа не говори нити уклања сумње. Јер, под претпоставком да је нека фотографија “Chemtrail” авиона доспела у јавност, зар мислиш да они који стоје иза те завере не би из одмах дали "објашњење" из основе фаслификујући све могуће изворе у том смеру.

Šta ti pada na pamet :eek: gde to može :eek: zašto bi to radili :eek:
i tako dalje :kafa:

Имаш овде:

http://contrailscience.com/contrail-or-chemtrail/

Наводно, ради се о тестирању авиона, где су ови бурићи напуњени водом. Та вода се пумпама премешта из једне коморе у другу и на тај начин мења се распоред тежине у авиону а зарад тестирања стабилности или чега већ.

Inside_Boeing__Building_the_777_-_Google_Book_Search-20090605-211713.jpg

Наравно, то нам ништа не говори нити уклања сумње. Јер, под претпоставком да је нека фотографија “Chemtrail” авиона доспела у јавност, зар мислиш да они који стоје иза те завере не би одмах дали "објашњење" из основе фаслификујући све могуће изворе у том смеру.

Kako ranije nisu tako vrsili testiranja, kad sam bio klinac nije bilo zaprasivanja

Contrailsi postoje otkad postoje mlazni avioni, ne znam jesi li upućen... (a čak ih prave i neki propelerci)

.........naročito oni što zaprašuju komarce................

Contrailsi nisu tema, ali jesu povod za započinjanje eksperimenata sa dodavanjem hemikalija u atmosferu u cilju izazivanja klimatskih efekata.

Hemikalije dolaze kasnije, a kakvi su sve eksperimenti sprovođeni, ne znaju ni oni koji su njima učestvovali.
Spominju se razne varijante od kontrole solarne radijacije, pa preko izmena električnih karakteristika atmosfere za upotrebu HAARP programa do izmena optičkih svojstava u cilju stvaranja nebeskog ekrana za blue beam vizuelne projekcije

O svemu tome i do danas ćute sve svetske vlade, što upućuje na zključak da je u pitanju nešto od velikog značaja što ne sme da se saopšti javnosti i čak imam utisak da se namerno forsiraju priče o masovnom trovanju kakvo bi se puno jednostavnije i jeftinije dalo izvesti bez letova.

Удри јаче манијаче убио те гром-што рече Дино Дворник, покојник!
Циростратуси...
https://bs.wikipedia.org/wiki/Cirostratus
images

images

images

Не улазим у тему, али ако већ хоћеш да будеш валидан саговорник мораш имати макар елементарно знање, а то не значи да бубецкаш главом о даску.
Овако само правиш будалу од себе и испадаш неуверљив.

Ovde neki stvarno misle da mi nismo sposobni pogledati na netu sve što nas zanima u vezi oblaka i pored toga se vidi da se tragovi aviona šire po nebu i "razmazuju" a to obični izduvni gasovi aviona ne čine.
Kakva debilarija od ljudi :lol:

To i pravi efekat staklene bašte, to jest globalno zagrevanje,zlikovci to rade, a pričaju na sva usta da se to dešava zbog ljudi.
Da, dešava se zbog ljudi i to ovih zlikovaca koji finansiraju raspršivanje aerosola u atmosferu širom sveta. Polako, visiće po banderama....

Back