Chemtrails

Al je tebe Sizo lako zeznuti.

I ti si odmah poverovo .

Dakle spremni su da priznaju da su počinili izričito zabranjenu fueldumping proceduru samo da ne bi morali da objašnjavaju prste u tegli

Nijedna avio kompanija ne radi fuel-dumping tek tako.... pogotovo ne nad naseljenim mestom. Ali na milion letova koji se obavi godišnje, nekad se desi i kvar koji zahteva hitno sletanje. Sećam se iznad Beograda je to bilo početkom devedesetih, kad je ptica uništila jedan motor na avionu prilikom poletanja.

Ovaj avion koji je postavio esteer je upravo to. Imaš link o tom incidentu koji sam postavio u prethodnoj poruci, kad, šta, gde, sve informacije o letu, i zašto je prizemljen odmah nakon poletanja.

Procedura izbacivanja goriva je standardna procedura pre prinudnog sletanja, da avion ne bi bio pretežak i da ne bi "produžio" pistu. (tzv. "overrun")

Pre neki dan iznad moje glave je prošlo pet aviona u roku sat vremena (ili je to jedan isti koji se vraćao) ispustao je bele gasove koji se zadržavali,iznad moje glave igrali iks-oks. Ovaj avion ispod nema ništa.
avion.jpg

I zašto ovaj ne prdi za sobom,primer?

Ja ti pričam o razlici između contrailsa i chemtrailsa a ti spominješ izbacivanje goriva.
Inače takve besmislene zaključke ste ti i tvoja ekipa doktorirali kao branioci zavera :lol:

Čoveče, na ovoj slici je Boing 777 iznad Nju Džersija (ne iznad Londona kao što na slici piše) koji ispušta gorivo pre prinudnog sletanja. Snimili su ga iz nekoliko uglova civili sa zemlje. Novine su pisale o tom događaju, senator je zahtevao istragu.

Koji deo bilo čega tebi tu nije jasan?!

I zašto ovaj ne prdi za sobom,primer?
Ovaj je avion u fazi poletanja ili sletanja (ne vidi se jasno napadni ugao, vidi se samo da leti nisko), po silueti me podseća na A340, znači to je kretanje verovatnom brzinom ispod 150 čvorova (250tak na sat). To nije dovoljno da se formiraju contrailsi od brzine, a i motor tu radi na 25% snage (90-100% ako poleće, ali sumnjam da ovaj poleće).

Na velikim visinama i pri velikim brzinama mogu da se formiraju contrailsi, ali i ne moraju, zavisi od vlažnosti, pritiska, temperature i kretanja vazduha.

- - - - - - - - - -

Dakle,oni se razbacuju gorivom na ovoj skupoći,igraju iks-oks igrice po nebu :hahaha: Kad se ima,onda se ima :sad2:
Ne vole oni da bacaju ako ne mora... ali verujem da osiguranje pokriva te izuzetno retke slučajeve kada moraju.

Џаба им објашњаваш...
мада не лаје кера села ради, него због себе...
па тако и они...
Чал и ако поставиш све формуле и објасниш кад се и гдје уче...
То је "теорија зла, ел гранде завјера широких размјера и заглупљивање"...
Е сад, ако је заглупљивање оно кад ме уче да се прст не гура у утичницу и зашто...
Или да не скачем са зграде од 20 спратова без падобрана и зашто...онда ОК - глуп сам...јер сам то учио у школи...
А они су паметни јер ето сумњају у све што кажу "ауторитети"...
Јбг, кад бркаш здрав разум и школовање са "пуњењем мозга" добијеш екипице широм свијета...
Ови наши су мила мајка шта се може наћи на страним форумима.

Ovaj avion koji je postavio esteer je upravo to. Imaš link o tom incidentu koji sam postavio u prethodnoj poruci, kad, šta, gde, sve informacije o letu, i zašto je prizemljen odmah nakon poletanja.

Procedura izbacivanja goriva je standardna procedura pre prinudnog sletanja, da avion ne bi bio pretežak i da ne bi "produžio" pistu. (tzv. "overrun")

Sada sam ozbiljna..:D

juce nisam cula da je bilo ikakvog prinudnog sletanja aviona i ispustanja goriva..iznad Beograda

Da li bi se moglo spektralnom analizom utvrditi sastav ispušnih gasova?
Mislim na situacije kada homogena izmaglica prekrije vedro nebo, Suce je i dalje tu i nema oblaka... sve isto a nije.

Да нема Сунца не би било ни планета, облака, па ни нас.
Да данемо мало од жестокиЈех дискуЗија, на данашњи дан пре 57 лета први пут је радаром, у односу на раније случајеве, ултра, мега, гига прецизно измерена удаљеност Земље од Сунца, мало мање од 150М км.
http://www.astronomija.co.rs/vreme/10237-prvi-radarski-odjek-od-sunca

- - - - - - - - - -

Da li bi se moglo spektralnom analizom utvrditi sastav ispušnih gasova?
Mislim na situacije kada homogena izmaglica prekrije vedro nebo, Suce je i dalje tu i nema oblaka... sve isto a nije.
Да, поготово ако је чисто небо без других облака и постоји потпуна видљивост на линији посматрач, гасови, Сунце, регистровали би и емисионе и апсорпционе линије спектра издувних гасова.

Reči mason i iluminat pišu se malim slovom "m" i "i". Ne postoji zaključak. Ne postoji nikakav otrov. Ne postoje chemtrails-i.

Jok bre Zoćko, to bi ti došlo ko kad bi piso Nemac il Hrvat mlaim slovom.
Ja nji doživljavam kao neku familiju, pleme.
Postoje chemtrailsi, pišeš na temi o njima.

- - - - - - - - - -

Ma nisu su to pravi otrovi koji će te odvesti u smrt,oslabe ti imuni sistem. Možda ne prskaju čoveka,već da ojačaju postojeće bakterije na zemlji što mogu da napadnu sve živo,pa i čoveka.

Bakterije su naši prijatelji.

Back