Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.507
pogreshno smo se razumeli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Razmotri malo njihove položaje, pa onda reci da je Venger kreten i da je Anćeloti uradio više od njega ...Taj anceloti je napravio vishe od onog vengera kretena, pa opet ovog u nebesa dizhu
Ni meni nemaju neku težinu, ali se ipak računaju ...prvo, 4 comunity shielda i nisu neki trofeji
Pa noramlno da ima veze, ne možeš sve gledati crno na belo ... U Italiji je skudeto svetinja, i skoro svi igrači bi više voleli skudeto nego LŠ-a ...drugo kakve veze ima shta se najvishe ceni u Italiji (gde smo mi?), zna se koji je trofej najvredniji -->on ga je osvojio 2 puta, doshao vishe puta do finala, tako da ne mozhesh reci da je sreca, sreca je ovo shto je gvardiola uradio sa barsom (koju bih i ja do polufinala doter'o kad bih imao takav igrachki kadar)
To ti je kao kad bi rekao da Valensija treba konstantno da osvaja trofeje i da bude u vrhu evropskog fudbala ... Šta bi onda Real ili MAnčester trebalo da rade, ako Arsenal treba konstantno da osvaja trofeje ...znachi ono shto vredi su 3 lige i 4 kupa, shto je za respekt, al jednostavno premalo za klub renomea Arsenala, to je klub koji bi konstantno trebalo da osvaja trofeje, da bude u vrhu evropskog fudbala, znachi nema opravdanja za 4 godine bez ijednog trofeja kad je klub kao Arsenal u pitanju, i nemoj da poredish vujoshevica sa skrpljenim milionom godishnje i Vengera koji ruku na srce ima veci budzhet od 85% evropskih klubova.
Anri je propadao i Juventusu, Vijera u Milanu, a Bergkamp u Interu ... Svi oni su više puta izjavili kako im je Venger spasao karijeru ... Venger je mnogim igračima napravio karijere, dok ti sada mogu napisati minimum deset trenera koji to nisu uspeli, ili su upropastili nekom karijere ...A glupo je reci da Anri, Vijera i Begkamp ne bi postali igrachi kakvi su da nije vengera, jednostavno otkud ti znash da pod nekim drugim trenerom ne bi ispali isti takvi ili bolji?
Jeka#26:Anceloti zvanicno u Celziju. Videcemo kako ce to da ispadne...Nije mi bio favorit, ali bolje on nego onaj rajkard.

A ne - dok ne podigne pehar LŠ-a nikako neće biti igračina ... Ovako je samo prosečan igrač u rangu Klea, Brane Ilića, Di Vaja, Forlana i ostalih koji nisu podigli pehar LŠ-a ...Walken Ibra jeste igracina,ali fali mu ta Liga sampiona da bi bio kompletan igrac!To je istina,verujem da ce Ibra kad tad podici pehar Lige sampiona,nadam se u dresu Intera...

A ne, ne, ne - pošto je izgleda LŠ-a jedino merilo kako se usuđuješ da kažeš da je Ibra dobar igrač ... I Teri je isto kurton od igrača dok ne osvoji LŠ-a, bez obzira na sve maestralne partije do sada ...Ibrahimovic je definitivno dobar igrac, ali bi radije uzela npr. Teveza ,Vilju, Anelku ,Dzeka , da ne spominjemo Eto'o ...nego Ibru za moj tim...mislim, serem, sta bi bilo kad bi bilo,ali dajem primjer. Kad ima svoj dan, moze i obrvom da da savrsen gol, ali kad nema vuce se po terenu kao poslednja baba...i to moze jako da kosta....
a i to shto kazhesh, evo i gvardiola je osvojio LS pa je opet qurac od trenera...