Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Ne bi ja racunala na previse otvorenu utakmicu. Mozda bude malo otvorenija od ove danas, ali ne ocekujem previse golova. Moja slobodna procena od 1 do 2 gola maximum.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa mnogo si lose mislio, kao po obicaju.ja sam mislio da u igrali cukaricki borac
SMOR UTAKMICA
Pa mnogo si lose mislio, kao po obicaju.
Smor je onima koji zele da gledaju balet - e ne moze. Nije smor za one koji znaju koliko je to bila taktikticki perfektno odradjena utakmica. Obozavam takve utakmice. Ali obozavam.
Sto se revansa tice, ne treba zuriti. Dovoljan nam je jedan gol, a potpuno je neophodno da ne primimo nijedan. Ne treba se mnogo otvarati, ovi imaju brze kontre, nego strpljivo cekati svoju priliku. Ako odigramo pametno idemo u finale.
Pa dobro jeste, bila je lepsa za gledanje - to stoji. Ali ova je bila toliko takticki dobra da je to jeza. E sad, sve zavisi od ukusa.Pa meni je mnogo mnogo bila bolja utakmica sa liverpulom
4:4 savrsena utakmica

Vala ona prilika kad je bio sam ispred Valdeza je da ti se kosa digne na glavi. Ali, dobro... Bice jos prilika, nista nije izgubljeno.Drogba je mogao da utice na dalji tok utakmice......
Imamo apsolutno jednake sanse. Jedina prednost Celzija je ta sto se igra kuci i sto ce barsa imati problema sa stoperima.Nemojmo biti sigurni da Celzi ima vece sanse u revansu..
Kladionice prognozirale da se vracamo sa min 2 komada u mrezi, pa se nismo vratili - cak smo imali i najbolju sansu na utakmici.Pa dobro jeste, bila je lepsa za gledanje - to stoji. Ali ova je bila toliko takticki dobra da je to jeza. E sad, sve zavisi od ukusa.
Napokon i mi da se slozimo![]()
![]()
![]()
Bilo je i redno.Pa dobro jeste, bila je lepsa za gledanje - to stoji. Ali ova je bila toliko takticki dobra da je to jeza. E sad, sve zavisi od ukusa.
Napokon i mi da se slozimo![]()
![]()
![]()
![]()

...inače... smijurijaSlazem se.ako Celsi ne bude stvar'o šanse u napadu bilo bi sramno, jer baš sad u srijedu se mora dokazati kvalitet, i to protiv koga --protiv onoga ko je u ovom trenutko najjaci...ako ih nadigramo u srijedu, osvajanje famozne LŠ ne bi trebalo da izostane.

To se moze neutralisati, nece Barca dati gol ako Celsi ponovi igru iz prve tekme, ali onda ga nece ni Celsi dati ... Ako Celsi krene da se nadigrava sa njima, onda je sve gotovo, jer nemaju kapacitet za to ...Oni uvijek mogu da daju gol više, to se mora neutralisat', ne samo to nego i remi s golovima, jer ih vodi dalje, pobjeda uz konstantnu koncetraciju odbrambenih(ni sekundu se ne smije zaboravit na Etoa, Anrija, Mesija...a i naš Didier bi treb'o da bude jedan od ostalih naših strijelaca.
Ne bi baš rek'o bunkerčina, jer Čelsi je igr'o kolk'o mu je Barsa i dozvolila, a i znalo se da je najbolje da se ide na defanzivu, tako da je defanziva bila i planirana i neplanirana + to što je Čelsi odlično odigr'o defanzivu,.....jer mišljenja sam da je 2X teže braniti se 90(i kusur) minuta nego li napadati iz istih 90 i kusur min.Celsi je odigrao sramnu utakmicu, nije to nikakva briljantna taktika Hidinka, nego bunkercina nevidjena do sada (poslednji put je to Inter igrao 60-ih) ... Ali ne treba ih napadati zbog toga, jer ne igraju tako cele sezone a situacija je bila takva da nisu mogli igrati drugacije, osim ako ne bi zeleli jos vecu sramoti ... To me podseca na onog lika koji je krio da mu je otac umro da bi dizao njegovu penziju jer nije mogao da prezivi ... Jeste sramota, ali opravdana ......
Pokušaće i Real sad da se nadigrava jer je to mnogo veće rivalstvo u mnogo čemu, pokušaće i Malaga...ma neka pokušaju svi ...ja opet kažem da je dobro što je Gus postavio takav plan , jer mišljenja sam da je Čelsi i previše zapažen u svijetu fudbala , a da ne osvoji LŠ, tako da su sva 8(REGULARNA) sredstva odobrena, možda treba tražiti osvajanje LŠ na manje lijep način tj. na po neku utakmicu defanzivno odigranu da bi se došlo do cilja.Sada vidite koja je Braca klasa, jer su naterali jedu od najjacih ekipa na svetu da se brani sa 9 igraca, da su im se napadacke akcije sacinajvale od vracanja lopte Cehu i njegovog ispucavanaj na Drogbu, da Lamaprd izadje 20 minuta pred kraj jer je apsolutno nemocan ... Na poluvremenu Cavi je imao oko 50-ak dodavanja, a najbolja tri igraca Celsija u tome su imali po 16-17 ... Barca igra isto protiv Celsija i protiv Malage, razlika je sto se Malaga otvoti i pokusa da nadigrava, a Cesli nagura sve u 16-erac ...
Čelsi je odigr'o tek prvi manje lijep meč i to sad protiv Barse kad je bilo bitno ostati neporaženJa razumem Hidinka, i znam da je ulog prevelik, i da je Barca nadmocna i za klasu iznad, ali je bilo mucno gledati onakav Celsi ... Celsi igra sjajno u drugom delu sezone (tj. kod Hidinka) i ravnopravno se nose sa slicnim klubovima (Juve i Liverpul npr.),
To se moze neutralisati, nece Barca dati gol ako Celsi ponovi igru iz prve tekme, ali onda ga nece ni Celsi dati ... Ako Celsi krene da se nadigrava sa njima, onda je sve gotovo, jer nemaju kapacitet za to ...
Jedina Celsijeva sansa su penali, a ako Barca da jedan gol onda je sve gotovo ...
ili pak nekakve stomačne tegobe da ih zadese )Pa dobro jeste, bila je lepsa za gledanje - to stoji. Ali ova je bila toliko takticki dobra da je to jeza. E sad, sve zavisi od ukusa.![]()
Definitivno!