Chelsea FC

Dugo ja pricam ovdje da vitrine ne igraju...pricam da je Celzi veliki tim...i nakon onoga sto si vidio u utorak vece...nije posteno da poredjujes Celzi sa Bajernom...
Igraju i vitrine ulogu, kako ne igraju ... Nemaju neku kljucnu ulogu ali je ipak imaju ... Nije isto ici na megdan Vest Hemu ili Blekbernu, i na megdan Barsi ... Ipak ova Barsa uteruje neki strah protivnicima, i pre pocetka utakmice je u prednosti ... U utorak uvece sam video da je Liverpul vrlo lako mogao da prodje, i da su Celsijevci strepeli do samog kraja ...

A i stvarno nije posteno da poredimo Bajern i Celsi ... Uvredice se navijaci Bajerna ;) ...

Docekivali smo mi vec nadrogiranu Barsu...;)
Tad je Celsi bio daleko jaci, Barsa slabija nego sada, a i opet su jedva prosli nekim sumnjvim golom ...

Po meni...veci je majstor tada bio Ronaldinjo, nego sto je sada Mesi...Injesta je napredovao...i tu je Alves...a ostali igraci su ostali isti ili su i slabiji...I mi smo tada zaustavili Barsu, zacudili Evropu...i to...sasvim zasluzeno...ali nazalost...ta se Liga sampiona zavrsila krvavo!
I po meni je Ronaldinjo veci majstor bio, ali ne previse, i sada su kompaktniji kao ekipa ... Deluju odlucno i nadmocno, i pokriveni su na svakoj poziciji igracima svetske klase ...

Mozda Teri moze da sacuva Etoa, ali ko ce sacuvati Mesija, Iniestu, Anrija?

Barsa pravi spektakl...ali pravi spektakl je u dvoje!
Da, samo sto drugi obicno naj.ebe ...

A Celzi je uvijek znao da napravi spektakl...i prije 100 godina...i prije 5 godina...a siguran sam da ce ga napraviti i u ovom dvomecu...
Ne mozes porediti lokalni spektakl koji je Celsi pravio, i spektakl koji Barsa pravi vec decenijama ... U svakoj deceniji oni su imali najboljeg igraca na svetu, i igrali najlepsi fudbal u Evropi, nije taj trend poceo dolaskom Ronaldinja kako misle noviji ljubitelji fudbala ... Spektakl su pravili Krojf, Maradona, Romario, Laudrup, Stoickov, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinjo a sada i Mesi ...

Ma koliko se nama ne svidjalo, Barsa je uvek bila vise od kluba kako tvrde njihovi navijaci, i svako sa odredjenom dozom straha ide kod njih na gostovanje, a pogotovu sada kad igraju atomski fudbal ...

Izmedju ove dvije ekipe se napravilo veliko rivalstvo...to i pokazuje o kakvim se timovima radi...jer nemaju puno sanse ova dva tima da se tako cesto susrijecu ako nijesu mnooogo dobri! A ja smatram da jesu izuzetno dobri...da su to dvije najbolje ekipe na svijetu...da treba da se susretnu u finalu! Ali me negira Mancester...i po tabeli...i po trofejima...i eto...moram da prilagodim misljenje situaciji...
Daleko je to od velikog rivalstva, ne stvara se rivalstvo za par godina kroz nekoliko utakmica ... Jesu to dobre ekipe, ali tesko je reci koja je najbolja na svetu, i u finalu uvek treba da se susretnu oni koji su zasluzili, pa makar to bili Kluz i Lil ...

Mi cemo biti oslabljeni...jer ne igra Esli Kol...
Ali sa Cehom ce biti sve u redu...jer je tu Teri!
Mislis da bi Esli zaustavio Mesija? Tesko, na levog beka protiv Barse mozete staviti i juniora nekog, isti ce rezultat biti ... Leo ima velicanstvenu sezonu, i nemoguce ga je zadrzati ...

@Walken Ipak mnogo volis Barsu;)
Ne volim, ali volim da gledam jer su uvek imali najvece genijalce u fudbalu, i mnogi moji omiljeni igraci su igrali u Barsi (Laudrup, Guardiola, De la Penja i Romario pre svih) i zato sam uvek najvise voleo njih da gledam, bez obzira na rezultat ... Barsa je klub koji izuzetno postujem i cenim zbog svoje filozofije, ali to ne znaci da navijam za njih ... Dodaj tome da sam zbog Mijata uvek nesto vise simpatisao Real od njih ...

Ja Milan ne podnosim mnogo vise nego Zvezdu, ali je to klub sjajne istorije, sa mnostvom legendi u svom dresu (da ne nabrajam sve sada) a Barezi mi je br.1 omiljeni fudbaler bio i uvek bice ... To isto ne mora da znaci da navijam za njih, iako volim da ih gledam zbog sjajnih igraca, i uvek sam voleo ...

@Walken
Ti znas da je meni Romario najbolji napadac poslije Pelea...ja znam gdje je igrao...ali mogu da ti kazem da je pogrijesio sto nije igrao u Celziju;)

Kada uzmemo u obzir da trenutno sjedim u dresu Terija koji je kupljen na Stemford Bridzu...normalno je da sam pun optimizma i da sijam Plavom bojom...

Ja sa punim srcem mogu da ti kazem da i mozak misli isto sto i srce...a to je...da se Barsi lose pise!

@Walken
Ti znas da je meni Romario najbolji napadac poslije Pelea...ja znam gdje je igrao...ali mogu da ti kazem da je pogrijesio sto nije igrao u Celziju;)
Sto je pogresio? Nije za njega engleska liga, tamo se ne ceni dribling, kreacija i masta i sve sto je krasilo Romaria ...

Inace, Ronaldo mi je bolji od obojce ...

Kada uzmemo u obzir da trenutno sjedim u dresu Terija koji je kupljen na Stemford Bridzu...normalno je da sam pun optimizma i da sijam Plavom bojom...
Razumem te, i ja imam nekoliko dresova i majci Juventusa (sad treba da nabavim onaj iz 96 sa zlatnim zvezdama na rukavu) koje obavezno nosim kad gledam negde tekmu ... Al opet, sto vise optimizma imas to se vise razocaras od neuspeha na kraju ... Ja sam razbio daljinski sad protiv Djenove i odlucio da vise ne gledam kalco, dok se ovaj cirkus i sprdnja sto su napravili od lige konacno ne prekine

@Walken
Igrao je u Celziju Zola...i cijenim ga i ja...i svi navijaci Celzija...

Nemas pojma koliko sam bio razocaran poslije Terijevog penala...kao da sam bio na njegovom mjestu!
Ali idemo dalje!
Vise optimizma...manje sanse da se razocaras!;)

@Walken
Igrao je u Celziju Zola...i cijenim ga i ja...i svi navijaci Celzija...
Ja obozavam Zolu, jos iz vremena Parme i italijanske repke, ali on nije niti 5% onoga sto je bio Romario ... Romario je klasa za sebe, i sva sreca da je igrao u Barsi i Brazilu koji neguju takav fudbal ... Mada, on je i najvise doprineo takvom fudbalu ... Zamisli da je igrao u ligi gde se najvise ceni sirova snaga? Ovako je stvarao cuda sa Laudrupom ...

Vise optimizma...manje sanse da se razocaras!;)
Da, samo je problem sto ti ne mozes da utices na tu sasnu ... Da ja svojim optimizmom mogu da uticem na rezultate Juventusa, Juve nijednu tekmu nereseno ne bi odigrao a kamoli izgubio ...

@Walken
Mislim da bi u Celziju bio jos slavniji jer takvog nijesmo imali!
Tesko bogami, ne verujem da bi Celsi uticao na njegovu slavu ...

Vidis li sada velicinu Barse, kad Romario tesko moze i u prvih 5 najboljih igraca u njihovoj istoriji, a u Celsiju bi bio suvereno prvi, pa onda 10 mesta prazno pa tek onda Zola ili neko drugi ...

Bogomi meni odlicno ide sa Celzijem:D Optimizam i vjera caruju!
A je.biga, i meni je islo dobro do povrede Sisoka, pa je sreca opet prdnula za vrat ... Sacekaj kraj sezone, pa onda saberi ko caruje a ko klade valja ...

Onda moras podhitno nabaviti neke kasete sa Euzebijom ili se prisetiti Ronalda ;) ...

Nemoj da se salis...dobro je da se jos neko sjetio Euzebia...kakav majstor...
Ronaldo je sjajan...i vise nego sjajan...
Ali tako mozemo u beskraj:D

A opet...sada je vrijeme Terija, Bosingve, Lamparda, Esijena, Balaka, Drogbe, Ceha, Karvalja, Anelke, E. Kola, Malude...ovi momci kuju svoju srecu! I o ovoj istoriji ce se pricati!:D

Ala vas dvojica vodite raspravu. :)

Evo nekog mog misljenja o doticnoj utakmici:

Realno, barsa je favorit i to samo blesav moze da porekne. Protiv bilo kog tima na svetu da igra trenutno opet bi bila favorit. Ali to , sa druge strane, ne znaci da je utakmica unapred izgubljena niti da tako treba da se razmislja. Zna se koji je nas cilj u ovom takmicenju, a da bi ga postigli moramo da pobedimo najbolje timove. Cilj je da najbolji pobedi i u tome je velicina ovog takmicenja. U ovako kasnoj fazi nema losih timova i svaki tim je opasan.
Opet kazem, barsa je nazadrziva ove seznone - igraci u sjajnoj formi ali to ne znaci da je nepobediva. Takav tim ne postoji.

Kakav god da bude rezultat ja se samo nadam postenom sudjenju. Kad god igramo protv Spanaca ili Italijana ja vise plasim sudjenja nego same ekipe. A da ne pominjem barsu i Mesija koji ce da se valja po travi i na najmanji dodir.
Bolje da stave Karvalja na njega nego Terija. Teri kad god hoce da igra malo grublje on to uradi tako da se iz aviona provali, dok je Karvaljo suptilniji po tom pitanju. Lopta moze da prodje, ali ne i igrac.

Juve je uvek imao taj neki oreol "sudijske pomoci", ali na poslednja 3 dvomeca protiv timova iz Engleske je 2 ispao ostecen (Liverpul i Celsi), dok ih je Arsenal jednostavno razbio ...

Nemas cega da se bojis, nisu sudije protiv Engleza, cak bih rekao da imaju nesto vecu protekciju zbog trenutne reputacije Premier lige ...

A opet...sada je vrijeme Terija, Bosingve, Lamparda, Esijena, Balaka, Drogbe, Ceha, Karvalja, Anelke, E. Kola, Malude...ovi momci kuju svoju srecu! I o ovoj istoriji ce se pricati!:D

da da pricace se
skupina sjajnih fudbalera koja nije osvojila ligu sampiona

Nema sta, ne smem vise sumnjati u Drogbu. :gace: E, da... Nesto mi je privuklo paznju. Je li se on to posle zadnja tri gola koja je dao liverpulu i arsenalu prekrstio, ili sta? Posto sam bila ubedjena da je musliman. Eto, cisto onako pitam, inace bilo koje vere da je - igracina i po.

Ovoga bih najradije gurn'o u Ripanj! :sad2:

@Walken
Ja Romaria smatram najvecim poslije Pelea...vec sam rekao...
Meni je Ronaldo No1. O Peleu znam dosta al sve se uglavnom svodi na neke price...to mi sve nekako lici vise na mit nego na realnost. Maradona je bio sjajan al ko zna na cemu je on bio...
celsijeva misija u polufinalu ls je da se ne obruka tj da ne primi 15 komada
oni i ne razmisljaju o prolazu dalje

:dash:

Nema sta, ne smem vise sumnjati u Drogbu. :gace: E, da... Nesto mi je privuklo paznju. Je li se on to posle zadnja tri gola koja je dao liverpulu i arsenalu prekrstio, ili sta? Posto sam bila ubedjena da je musliman. Eto, cisto onako pitam, inace bilo koje vere da je - igracina i po.

Pricam ja dugo da se u Drogbu ne smije sumnjati...
Ono sto je radio nakon gola protiv Liverpula moze biti protumaceno samo na dva nacina...a to su da je kraj utakmice, potvrda Celzijeve pobjede...a drugo tumacenje je da ima veze sa politikom u Obali Slonovace...(mada je on ovo drugo negirao)

A ovo protiv Arsenala...tu je sve jasno...krsten je covjek:D

A da je igracina...ziva istina!:hvala:

Poslednja izmena:

Back