Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Igraju i vitrine ulogu, kako ne igraju ... Nemaju neku kljucnu ulogu ali je ipak imaju ... Nije isto ici na megdan Vest Hemu ili Blekbernu, i na megdan Barsi ... Ipak ova Barsa uteruje neki strah protivnicima, i pre pocetka utakmice je u prednosti ... U utorak uvece sam video da je Liverpul vrlo lako mogao da prodje, i da su Celsijevci strepeli do samog kraja ...Dugo ja pricam ovdje da vitrine ne igraju...pricam da je Celzi veliki tim...i nakon onoga sto si vidio u utorak vece...nije posteno da poredjujes Celzi sa Bajernom...
A i stvarno nije posteno da poredimo Bajern i Celsi ... Uvredice se navijaci Bajerna
Tad je Celsi bio daleko jaci, Barsa slabija nego sada, a i opet su jedva prosli nekim sumnjvim golom ...Docekivali smo mi vec nadrogiranu Barsu...![]()
I po meni je Ronaldinjo veci majstor bio, ali ne previse, i sada su kompaktniji kao ekipa ... Deluju odlucno i nadmocno, i pokriveni su na svakoj poziciji igracima svetske klase ...Po meni...veci je majstor tada bio Ronaldinjo, nego sto je sada Mesi...Injesta je napredovao...i tu je Alves...a ostali igraci su ostali isti ili su i slabiji...I mi smo tada zaustavili Barsu, zacudili Evropu...i to...sasvim zasluzeno...ali nazalost...ta se Liga sampiona zavrsila krvavo!
Mozda Teri moze da sacuva Etoa, ali ko ce sacuvati Mesija, Iniestu, Anrija?
Da, samo sto drugi obicno naj.ebe ...Barsa pravi spektakl...ali pravi spektakl je u dvoje!
Ne mozes porediti lokalni spektakl koji je Celsi pravio, i spektakl koji Barsa pravi vec decenijama ... U svakoj deceniji oni su imali najboljeg igraca na svetu, i igrali najlepsi fudbal u Evropi, nije taj trend poceo dolaskom Ronaldinja kako misle noviji ljubitelji fudbala ... Spektakl su pravili Krojf, Maradona, Romario, Laudrup, Stoickov, Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinjo a sada i Mesi ...A Celzi je uvijek znao da napravi spektakl...i prije 100 godina...i prije 5 godina...a siguran sam da ce ga napraviti i u ovom dvomecu...
Ma koliko se nama ne svidjalo, Barsa je uvek bila vise od kluba kako tvrde njihovi navijaci, i svako sa odredjenom dozom straha ide kod njih na gostovanje, a pogotovu sada kad igraju atomski fudbal ...
Daleko je to od velikog rivalstva, ne stvara se rivalstvo za par godina kroz nekoliko utakmica ... Jesu to dobre ekipe, ali tesko je reci koja je najbolja na svetu, i u finalu uvek treba da se susretnu oni koji su zasluzili, pa makar to bili Kluz i Lil ...Izmedju ove dvije ekipe se napravilo veliko rivalstvo...to i pokazuje o kakvim se timovima radi...jer nemaju puno sanse ova dva tima da se tako cesto susrijecu ako nijesu mnooogo dobri! A ja smatram da jesu izuzetno dobri...da su to dvije najbolje ekipe na svijetu...da treba da se susretnu u finalu! Ali me negira Mancester...i po tabeli...i po trofejima...i eto...moram da prilagodim misljenje situaciji...
Mislis da bi Esli zaustavio Mesija? Tesko, na levog beka protiv Barse mozete staviti i juniora nekog, isti ce rezultat biti ... Leo ima velicanstvenu sezonu, i nemoguce ga je zadrzati ...Mi cemo biti oslabljeni...jer ne igra Esli Kol...
Ali sa Cehom ce biti sve u redu...jer je tu Teri!

E, da... Nesto mi je privuklo paznju. Je li se on to posle zadnja tri gola koja je dao liverpulu i arsenalu prekrstio, ili sta? Posto sam bila ubedjena da je musliman. Eto, cisto onako pitam, inace bilo koje vere da je - igracina i po.