Chelsea FC

Avram Grant. And I’m not even throwing that in to be obtuse; it may have been too little, too late and badly executed, but taking off Juliano Belletti to go three at the back with another striker up front at least showed he was willing to be bold in an attempt to salvage something from the game.
Ovo su rekli na blogu Chelsea ,a inache ga pljuju.
Ovo je najvjerovatnije moj poslednji post na ovom PDF-u.

Evo jos jednom da kazem:
MURINJO: Arsenal je jedinstven klub, zaista. Zamislite, njihov trener godinama nije osvojio nijednu titulu, nijedan trofej, a svima je idol i svi ga uzdižu do nebesa
VENGER: Znam ljude koji su osvajali mnogo trofeja i medalja, ali koji ih nijesu zaslužili. Znam i ljude iz fudbala koji su prevarama došli do pehara
Murinjo je jedno razmazeno arogantno derle,koji je ljubomoran na Vengera je ne moze da se pomiri sa time sto je on morao osvajati pehare, a Venger ne osvaja nista vec 2 godine i eto,ziv je i dalje je legenda i idol,ono sto on istinski jeste.Ovo je jos jedan Murinjov marketinski trik,koji dokazuje koliko je on ***** od covjeka i da nema nikakvo postovanje za druge ljude.Kao C.Ronaldo ,samo mnogo pametnija verzija njega.
Majku mu *****,sto me majka nije rodila da navijam za Arsenal :(

U Čelziju, koji je osvojio pet trofeja u posljednje tri godine, nema ni približnog zadovoljstva, a Abramovič je stalno pod nekakvim presingom i lošom atmosferom. I onda je Venger vizionar, a mi smo ostali niko ništa. Ma dajte molim vas
Samo da dokazem koliko je ljubomoran...krava jedna nevaspitana.Jos jedna njegova izjava.
Ne može da se kaže da Venger stvara talentovane igrače. On samo uzme bisere iz raznoraznih sredina i izbrusi ih u mirnoj atmosferi koju je stvorio, bez pritisaka
I jos jedna izjava...potpisujem vam da MURINJO nikada ali nikada ne bi osvojio niejdan trofej u Chelseau da Abramovich nije mnogo investirao.To je razlog zasto ceka da mu Real,Inter,Milan i slicni ponude jer znaju da oni imaju para.On NIKADA ne bi uspio u nekom manjem klubu...
Pobjede nijesu sve u životu. Uništiti nekoga ne može da bude zadovoljstvo. Zašto bi neko morao da uništi nekoga? Samo zato jer ne vjeruje u sebe, ne vjeruje da može da se bori. Za mene je najvažnije da ljudi uživaju u fudbalu. Trofeji su važni, ali stil igre i ponašanje na terenu je nešto što je važnije od svega
Ovo je Vengerova izjava.Genije...Chelsea je svaki put dok ej Murinjo bio na kormilu, bio poslednji ili predposlednji na listi fer pleja.Sram ga bilo.
UBIO SI CHELSEA,OTEO MU DUSU,SILOVAO SI KLUB I NAVIJACE KOJI SU BILI ZA CHELSEA PRIJE TEBE I RUSA!!!

@Jeka Postoji mogucnost kad tad da se vrati...to bi bilo super ali bi bilo i komicno!

@Tema Izgleda da ce Sevcenko na ljeto u Milan opet...za 10 miliona...tako su javili sinoc na televiziji...poznato je da je Berluskoni izjavio da su njegovi miljenici do sada jedino bili Savicevic i Sevcenko...
Ja se nadam da ce se kad tad vratiti. :)
A ne bi bilo lose da dobijemo za Sevu makar i 10mil. ako ne moze vise.

@sara Slazem se da je preterao u izjavama o Vengeru, ali ako se secas on je u Portu mnogo vise uspeo nego u Celziju koji je bogatiji klub,. Eto ti dokaza da je bio uspesan u manjem klubu sa manje novca.
I ne vidim da je nesto silovao navijace, jer garantujem da bi vecina 70% svih navijaca volelo da se on vrati. Mislim da bi i igraci voleli da se vrati. Zasto ako je on toliko unistio klub? Navijaci bi to osetili i ne bi ga voleli, a cinjenica je da ga navijaci vole.

P.S Nemoj bre da ides zbog gluposti. :)

@GRIZZLY
Slusaj ovo:

After losing the Carling Cup final to Tottenham at the end of February, Grant suffered an even bigger disappointment on Saturday evening when his side were knocked out of the FA Cup by Championship side Barnsley.

Chelsea fans were once again singing the name of former manager Jose Mourinho after the final whistle at Oakwell and many are starting to question whether the Israeli coach has what it takes to fill the shoes of the Portugese favourite.

A evo komentara fanova, sve sa tog sajta:

Ali Hasan says...

The return of Mourinho will be big but it is highly unlikely that will happen.Avram Grant will not be the manager at Chelsea next season if he doesn't win the league or the Champions league.

Dardan Meholli says...

Grant has done well in the less important games. however when Chelsea are under pressure, the difference between him and The Special One really shows. Mourinho would have made changes much earlier in the CC final, and also in the game at Barnsley.

Kypros Shacolas says...

OPEN LETTER TO ROMAN ABRAMOVICH: If you love Chelsea, get rid of Grant, then swallow your pride and bring back the best coach/manager in the world. Grant may be a nice chap but a manager he is not. He is no tactician, he is no player manager and he is no motivator. Do it before the season is lost.

Shiv Gossain says...

I think Avram Grant has to go.With the quality and class of the Chelsea squad, we should have beaten Barnsley and Tottenham.I feel that a new manager and whole new system needs to be introduced because Avram is just using Mourinho's system but in an ineffective manner.

Philip Balding says...

I am fed up with people saying that Avram Grant has a good track record at Chelsea. He has lost a cup final and has managed to go out of the FA Cup because he just doesn't seem to have a clue when the chips are down and a bold tactical decision is called for. Jose Mourhino may not have won every game but he inspired people and fans believed we could win anything... even when we were a goal down with three minutes of extra time to go. Roman Ambramovich should ne honest. He was mad to sack Jose. He led us to so many trophies and victories. Swallow your pride, Roman. You got it wrong. Perhaps you listened to wrong advisors. Be a man. Get Jose back without delay... He really was The Special One. No one can replace him, so don't try. Get him back to finish the job he was doing brilliantly before he was booted out. Booted out for bringing the club a long list of silverware. If he got repaid for his efforts like this, what fate awaits Avram? The firing squad must be cleaning their guns in preparation already, or perhaps a stint down a salt mine? Let's get the passion back at Chelsea. Let's get Jose back.

John Jackson says...

Bring back Jose - the team spirit under Grant and Ten Cate is diminishing fast. There was no passion or accountability against Barnsley.

David Holden says...

So Avram Grant said that yesterday was the worst day of his time at Chelsea since joining last September. Well Mr Grant your joining last september was the worst thing to happen to Chelsea for years.

Tim Redigolo says...

As a Chelsea fan, I have had an emotional rollercoaster ride of a season. Recently I have been gaining and losing faith in Grant from one week to another, especially after the Carling Cup game. I think in order for this club to move forward we need a manager who has Champions League experience and knows what it´s like to win trophies in major leagues, not the Israeli league.

Mohammed Khadir says...

I think that Avram Grant needs to be replaced if not soon then at the end of the current season. I feel in the big games he really struggles with his tactics. Against Arsenal the team didnt look like they wanted to play along with each other and the same again against Tottenham and Bransely. Jose Mourinho was brilliant for chelsea,he had the team spirit at a high and they we were getting the results. Abramovich got it totally wrong sacking Mourinho and it got worse appointing Grant as manager.

@Jeka
Jasno je da vlada nezadovoljstvo...jer samo trener moze biti kriv za neosvajanje 2 trofeja ove sezone...ali mozda je Grant pametnisa pa smatra da zrtvovanje 2 manja trofeja donosi 2 veca...ja se iskreno nadam da je tako zbog Celzija!

@Tema
Trenutno stanje prvih pet na tabeli...
Arsenal 29utakmica/66bodova
Mancester Junajted 28utakmica/64boda
Celzi 27utakmica/58bodova
Liverpul 29utakmica/56bodova
Everton 29utakmica/56bodova

Danas je veliki dan...igraci i rukovodstvo Celzija su nadam se svjesni da ako pobjedimo svaku utakmicu do kraja prvenstva nema teoretske sanse da ne osvojimo titulu!
Ostalo je jos 11 utakmica u Premijer ligi za nas!
To su:
12.mart.....Celzi - Derbi (zicer)
15.mart.....Sanderlend - Celzi (tesko ali zicer)
19.mart.....Totenhem - Celzi (tesko)
23.mart.....Celzi - Arsenal (tesko ali kuci)
29.mart.....Celzi - Midlzbro (zicer)
06.april.....Mancester Siti - Celzi (tesko ali pad forme Gradjana obecava)
14.april.....Celzi - Vigan (zicer)
19.april.....Everton - Celzi (tesko ali skorija tradicija obecava)
26.april.....Celzi - Mancester Junajted (tesko ali kuci)
03.maj.....Njukasl - Celzi (tesko ali pad forme Svraka obecava)
11.maj.....Celzi - Bolton (zicer ali Bolton se bori za spas)
Nadam se da cemo 11.maja imati 11 pobjeda iza nas:mrgreen:
Pa da znamo da nijesmo dali priliku dzabe Grantu...
A kad se pogleda da se finale Lige sampiona igra u Moskvi...siguran sam da Abramovic zeli bas tamo da je osvoji!:lol:
Tako da...ima jos vremena da se predje put od trnja do zvijezda!
P.S. U Premijeru imamo jos jednu blagu pomoc...Arsenal ce gostovati Mancesteru i ugostiti Liverpul a Mancester ce ugostiti i Liverpul i Arsenal i biti gost Midlzbrou(Riversajd ne voli velike ekipe)...Mislim da Arsenal nema sanse za osvajanje Premijera...ali zato je tu Mancester da nam smeta! Djavolja posla:mrgreen:

Countdown Starts!
Believe In Chelsea!

ako je iza njega izuzetno težak period u Barseloni, Ronadinjo je u intervjuu za britanski tabloid "Dejli miror" rekao kako bi rado u tom klubu završio karijeru, te da nikada ne bi prešao u redove Čelsija, koji je javno za njega pokazao interesovanje.

Naime, Brazilcu novinski natpisi o željama Abramoviča da ga dovede na "Stemford bridž" ne znače ama baš ništa, prvenstveno zbog stila igre koji gradi Čelsi.

- Kad smo igrali protiv njih, uvijek im je bilo bitnije da udare moju nogu nego loptu. Takva fudbalska filozofija nije u mom stilu. Prije bih bio bez kluba, nego igrao takav fudbal - rekao je između ostalog Ronadinjo i zaključio:

- Kad bi bilo ponuda iz Intera ili Milana, takođe ne bih prihvatio. Moje je mjesto u Barseloni i trudiću se da i dalje dam najviše što mogu klubu koji smatram svojim.
samo da prenesem vjest.
ma ne mogu da vas napustim,koliko god lupetarali ipak vas volim sve :)

Prema pisanju magazina "Pipl", Roman Abramovič planira da u Čelsi dovede argentinskog napadača Serhija Aguera, zvijezdu madridskog Atletika.

Aguero je jedan od najtalentovanijih fudbalera na svijetu, a ove sezone igra sjajno, pa je tako nedavno sa dva gola i dvije asistencije srušio i Barselonu.
Podsjetimo, 19-godišnji Aguero došao je u redove "jorgandžija" iz Independientea u ljeto 2006. godine za 20 miliona eura, a na 68 utakmica postigao je 23 gola.

Sve je izvjesnije da će na kraju sezone Didie Drogba promijeniti sredinu, te bi Agureo, prema pisanju ovog lista, mogao da bude idealna zamjena.

Podsjetimo, na "Stemford bridž" je početkom ove godine stigao Argentinac Franko Di Santo iz Udaks Italiana za pet miliona eura, te bi Aguero imao društvo u Londonu.
ako je dobar,ne smeta mi da dodje umijesto Ville :mrgreen:

Ne ne treniram. Nekada sam htela a onda se umesala mama sa pricom:"Imaces krive noge..." i takooo. :lol:

@Sara Linija izmedju ljubavi i mrznje je tanka... Ja ga brate ipak VOLIM ( ma sta izjavio, ma sta uradio ja cu i dalje da ga volim)

Moram da postavim jos koju sliku, to je jace od mene:

sfnche24-1.jpg

17875_news-1.jpg

Pa znam ,ali opet. Imala bi butne misice kao Cak Noris. A to nije bas nimalo zenstveno.

A da...Jesam strastvena navijacica jer od kako znam za sebe obozavam fudbal. Secam se da sam sakupljala slicice fudbalera kad su ostali kasandru :lol:

Evo, posto zelim da se pridruzim klubu obozavatelja Plavih, prilozicu za pocetak jedan clanak koji me razveselio...

GRANT: I COULD BE SACKED

Avram Grant has admitted that he must win either the Premier League or the Champions League, or lose his job as Chelsea manager in the summer.

Chelsea lie third in the Premier League, eight points behind leaders Arsenal but with two games in hand after the Gunners' draw against Wigan.

However, they still have to face both Arsenal and Manchester United, and have failed to beat any of the other three 'big four' teams under Grant.

And after Saturday's shock FA Cup defeat at Barnsley, the Champions League looks Chelsea's only realistic hope of silverware.

When asked if an empty trophy cabinet would result in his sacking, Grant said:

"I will accept it. When I am responsible for the team, and when my team loses at Barnsley, there will be many negative things said about it.

"On the other hand, we have two major competitions left. I am concentrating on them, not other things. But this is a massive disappointment."

Grant's assistant Henk ten Cate said: "One bad run of results and you're out. You just can't afford to lose here. I came to Chelsea because I was looking for peace. I wanted to work at the top level and at the same time I was looking for peace."

Eh, kada bi se samo vratio Mourinho...:roll:

Back