Chelsea FC

@Jeka nas niko nije busio kao svajcarski sir ni sad ni za vrijeme od 10 godina unazad!8-)
Kako uopste mozes da pomislis da ce Teri negdje da ide?! Jeko, ti si u nekoj krizi:mrgreen:
@CHELSEA
Nemamo mi igrace za rasprodaju, niti igrace koji ne valjaju...niti nam treba rekonstrukcija tima...nama samo treba vrhunski trener...Grant nije vrhunski trener! On je samo dobar trener!
Od nasih igraca jedini koji mogu otici na kraju sezone su Lamps i Drogba...mislim da je blizi odlasku Lamps...Price o Drogbi vise nemaju blage veze sa istinom...
Jeste li razmisljali mozda nekad da Celzijeva dobra igra smeta drugim velikanima...da bi oni najvise zeljeli da dodje do raskola u Celziju i po mogucnosti da Abramovic rasformira ekipu...jer Celzi je konstantna prijetnja...trenutno nezavisno od Romanovog bogatstva mi smo 4. najbogatiji klub na svijetu i najbolji tim na svijetu ove sezone prema glasanju ljudi iz fudbala i sportskih novinara!
Posto se propast nece desiti...mogu da pisu lazi i dalje!
Jedini igraci koji nam nijesu neophodni u timu su Fereira i Ben Haim...Fereira je produzio ugovor na 5 godina tako da on ostaje...Ben Haim je potpisao proslog ljeta ugovor na 3 godine tako da i on ostaje...
Znaci...nemamo uopste igrace koji ce postati slobodni na ljeto...jedino Lamps i Drogba(to sam vec pomenuo)
Mozemo uzeti u obzir da ce neki igraci biti prodati...
Kaze se da ide Sevcenko...slijedi da dolazi Vilja...
Ben Haim bi mogao biti out...(da ga uvalimo nekome):mrgreen:
Mozda Sidvel(ali on je veoma dobar igrac) jer je jaka konkurencija na sredini...
Svodi se prica na to...da nam treba dobar desni bek i napadac...i tada smo kompletni za sljedece 3 godine...sve ostalo imamo...znaci Dani Alves i David Vilja...mnogo novca ali vrijedi...i onda cemo da haramo...
Kudicini je legenda Celzija! On ostaje! (mozda bi Hilario mogao da ode pa da dovedemo nekog mladjeg jer treci golman je uvijek mlad!)
Makelele je izvrstan igrac ali ce biti na klupi brzih dana...
Danas cemo da rasturimo Derbi...
I samo smireno...cekamo trofeje koji dolaze(mislim da ce Grant da zasluzi da ostane)...ako ih nema, trener ide...jer nam je ekipa sjajna!(u ekipi nije problem!)

Juce je bio Didiju rodjendan...nek je srecan Didi!...da das jos puno golova...i da zavrsis karijeru kod nas!:smile:
Danas igramo protiv Derbija na Stemfordu...posljednji put smo igrali protiv Derbija na svom stadionu 2002. godine...dobili smo 2-1...tada je Teri dao gol i Francuz Peti koga mozda pamtite jer je dao gol i Brazilcima u finalu SP 1998.:mrgreen:
Danas ispod 3-0 ne prihvatam...sve je bitno pa i gol razlika!
Common Chelsea!...Common Chelsea!...ale ale!:heart:

Aman GRIZZY kako nije problem u ekipi? Pa ono je ponekad raspad sistema.
Da pocnem redom: Kad se povrede Teri ili Karvaljo u meni ali u u timu nastupa opsta panika. Imamo Alexa i i onog naseg kako se zvase ali ni jedan od to dvoje nije dostojna zamena. Kad se povredi Drogba, panika takodje, nema dostojne zamene. Sevu necu ni da komentarisem, a Pizzaro se i nije nesto proslavio od kako je dosao. Imamo Kalua, Sinklera i Sahara ali svi oni su mnoogo mladi (pogotovo ova poslednja dvojica). Golmani... Secas se kako je bilo bez Ceha. Kudicini je dobar, ali NIJE Ceh. Hilario je raspad. Znaci i Ceh nema dostojnu zamenu. Jedino sredina funkcionise kako treba. Mada,,, Balak kako ga kad uhvati, Esijen odlican, Mikel samo da smiri zivce i sve je cool. Lamps naravno da je sjajan. Ako on ode to ce stvarno da bude bedara. J.Cole mi se sve vise dopada kao krilo, mada i S.W. Filips nije los samo kad bi dobijao vecu minutazu. B.Haim i Fereira su katastrofe. Belleti i moze da ostane.
Znaci generalni zakljucak: Treba nam: 1-2 doobra napadaca, desni bek, i eventualno jedan odbrambeni ali isto tako dobar da bi mogao da bude dostojna zamena T ili K.

E sad ima istine u onome sto kaze Sara, mnogi treneri su dugo gradili svoje ekipe, ali ajde da se suocimo sa istinom: Grant nije Wengi. :D

``Grant nije Wengi``...:lol::lol::lol: ovo ce ubiti sva sarina uvjerenja:mrgreen:
Nije valjda da ocekujes da ce Teri jos da se povrijedjuje...prosle su povrede(nema toga vise)...Alex je dostojna zamjena a tu je i Ivanovic...
u napadu imamo Anelku,Kalua, Pizara i Sevu...
Balak je sad odlican! Sredina nam je BOG!:lol::lol::lol:
Ja cekam da se Maluda razigra...njega bas simpatisem! ...ne znam sta mu je...ovaj ga Grant ne preferira od kad se pobunio da nemaju isti odnos prema njemu kao prema ostalima...ali doci ce klasa do izrazaja!
Kad smo raspad sistema?!...nikad...ponekad nam ne ide...ali nikad nijesmo raspad sistema...mrf bre! Pocela si kao sara da me provociras:mrgreen:
Manje vise se slazemo;) nesto me to ne cudi:mrgreen:

Ne.Sara ce to potvrditi jer u poslednje vreme ima neku cudnu naklonost prema doticnom gospodinu:mrgreen: kao i ja (Sara ako sada pomenes onaj nas razgovor na OL-u ubicu te :lol:

Ne ocekujem da ce Teri da se povredjuje ali nikad se ne zna, a bolje je imati dobre igrace za svaki slucaj. Alex nije dostojna zamena Teriju, a Ivanovic je jos zelen.
Napad: Anelka (sebican i ne tako dobar), Kalu (zelen i ne tako dobar), Pizaro (los), Seva (jad i beda). Znaci niko od njih ne moze da zameni Drogbu. Znaci treba nam Vilja ili neko slicnog kvaliteta.
Sredina je genijalna. I ja simpatisem Maludu, mislim da mu treba veca minutaza.

A nenene... Nikako te ne provociram, a ne cini mi se da se manje slazemo. :D

Napad: Anelka (sebican i ne tako dobar), Kalu (zelen i ne tako dobar), Pizaro (los), Seva (jad i beda). Znaci niko od njih ne moze da zameni Drogbu. Znaci treba nam Vilja ili neko slicnog kvaliteta.
Sredina je genijalna. I ja simpatisem Maludu, mislim da mu treba veca minutaza.

Vilja ni u kom pogledu ne moze da zameni Drogbu. Drogba je barem duplo bolji od njega u svakom pogledu. Daj boze da dodje u Milan...mada tesko. Ipak...ja se nadam.

p.s. Svaka cast Lampardu, izgleda da se vraca u ubitacnu formu...jedan od najboljih veznih igraca na svetu, nema sta, majstor :)

GOLMANI:Umijesto Kudičinija,Karlos Idris KAmeni...Ranije sam ga primejtila u Espanjolu i u Kamerunu,vrlo dobar je.Mlad,ima nekih 25 godina čini mi se.Samo je problem što se Mančester zainteresovao za njega.Čak sam ga kupila i na PES-u :) nEKA ide Ilario,star je i loš,kupiti nekog mlađanog ili iz mladih da prebacimo za trećeg golmana.
ODBRANA:Ben Haim i Paulo Fereira MORAJU da idu.Pogotvu Fereira.Ne zanima me kako će ga prodati,ali mislim da moraju da ga prodaju...Možemo uhvatiti DAnija Alveša,hoće da napusti Sevilju.Beleti je odilčan ali ima godina pa ga možemo staviti na klupu da mjenja Alveša.Imamo Ivanovića umijesto centralnog,tako da ne moramo mijenjat Ben Haima.
SREDINA:Prodati Sidvela,koji je dobar igrač,ali nam je sredina paklena,nema mejsta za njega.
NAPAD:Majko mila,tu treba čišćenje.Prodati Didijera Drogbu,previše skandala vezanih za njega,a možemo ga prodati za lijepe pare.Pizaro obavezno mora da ide.Pisali su da je Lacio zainteresovan za njega.I naraavno,prodati Ševčenka.Svaka mu čast što je uradio u Milanu,ali nije se snašao,bolje je i za nas i za njega da se pozdravimo ljudski.Kupiti Davida Vilju dok ima godina,a bogami,ni Serđo Agueiro ne bi škodio,pa da za nekoliko godina budemo Agueiro,Sinkler i Di santi ;) .

drogba je fiyicki spreman i ima jak sut,ali nema neki dribling.
villa moyda nema toliku fizicku spremnost,ali ima odlican sut i dobar dribling.
tako da...mjenjamo odlicnog za odlicnog.
Runi je precijenjen.

Drogba ima sve...!
Vilja skoro pa sve!
A Runi nije precijenjen...samo je mlad...i imao je teske povrede!;-)

@Jeka Kako bre nije Alex dostojna zamjena Teriju...pa koga ces da dovedemo:mrgreen:

@CHELSEA Odlucio Lampard da preuzme stvar u svoje ruke:mrgreen: 4 gola veznog igraca...to se odavno nije desavalo...Majstor! Veoma sam zadovoljan!:smile:
P.S. Dzo Kol i Kalu su u sjajnoj formi...

poz za sve navijace Celzija!;)

12.mart.....Celzi - Derbi (zicer) ------- 6-1 {Lampard iz penala, Kalu sa 30 metara(Anelka napravio pritisak na golmana), Lampard(asistencija Dzo Kola), Dzo Kol(asistencija Makelelea sa oko 40 metara), Lampard iz blizine, Lampard opet(asistencija Dzo Kola)}
15.mart.....Sanderlend - Celzi (tesko ali zicer)
19.mart.....Totenhem - Celzi (tesko)
23.mart.....Celzi - Arsenal (tesko ali kuci)
29.mart.....Celzi - Midlzbro (zicer)
06.april.....Mancester Siti - Celzi (tesko ali pad forme Gradjana obecava)
14.april.....Celzi - Vigan (zicer)
19.april.....Everton - Celzi (tesko ali skorija tradicija obecava)
26.april.....Celzi - Mancester Junajted (tesko ali kuci)
03.maj.....Njukasl - Celzi (tesko ali pad forme Svraka obecava)
11.maj.....Celzi - Bolton (zicer ali Bolton se bori za spas)
Nadam se da cemo 11.maja imati 11 pobjeda iza nas:mrgreen:
Pa da znamo da nijesmo dali priliku dzabe Grantu...

Moze se primjetiti da trenutno prednost u odnosu na Esijena ima Makelele...(Esijen je usao umjesto njega u 72. minutu)
Drogba je usao umjesto Balaka u 66. minutu...
A Sevcenko je usao u 73. umjesto Dzo Kola...
Bitno je pomenuti i da je Lampard pogodio i stativu...:mrgreen:

Raspricao se Grant poslije ove pobjede:mrgreen:

----- We know we need to continue, in the league so far we made a good job, in the Champions League we made a good job, these are the major trophies. We are disappointed from one thing but happy from other things so we need to continue,' stressed Grant.

'I think we need to continue winning and playing because I think we won more than 80 percent of league games since I came. It is enough to be close to first and second place and maybe the right time to be there, but we need to continue to play like we did in the last league games and continue winning.

'Then, who knows? Anything can happen but I can tell you we will fight until the end. I never give in and I will not stop now.' -----

Da znas da jeste...Eto to mi nije palo na pamet...
Nadam se da cemo ga kupiti, Alves je dobar...
Nego...Roman se interesuje za Dijega iz Verdera. I spreman je da ponudi 35m evra. Navodi se da ce biti zamena za Lamparda. :evil: :evil: :evil:
NECU ZAMENU ZA LAMPARDA.NECU!!!!

One Chelsea player who tends to shy away from the spotlight is defender Paulo Ferreira, who recently signed a new five-year contract. He celebrates that in Chelsea, and declares his wishes to stay at Stamford Bridge for the remainder of his career.

NE DAJ BOZE!!!Da kucnem u drvo...

Back