Chelsea FC

Znam da si je postavljala, sve je to ok neporazeni itd...Ali NEMA trofeja Saro. To ne valja. NEMA discipline ni to ne valja. I cini mi se kao da nema razumevanja na relaciji menadzer-igraci, sto takodje ne valja. Cim temelji nisu dobri ni kuca ne moze da bude dobra.

Ja uopste nijesam siguran da ce Drogba bilo gdje da ide...ali sam skoro pa siguran da ce Vilja da dodje...to i Dani Alves su jedini veliki transferi koje ocekujem!

Ne mogu da zamislim Agera u Celziju...previse mi je tanan...Ali to je napadac kojeg volim...sanse za ovaj transfer su male a pogotovo da cemo ga dobiti za 30 miliona...to je smijesno!:mrgreen:

Saro i Jeko...pre nego sto procitate predlazem da popijete casu vode :)
CIRKUS U CHEALSEA-u

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič najavio je kompletnu rekonstrukciju tima sledećeg leta. Prema pisanjima engleskih medija, klub bi trebalo da napusti desetak igrača, kao i sadašnji menadžer Avram Grant, koji bi preuzeo neku drugu funkciju u klubu i pomoćni trener Henk Ten Kate. Među najvećim imenima koja će verovatno biti obuhvaćena ’čistkom’, nalaze se i kapiten Džon Teri, glavni vezni igrač Frenk Lampard i najbolji strelac Didije Drogba.

Za Didijea Drogbu najveće interesovanje pokazali su španski giganti Real Madrid i Barselona, dok će bitku za Lamparda i Terija najverovatnije voditi Barsa i Juventus. Najskuplje pojačanje u istoriji Čelsija, Andrej Ševčenko (45 miliona evra iz Milana 2006.) najverovatnije se vraća u Milan.

Klub bi posle devet godina trebalo da napusti i golman Karlo Kudićini, koji pored sjajnog Pitera Čeha nema mnogo prilika da brani. Floran Maluda, koji je za 20 miliona evra doveden iz Liona, takođe će potražiti novu sredinu, kao i bek Žulijano Beleti, centarfor Klaudio Pizaro i defanzivac Tal Ben Haim.

Očekuje se da klub napusti i Stiv Sidvel, a 35-godišnji Klod Makelele će najverovatnije u penziju.

Najavljeno je da će Roman Abramovič sledećeg leta na pojačanja potrošiti oko 130 miliona evra.
Samo da Sheva ne dodje u Milan...a ovi ostali me ne zanimaju...tj. voleo bih da dovedemo Drogbu

Roman Abramovič blizu je odluke da smijeni trenere Avrama Granta nakon poraza od Barnslija, pišu engleski mediji.
I sam izraelski trener osjeća da je pod pritiskom, pa želi da kupi vrijeme.
- Ako ne osvojimo Premijer ligu ili Ligu šampiona, podnijeću ostavku. Čelzi je klub koji mora da osvaja trofeje - kazao je Abramovič.
Engleski mediji razmišljaju o svemu, pa je već "promovisan" novi trener Čelzija. Klupa, navodno, čeka Mihaela Laudrupa, trenera Hetafea.

Izveštaji koji već neko vreme izazivaju sumnju u napadača Čelsija Didijea Drogbu ispostavili su se kao tačni i najboljeg fudbalera «plavaca» označili kao varalicu. U pitanju nisu rezultati Čelsija, već, pomalo začuđujuće, broj prodatih dresova!

Već duže vreme glavni merač popularnosti među fudbalerima Čelsija predstavlja prodaja dresova sa njihovim imenima, a kako je konkurencija veoma žestoka, Drogba je rešio da uzme stvar u svoje ruke.
Reprezentativac Obale Slonovače potrošio je nekoliko hiljada funti u zvaničnom klupskom butiku kupujući dres sa brojem 11, ne bi li stavio do znanja pre svih Džonu Teriju i Frenku Lampardu da je podjednako popularan.
Neimenovani izvor blizak Čelsiju potvrdio je da je Drogba bar desetak puta navratio do butika da kupi dres, a da je jednom prilikom iz radnje išetao sa 40 komada u rukama!
Iako kao član kluba ima prava na besplatnu opremu, Drogba na sve načine pokušava da kupujući svoje dresove poveća prodaju istih koja dostiže i do 70 hiljada funti nedeljno.
"On ne izbija iz butika. Troši pravo bogatstvo, sa osobljem butika je već na "ti" i verovatno predstavlja najbolju mušteriju. Konkurencija u domenu popularnosti je velika u Čelsiju, a Didije ne voli da gubi. Dresove uglavnom šalje sunarodnicima u Obali Slonovače", rekao je izvor blizak Čelsiju.

Vlasnik engleskog premijerligaša Čelsija, ruski milijarder Roman Abramovič najavio je da će detaljno renovirati tim za sledeću sezonu, objavili su danas ostrvski mediji.

Abramovič, kako tvrde lokalni novinari, namerava da po završetku sezone zameni čak desetoricu fudbalera i gotovo kompletan stručni štab na čelu sa Avramom Grantom i njegovim pomoćnikom Henkom Ten Kateom. Čelsi će na kraju sezone, kako se navodi, sigurno napustiti najveće zvezde, golgeter tima Didije Drogba i glavni igrač sredine terena Frenk Lampard.
Osim njih "Stamford Bridž" na kraju prvenstva sigurno će napustiti i Andrej Ševčenko i Klod Makelele, a spekuliše se da će iz tima otići i Karlo Kudićini, Klaudio Pizaro, Žulijano Beleti, Floran Maluda i Tal Ben Haim.
Engleski mediji tvrde daje Abramovič spreman da u rekonstrukciju tima uloži još 150 miliona evra i da taj novac namerava da potroši na samo nekoliko igrača, čija imena drži u strogoj tajnosti.

Ja ne bi da proda Beletija i Maludu...Sumnjam da je ovo tachno za Lampsa...A ne bi ni da ode Grant,a kamoli Hank Ten Cate.Svejedno,polu-dobre vjesti.

Ako ode Teri ja cu da se lepo ubijem. Ili odem u London i je.be.m onom nenormalnom idiotu sve po spisku,. Ili kupim snajper i ubijem govedo. Ali ponavljam, NEMA SANSE da ode,

1. Grant ako ne osvoji nista, MORA da ide.
2.Drogba neka ide, boli me uvo. Samo neka dodje Vilja,
3. Uopste ne zelim da Frenki ode. Niti mislim da ce. Javno je rekao da zeli da zavrsi karijeru u Celziju i da te price oko odlaska nisu tacne.

4. Treba nam debela rekonstrukcija tima. Sve nepotrebno odstraniti. Dovesti nekog golmana od 23+ a ne od 30+. Dovesti jos jednog defanzivnog, a prodati Fereiru, Bel Haima i Sevu. Dovesti nekog dobrog napadaca. Dovesti nekog jakog trenera, znaci odlicnog trenera koji ce moci da smiri uobrazene majmune i uobrazenog pomocnika (da lepo ste procitali ja sam da Ten Kate ostane). Nekog ko ce konacno doneti usati pehar na SB. Onda Makelele je vec mator, treba da ide. Sidvel se nije nesto pokazao i on treba da ide. Pizzaro mrka kapa. Ako dovedemo 2 napadaca i on bi mogao da putuje.

hocete covjek koji je dao poslednji granit snage da dobro radi posao, da dobije otakz?
stvarno ste netolerantni.
vjerovatno radi za prcmoljastu platu.

Sarobubasaro, on jeste dao poslednji granit snage, ali da istera Murinja iz kluba (jos nisam prezalila...:cry:).On je bio sportski direktor u to vreme i sam Murinjo to nikada nije javno rekao, ali da se zakljuciti iz njegovih prethodnih izjava, kao recimo ova, a ima ih jos:

Chelsea boss Jose Mourinho warns new director of football Avram Grant not to interfere with team matters at Stamford Bridge. "From my point of view, he must not interfere with the power I have in relation to my job," Mourinho said.

Sto se mene tice Ben Haim, Sidwell i Pizarro su iz samog starta bili promasene investicije i treba da odu. Drogba se vec predugo zali, te nije srecan - te nikada i nije ni zeleo u celsi - te navijaci ga ne postuju dovoljno...Ali Lampard i Terry da odu... NEMA TEORETSKE SANSE! Gluposti obicne!

Mozda i jeste bio za to da se istera. (ni ja nisam prezalila :cry: ) . Pricao mi je jedan lik (decko 22 god. ) iz UK, njegov cale je neka faca i zna Granta privatno. I kaze da je Grant sve vreme to planirao, a na ruku mu je poslo i to sto su se Jose i Roman sporeckali zbog Romanovog mesanja u transfere itd... Ako mene pitate sva ta tenzija je pocela od dolaska Seve. Murinjo ga nije hteo, a Roman ga je doveo.

Ako ode Teri ja cu da se lepo ubijem. Ili odem u London i je.be.m onom nenormalnom idiotu sve po spisku,. Ili kupim snajper i ubijem govedo. Ali ponavljam, NEMA SANSE da ode,

1. Grant ako ne osvoji nista, MORA da ide.
2.Drogba neka ide, boli me uvo. Samo neka dodje Vilja,
3. Uopste ne zelim da Frenki ode. Niti mislim da ce. Javno je rekao da zeli da zavrsi karijeru u Celziju i da te price oko odlaska nisu tacne.

4. Treba nam debela rekonstrukcija tima. Sve nepotrebno odstraniti. Dovesti nekog golmana od 23+ a ne od 30+. Dovesti jos jednog defanzivnog, a prodati Fereiru, Bel Haima i Sevu. Dovesti nekog dobrog napadaca. Dovesti nekog jakog trenera, znaci odlicnog trenera koji ce moci da smiri uobrazene majmune i uobrazenog pomocnika (da lepo ste procitali ja sam da Ten Kate ostane). Nekog ko ce konacno doneti usati pehar na SB. Onda Makelele je vec mator, treba da ide. Sidvel se nije nesto pokazao i on treba da ide. Pizzaro mrka kapa. Ako dovedemo 2 napadaca i on bi mogao da putuje.

Ovo je kad osoba iz Nisha poludi.
Ovako bi bilo kad bi osoba iz NK:Uuuu ne bila roka,dabogda crka',dabogda ga strijela na bozic ustrijeljala,ima da mu okinem ruke i noge,dabogda mu se majka oplodila pet puta,nemoj da ga zasarafim...:lol:
Naravno,govorim o primitivnim ljudima.
Tenzije su nastale posle Shevchenka.
povuci rijec!!!Povuci rijec inache te stavljam na ignore!!!
Tvoja ljubav prema Terryju je kao moja ljubav kao prema Cheu.
E,posle Chea ide odmah Klod Makelele.Ne zanima me kako i zasto,ali od njega nikada nije izbio skandal,nikad se nije bunio,bio je jedan od normalnijih u utakmici protiv Liverpula...Igra kao car kad hoce,kad nece igra SAVRSENO.Ne znam sta cemo sa njim,ali ga ne smijemo prodati.
Treba jedna OGROMNA cistka u timu!Ovako:
Pizzarro,Ben Haim,Cudicini,Hilario,Sidwell,Shevchenko i Drogba(buni se i sere...)dovidjenja vidimo se juche...Naravno ono govedo od PAOLA FEREIRE treba da napusti tim i da ide u Fudbalski Klub Bokelj.

Grant je za mene gnjida i kraj! Ne moze Murinju ni cipele propisno izglancati. Evo misljena i nekih fanova sa ankete na Sky Sports-u:

Roger King says...
Avram Grant appears to be a very decent person, but he does not have the in depth experience in top class football to get the best out of his squad in crucial games. That is the problem! The games he has lost have been Premier games against Man Utd and Arsenal(six pointers) and the Carling Cup Final to Tottenham and FA Cup Q/F to Barnsley, the games that make the difference between a good manager and a great manager. Chelsea need a GREAT manager. Come back Jose, all is forgiven .... ! and this time, Roman, let him do the managers job his way! Avram should never have been put in this situation, Roman. But as a Chelsea fan of 50 years I'm very grateful for what you have done for the club.

Posted 10:28 11th March 2008
Ryan Bower says...
I think that Avram Grant hasnt got enough expirence to manage Chelsea, how can someone like him possible live up to the expectations of Mr Abramovich, the board and all the Chelsea fans, none of the of the fans have ever taken to him like they did Mourinho, still singing his name and the actions they took after he left and i think that Abramovich should just give the fans what they want, Mourinho back or someone that can manage a side like Chelsea, because with out some like that, Chelsea wont win anything, e.g. the Carling Cup final and the FA Cup defeat and how can Avram Grant ever think that he will win the Champions League after them! Plus to add to these defeats, the players are thinking of leaving if things dont change, how would the fans react to Lampard, Ballack, Carvalho or even Terry leaving because of Avram Grant, this must be enough to open Mr Abramovich's eyes to change the manager if the exciting, winning football is what he wants! The message is clear! Bring back Mourinho or get a manager, such as Hiddink or Rijkaard, to properly manage the Chelsea team! Avram Grant must go! Simple as that!

Posted 15:39 10th March 2008
Nate Sulat says...
Sure Chelsea could still win the Premiership and the Champions League, but Grant's record at Chelsea is still a disappointment. Their record against the other Big Four has been abysmal since his appointment, and the grit and character displayed by the same players under Mourinho has been entirely lacking when it truly counts (examples run from Barnsley to Arsenal). If Roman Abramovich can sack Jose Mourinho for tying Rosenborg, he SHOULD sack Avram Grant for losing to a mid-table Championship team. It's inexcusable, and Chelsea fans have every right to call for his head.Posted 15:36 10th March 2008

@Sara Evo povlacim rec, ako mislis na ono za Makija. :) Mislim da se oko Seve slazemo.

Inace slazem se oko cistke. NEOPHODNA JE!

Sto se onog decka tice ne bih rekla da me laze. Mislim mozda, ali nema razloga. Ko sam pa ja pa ce on mene da laze?

@Speedy_Conchitta
Ni ja ne obozavam Granta, ali ne mislim da je gnjida. Ono, covek se trudi daje sve od sebe - ali j.b.g nije dovoljno. Mozda je to najbolje sto on moze, ali Celziju treba bolje. Ako ode, zelim mu svu srecu u nekom drugom klubu.

E sad sve je to lepo i bajno, ali postoji i druga strana prica. Mozda nisi citala predhodne postove, pa nisi procitala zato moram da ponovim: Da Grant nije dosao posle Murinja i da ga (mozda) zajedno sa Romanom nije OTERAO iz Celzija sa moje strane sve bi bilo ok. E sad molim ostale da me ne shvate pogresno, ne volim sto nas se ovo desava, ali jedan majusni zli delic mene se nekako raduje zbog Murinja. Sada Roman vidi sta je imao, pa izgubio. KAd god uspem da gledam utakmicu ili cujem po forumima da su navijaci skandirali Zozeovo ime, nekako mi je mnooogo drago. E to Grant (bar ja mislim) nikada nece da dozivi. I mozda je Zoze bio arogantan, nekada preterivao, sljaputao svasta po novinama ali brate VOLELI SMO GA. I sto se mene tice i vecine Celzijevih fanova to se nije promenilo niti ce ikada. Cak i kad su nas busili k'o svajcarski sir on je stvarao utisak kao da smo pobednici. Grant to ne ume. Znaci ovo je totalno subjektivno misljenje, ali ja Granta nikada ne mogu da volim zato sto je nasledio ( a mozda i oterao) Murinja. End of story.

Ma joooj... Dobro, mozda sam preterala sa izrazom, ali ja njega brate ne gotivim. Trudi se i vidi se da mu je stalo i to je za respect, ali kao sto je Jeka rekla, neki mali delic mene se raduje kada vidim da ga navijaci ne zele, pa makar to bilo izazvano i porazom celsija. To je sramota, eto do cega me doveo, zato Grant-OUT!

Back