Chelsea FC

hm...
kad bolje razmislim,ne treba nam jos jedan napadac.
vratio se kalou sa africkog kupa nacija,imamo idiota Anelku i Drogbu,zatim Pizzarra i Shevchenka.
Ja i dalje mislim da je OGROMNA greska sto smo kupili Anelku.
To nas stopira da kupimo Villu na ljeto.

hm...
kad bolje razmislim,ne treba nam jos jedan napadac.
vratio se kalou sa africkog kupa nacija,imamo idiota Anelku i Drogbu,zatim Pizzarra i Shevchenka.
Ja i dalje mislim da je OGROMNA greska sto smo kupili Anelku.
To nas stopira da kupimo Villu na ljeto.
Po meni nije greska zato sto je Anelka kratkorocno resenje, jer on se u nijednom klubu nije dugo zadrzao, a Celsiju u ovom trenutku treba dobar napadac uz Drogbu (Kalu jos uvek nema taj kvalitet, Sevcenko je ocajan, Pizaro nedovoljan za titulu)... Ne vidim zasto bi Anelka kocio transfer Ville, kad se nece zadrzati duze od jedne pune sezone....

Po meni nije greska zato sto je Anelka kratkorocno resenje, jer on se u nijednom klubu nije dugo zadrzao, a Celsiju u ovom trenutku treba dobar napadac uz Drogbu (Kalu jos uvek nema taj kvalitet, Sevcenko je ocajan, Pizaro nedovoljan za titulu)... Ne vidim zasto bi Anelka kocio transfer Ville, kad se nece zadrzati duze od jedne pune sezone....
Vidi,wALKEN,zato sam ja bila protiv transfera Anelke.Ne terba bacati 15 miliona,pa cak i da je to sitnica zA Chelsea za nekoga ko ce se zadrzati u klubu godinu i po dana.
Kalou ce biti odlican,ako ne bolji od Drogbe,Shevchenko je izgubljen slucaj ,sad mu je krenulo ali nema vise,ima 31 godinu,bacene pare...Pizzarro isto tuga...
pozz

Pa i nisu bacene pare jer Celsi sa Anelkom ima mnogo vece sanse za titulu nego bez njega.... Anelka ce do kraja sezone dati 10-ak golova, a mogu ga prodati za minimum 10 miliona jer on nije mator igrac (ima 29 godina)... Pare su bacene u slucaju Sevcenka i Balaka jer su to igraci koji su svoj maksimum postigli u Milanu i Bayernu, a Roman je ocekivao da takve igre pruzaju i u Celsiju, sto je nerealno jer su obojca imali po 30 godina a najbolje igre su pruzali sa 25-26 godina.... Najbolja solucija za Celsi bi bila da Anelka da 10-ak golova i da prodaju za 10 miliona, a od tih para kupe spica za naredni period (Eto, Villa, Ibrahimovic, Robinho) kao sto je Liverpool kupio Toresa...

Pa i nisu bacene pare jer Celsi sa Anelkom ima mnogo vece sanse za titulu nego bez njega.... Anelka ce do kraja sezone dati 10-ak golova, a mogu ga prodati za minimum 10 miliona jer on nije mator igrac (ima 29 godina)... Pare su bacene u slucaju Sevcenka i Balaka jer su to igraci koji su svoj maksimum postigli u Milanu i Bayernu, a Roman je ocekivao da takve igre pruzaju i u Celsiju, sto je nerealno jer su obojca imali po 30 godina a najbolje igre su pruzali sa 25-26 godina.... Najbolja solucija za Celsi bi bila da Anelka da 10-ak golova i da prodaju za 10 miliona, a od tih para kupe spica za naredni period (Eto, Villa, Ibrahimovic, Robinho) kao sto je Liverpool kupio Toresa...
slazem se ;)
Shevchenko i Ballack...bacene pare,iako je Ballack ok ali ugrozava progres mladih fudbalera,kao sto je odlicni Mikel...Essien je 12 puta bolji od njega,ali vjerovatno ce ovaj ici na klupu zbog Ballacka :roll:
vidis,ja sam isto razmisljala o robinhu sa obzirom da je odbio da potpsie ugovor sa realom ...
(negdje procitah da jos uvijek nije potpisao novi ugovor),ali on je krilo.

Konstantno kritikujete Balaka...taj covjek ce u vrhunskoj formi da igra barem jos 5 godina!
On je izvanredan igrac, imao je operaciju(zato nije igrao) i sada je potpuno spreman...A Celzi najcesce igra sa tri srednja vezna tako da nece Esijen biti na klupi vec ce igrati zadnjeg veznog umjesto Makelelea...
I na Balaka nijesu bacene pare jer je dosao za 0 eura!(ponavljam to po hiljaditi put)
Slijedi da mu se daje novac samo za utakmice!
A on je igrac koji moze igrati zadnjeg veznog,veznog,poluspica...ima sjajnu igru glavom...fizicki je veoma jak i cesto se poslije duela sa njim igraci povrijedjuju...
startuje ostro,neumoran je,pokrece citavu ekipu...moze da sutira sa velike daljine(veoma precizno)...ima osjecaj za asistenciju...rijetko gubi lopte(skoro nikada)...Ima sve sto treba da ima jedan vezni, cak i vise nego sto treba! Jer daje i golove glavom! To je po meni jedna od najboljih investicija Celzija ikad...tako treba da se posluje u modernom fudbalu!
Gledate li vi bre utakmice Celzija? Posmatrajte malo vise Balaka;-)

A sto se tice Sevcenka...te pare su se okrenule...Celzi je dobio jednu mega zvijezdu...dobio je veci autoritet...iako promasaj imao je taj transfer i povoljne stvari...prosirili smo trziste na SAD...igramo redovno pripremne utakmice tamo...
A Sevcenko uvijek moze da zasija jer takvim igracima se nikad ne zna i uvijek ih je dobro imati u ekipi(pricamo o jednom od najboljih napadaca)...stara slava ili ne, uvijek ce se pisati da je on bio veliki igrac a ne da je lose igrao u Celziju;-)

Konstantno kritikujete Balaka...taj covjek ce u vrhunskoj formi da igra barem jos 5 godina!
On je izvanredan igrac, imao je operaciju(zato nije igrao) i sada je potpuno spreman...A Celzi najcesce igra sa tri srednja vezna tako da nece Esijen biti na klupi vec ce igrati zadnjeg veznog umjesto Makelelea...
I na Balaka nijesu bacene pare jer je dosao za 0 eura!(ponavljam to po hiljaditi put)
Slijedi da mu se daje novac samo za utakmice!
A on je igrac koji moze igrati zadnjeg veznog,veznog,poluspica...ima sjajnu igru glavom...fizicki je veoma jak i cesto se poslije duela sa njim igraci povrijedjuju...
startuje ostro,neumoran je,pokrece citavu ekipu...moze da sutira sa velike daljine(veoma precizno)...ima osjecaj za asistenciju...rijetko gubi lopte(skoro nikada)...Ima sve sto treba da ima jedan vezni, cak i vise nego sto treba! Jer daje i golove glavom! To je po meni jedna od najboljih investicija Celzija ikad...tako treba da se posluje u modernom fudbalu!
Gledate li vi bre utakmice Celzija? Posmatrajte malo vise Balaka;-)
Balak jeste doveden za 0 eura, ali je najplaceniji igrac na ostrvu iza Terija i C. Ronalda, sto nikako ne zasluzuje, ... Stoji sve to sto si rekao za rekao za Balaka, ali to opisuje njegovu igru od pre 6-7 godina kad je bio najbolji vezni igrac u Evropi, i da ga je Celsi tada doveo bio bi to pun pogodak, a trenutno ima boljih od njega... Nije poenta dovoditi igrace koji su nekada bili najbolji u Evropi (Balak, Sevcenko, Rivaldo u Milan kad je presao, Anri u Barcelonu itd.) nego prepoznati potencijal i razviti igraca u svetsku klasu (kao sto je Juve doveo Nedveda, Buffona, Zlatana, Trezegea ili Milan kad je doveo Pirla, Sedorfa, Kaku a evo i Pato nagovestava da ce biti medju najboljima na svetu, itd...)

roso neri imaju talenta za prepoznavanje novih fudbalskih nada.....:D
MIlan i Juventus najbolje rade sto se tice toga, dok Inter radi savim suprotno.... Celsi trenutno ima fenomenalan tim (mozda jos 2 igraca im fale da bi bili potpuno kompletni), ali oni non-stop igraju pod Romanovim pritiskom, koji hoce da u kratkom roku od Celsija napravi Evropskog velikana, a to je proces koji traje decenijama....

U pravu si za Romana. Za njega je to samo biznis. Nema nista od njegove navodne ljubavi prema klubu. To je ljubav prema novcu...

Kakva je to prica Jeko:shock: Pa zar stvarno mislis da Roman nema laksih nacina da zaradi novac? On voli klub...i upravo zato zeli da se osvaja i osvaja da bi promijenio klub iz korijena...tako ce i poslije njega biti dobrih investitora koji ce zeljeti dobro Celziju...a ovako uvijek kaskamo za trofejnijim klubovima...
Igra se pod pritiskom ali on je mlad predsjednik...zeli brz progres kao i svi mladi ljudi...
Upravo zato sto voli Celzi pravi poneku gresku a po meni su one rijetke i sve njegove greske su se ipak odrazile po njegovom dzepu(to je sasvim dobro opravdanje da je on dobar predsjednik)
Uostalom on je otpustio Ranijerija jer to nije covjek za titule, doveo Murinja jer jeste covjek za titule ali Murinjo je htio da on bude boss i da mu se ne mijesa covjek koji je stvorio sadasnji Celzi u transfer politiku...a ja smatram da i Roman ima oci i da je doveo Sevcenka zato sto je vidio da je sjajan na terenu,da je legenda i da ce podici ugled tima...Sevcenko ne igra toliko dobro ali ko ce se pored Drogbe naigrati(Drogba nije covjek na terenu - on daje 300%) a Celzi je igrao sa jednim spicem dugo...Drogba je poceo da igra jos bolje kada je vidio da je stigao Seva jer se pobojao za svoje mjesto...a onda je Seva kada je vidio da ne moze doci do izrazaja dovoljno poceo da pada mentalno pa onda i povrede...iskreno mislim da je Murinjo kriv za to jer mu nije ulivao samopouzdanje kao ostalima, prije svega kao Drogbi...
E zato danas mozemo da cujemo izjavu Drogbe kada je dosao Anelka ``Ja sam glavni`` ...jer je on postao mali Murinjo (kao igrac)...arogantan je sa razlogom jer je sada najbolji a Murinjo je radio isto...uostalom kada je stigao na prvi trening Murinjo je rekao ``Ja sam osvojio prvenstvo,Kup uefa i Ligu sampiona a vi?`` (mozda to jeste istina, mozda je to cinjenica ali to je arogancija)
Drogba je isti Murinjo a to znaci radi sa mnom i slagacemo se ali ja sam najbolji a Seva nije navikao da je u sjenci i to je za njega porazavajuce a ne engleski fudbal na koji ne moze da se privikne ili npr. godine...
I zato vjerujem u Romana i vjerujem u nas tim a trener koji je dobar sa igracima a i sa Romanom bice pravi izbor i za tim i za nas a i za Romana ...zato mislim da je Grant tu kratko...a sljedeci nas trener ce biti kao Ferguson(ostace tu mnogo godina)

Ne znam bas Grizzly... Roman zna o fudbalu isto koliko ja o NFL-u. Znaci nishta. Sevu je doveo jer mu je bio prijatelj i jer je u to vreme Seva bio Bog u Milanu. Murinjo nikada nije bio za to, ali ovaj ga nije slusao. I da nije bilo njega mi bi jos uvek imali Murinja sa njegovim sarmom i pozitivizmom :cry: . E to necu nikada da mu oprostim. Ako sam ga ranije i simpatisala, sad mi je odvratan. Da je pustio Zozea da radi kako on hoce, sad bi sve bilo mnogo bolje. Ali ne morao je da se umesa.... :mad:

@Duke
Polako...Radim na tome...Prvo moram da "sklonim" njegovu sadasnju zenu...wuhuhahaha :evil: :lol: :D

stvarno je sramota da protiv Hadersfilda engleskog drugoligasa igramo sa najjacim sastavom!
Ja bih u napad stavila Skota Sinklera i Sahara ili Pizzarra jadnika ,u sredinu (ako je formacija 4-4-2)wrighta phillipsa,makelelea(iako je on za mene najbolji 8) ),sidwella i ajde moze Malouda po lijevoj strani...u odbranu Waynea Bridgea koji je stvarno dobar,Alexa i Carvalha (ne bi rizikovala sa Terryjem)zatim po desnoj strani Bellettija posto je onaj idiot Ferriera previse los za Hadersfild.
Igraci trebaju da se odmaraju,i da uigravamo malo ove sto griju klupu!
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=30682
Terry se vraca.
Sto se tice Romana Abramovicha,Grizzly pravi si tajkun-ljubitelj ,njega mozda interesuje Chelsea ali o fudbalu zna koliko ja o bejzbolu...

Ne znam bas Grizzly... Roman zna o fudbalu isto koliko ja o NFL-u. Znaci nishta. Sevu je doveo jer mu je bio prijatelj i jer je u to vreme Seva bio Bog u Milanu. Murinjo nikada nije bio za to, ali ovaj ga nije slusao. I da nije bilo njega mi bi jos uvek imali Murinja sa njegovim sarmom i pozitivizmom :cry: . E to necu nikada da mu oprostim. Ako sam ga ranije i simpatisala, sad mi je odvratan. Da je pustio Zozea da radi kako on hoce, sad bi sve bilo mnogo bolje. Ali ne morao je da se umesa.... :mad:

@Duke
Polako...Radim na tome...Prvo moram da "sklonim" njegovu sadasnju zenu...wuhuhahaha :evil: :lol: :D
Zar da slomis Alexu i Grizzlyju srce?c-c-c...
pazi,onda ivanea napada Alexa...ljudi...ovi smajliji su bas dobri!Ovi novi,mnogo bolji nego oni prosli idiotski(ne oni stari nego oni teletabisi):shock::shock::shock::shock::shock:

Back