Chelsea FC

stvarno je sramota da protiv Hadersfilda engleskog drugoligasa igramo sa najjacim sastavom!
Ja bih u napad stavila Skota Sinklera i Sahara ili Pizzarra jadnika ,u sredinu (ako je formacija 4-4-2)wrighta phillipsa,makelelea(iako je on za mene najbolji 8) ),sidwella i ajde moze Malouda po lijevoj strani...u odbranu Waynea Bridgea koji je stvarno dobar,Alexa i Carvalha (ne bi rizikovala sa Terryjem)zatim po desnoj strani Bellettija posto je onaj idiot Ferriera previse los za Hadersfild.
Igraci trebaju da se odmaraju,i da uigravamo malo ove sto griju klupu!
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=30682
Terry se vraca.
Па нисте Арсенал. :mrgreen: Тако је и Ферги мислио да може са 2. поставом као Венгер с Арсеналом па одма' испао у 1. колу Карлинг купа. :mrgreen:
Лепо је Мурињо радио у стилу циљ оправдава сва средства, па је прошле сезоне освојио Карлинг куп са најјачом поставом, а у финалу је једва победио Арсеналову 2. поставу. :rotf:

Sto se tice Romana Abramovicha,Grizzly pravi si tajkun-ljubitelj ,njega mozda interesuje Chelsea ali o fudbalu zna koliko ja o bejzbolu...
Снобовски клуб округа Челси и не заслужује боље. :mrgreen:

Челси је елитни део Лондона, јер тако или није? Ко тамо живи? Енглеска елита/аристократија, зар не? То што навијате за Челси је лепо као да ја имам нешто против тога.
http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea,_London
jeste elitni dio je londona.
medjutim,ovo mozda niste znali ali Stamford Bridge se ne nalazi u Chelseau...vec u ...Fulamu!!!

Што не мења чињеницу ко су навијачи Челсија у Лондону ;).

Знаш ваљда кога највише мрзе навијачи Арсенала у Лондону?

Kakva je to prica Jeko:shock: Pa zar stvarno mislis da Roman nema laksih nacina da zaradi novac? On voli klub...i upravo zato zeli da se osvaja i osvaja da bi promijenio klub iz korijena...tako ce i poslije njega biti dobrih investitora koji ce zeljeti dobro Celziju...a ovako uvijek kaskamo za trofejnijim klubovima...
Igra se pod pritiskom ali on je mlad predsjednik...zeli brz progres kao i svi mladi ljudi...
Upravo zato sto voli Celzi pravi poneku gresku a po meni su one rijetke i sve njegove greske su se ipak odrazile po njegovom dzepu(to je sasvim dobro opravdanje da je on dobar predsjednik)
Uostalom on je otpustio Ranijerija jer to nije covjek za titule, doveo Murinja jer jeste covjek za titule ali Murinjo je htio da on bude boss i da mu se ne mijesa covjek koji je stvorio sadasnji Celzi u transfer politiku.
Ima laksih nacina da zaradi novac, ali nijedan nije popularan i zabavan koliko i fudbal... Ocigledno je da Romanu ne treba vise novca, nego zabave i zato je on kupio Celsi (mogao je kupiti bilo koji, ali eto Celsi je u tom trenutku bio najbolja prilika)... Pa on je usao u svet fudbala zato sto se odusevio utakmicom Manu - Real Madrid 3-4, i otkrio je sebi novi vid zabave, a ne iz neke ljubavi... Ranijeri nije covek za titule posle jedne sezone, on je trener koji ima dugorocan plan i treba mu dati vremena.... On je sa Romanom saradjivao samo jednu sezonu i doveo je Celsi do drugog mesta i polufinala LS, a pre toga je kupio Lampara, Dzoa Kola i uveo Terija u prvi tim, a oni su danas glavni igraci Celsija (uz Esijena i Drogbu).... Murinjo je samo usao u dobro razradjenu masineriju i uz pomoc ogromnog budzeta kupio jos par kvalitetnih igraca, pa samim tim i nije imao mnogo problema da uzme titulu... Evo cak i Grant odlicno gura, zato sto mu je Murinjo ostavio gomilu odlicnih igraca, koji igraju zajedno 3-4 godine i odlicno funkcionisu... Ranijeri je sam morao da formira tim, a otpusten je posle prve sezone kod Romana....

Drogba je isti Murinjo a to znaci radi sa mnom i slagacemo se ali ja sam najbolji a Seva nije navikao da je u sjenci i to je za njega porazavajuce a ne engleski fudbal na koji ne moze da se privikne ili npr. godine...
I zato vjerujem u Romana i vjerujem u nas tim a trener koji je dobar sa igracima a i sa Romanom bice pravi izbor i za tim i za nas a i za Romana ...zato mislim da je Grant tu kratko...a sljedeci nas trener ce biti kao Ferguson(ostace tu mnogo godina)
Na Sevcenku je bio izbor da li ce biti u senci ili nece - mogao je lepo da postigne 30-tak golova i bilo bi u redu... Nije njemu Drogba kriv zato sto on ne moze da da oko 30 golova kao u Italiji, nego sasvim suprotan pristup igri nego u kalcu, a i tesko je odrzavati vrhunsku formu godinama... To se moze do neke 28-29, a onda pocinje da pada (retki su primerci poput Maldinija).... Ne verujem da ce sledeci trener biti poput Fergusona, jer je Ferguson imao podrsku i pored losih rezultata je ostajao na klupi, a Roman hoce sve i to odmah... On je Murinja otpustio odmah cim je pocelo malo da skripi, a to se tako ne radi ako hoces ugled, trofeje i status velikog kluba....

pa da,ja i dan danas govorim da je Ranijeri stvorio jak tim Celzija/
wayne bridge,claude makelele,joe cole,frank lampard...sve njih je ranieri doveo.
ako pitate mene,murinjo nije toliko dobar trener koliko ga prezentuju: napravio je od sebe mnogo boljeg trenera nego sto jeste (sa njegovim izjavicama i slicnim glupostima)...

23 Carlo Cudicini
20 Paulo Ferreira
22 Tal Ben-Haim
26 John Terry (c)
18 Wayne Bridge
9 Steve Sidwell
12 John Mikel Obi
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
14 Claudio Pizarro
17 Scott Sinclair
Znala sam ja da je Grant dobar trener ;) ...da je tu MuRINJO igrali bi u najjacem sastavu protiv engleskog drugoligasa :roll: vodimo 1:0 gol dao Frenki.

pa da,ja i dan danas govorim da je Ranijeri stvorio jak tim Celzija i da je Murinjo koristio njegove igrace i kupovao k'o lud...
wayne bridge,claude makelele,joe cole,frank lampard...sve njih je ranieri doveo.
ako pitate mene,murinjo nije toliko dobar trener koliko ga prezentuju: napravio je od sebe mnogo boljeg trenera nego sto jeste (sa njegovim izjavicama i slicnim glupostima)...
Murinjo jeste dobar trener iz razloga sto je imao dobre ucitelje (Robsona i Van Gala), ali jos uvek nije vrhunski... Jeste imao rezultate sa Portom, ali u timu je imao najbolje igrace Portugala (V. Baia, R. Carvaljo, Maniche, Deco, Costinha uz ostale strance), koji su dosli do finala prvenstva Evrope, a sa C. Ronaldom su osnova tima koji je 4-ti na svetu... A u LS su imali srece, jer bi ispali u 1/8 finala da nisu dali gol u 93 minutu protiv Mancestera, a do finala (pa i u finalu) nisu imali teske protivnike....

Murinjo jeste dobar trener iz razloga sto je imao dobre ucitelje (Robsona i Van Gala), ali jos uvek nije vrhunski... Jeste imao rezultate sa Portom, ali u timu je imao najbolje igrace Portugala (V. Baia, R. Carvaljo, Maniche, Deco, Costinha uz ostale strance), koji su dosli do finala prvenstva Evrope, a sa C. Ronaldom su osnova tima koji je 4-ti na svetu... A u LS su imali srece, jer bi ispali u 1/8 finala da nisu dali gol u 93 minutu protiv Mancestera, a do finala (pa i u finalu) nisu imali teske protivnike....
jeste on dobar trener,ali je malo...kako da kazem...''napuvani balon''.

Back