GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
vidjecete kad dodje opet...Abramovic je lud trista na sat...povukao je na mene...

ionako...to niko nije uradio u istoriji...bilo bi evergreen!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(prije nego sto me jeka ubije,da kazem da arsenal vec vodi protiv Blekburna 1:0)

Ako bi ga opet doveo, pa ja bi mu uramila sliku i drzala je iznad kreveta. (Mislim Romanovu ne Zozeovu)vidjecete kad dodje opet...Abramovic je lud trista na sat...povukao je na mene...

Ma to je majstor! Mozda dodje opet na ljeto...

Ja se i dalje nadam.
 Ja se i dalje nadam. 

)
 )
Balak: Mogu da igram sa Lampardom
12. 02. - Vezni fudbaler Celsija i nemacki reprezentativac Mihael Balak izjavio je da moze dobro da funkcionise na terenu u paru sa Frankom Lampardom, prenose engleski mediji.
Balak i Lampard po prvi put ove sezone zajedno su zaigrali pre dva dana u mecu sa Liverpulom u utakmici 26. kola Premijer lige, ali su obojica pruzila dosta slabu partiju.
Nemac je igrao dobro do povratka Lamparda, koji se na teren vratio posle duze pauze zbog povrede.
"Frank je dobar igrac i potreban je ekipi. Postigao je puno golova za tim i ne znam zasto neko uopste poteze pricu da ne mozemo zajedno da igramo", rekao je Balak i dodao:
"Nemam problema ni sa jednim svojim saigracem i mogu sa svima da igram. Bolje je igrati pored dobrog fudbalera nego pored loseg. Odigrali smo puno utakmica zajedno i nikada to nije bio problem".

pu pu pu)
 pu pu pu)У холандском се w чита као v (баш као у немачком).@duke cita se van der vart jer on nije njemac nego holandjanin...ali uostalom nije ni bitno...on je samo jedan...

Браво! Браво!kako vam se cini moja najnovija kreacija Ville u Celzijevom dresu?

Odlicno. Jos samo da tako bude i u stvarnosti...
'fala 'fala...(ova je u photoshopu a pozajmio mu je tijelo Pizzarro)Браво! Браво!