Chelsea FC

vidjecete kad dodje opet...Abramovic je lud trista na sat...povukao je na mene...:lol::lol::lol:
ionako...to niko nije uradio u istoriji...bilo bi evergreen!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ako bi ga opet doveo, pa ja bi mu uramila sliku i drzala je iznad kreveta. (Mislim Romanovu ne Zozeovu) :D

@GRIZZLY Ma nemoj to ni da pominjes, vidis da Saru uhvatile bubice pa sve smislja neke scenarije Spanskih serija... :lol:

mene bubice?Neeee...ja samo volim da zajebavam...Sta ce reci Alex...IKKK!Ima da rasijece vene!
Drugi klubovi su menadzere birali dva puta.
Real Madrid(Kapelo)
Njukasl(Kigan)
...ima...jos...
ali ovo je nemoguce...

Ја кажем да ће Арсенал бити првак Премијер лиге. :mrgreen:

P.S.
Rafael Ferdinand van der Vaart - правилно се изговара фан дер Фарт (дуго а и меко р као у енглеском у Фарт). ;)

Ja mislim da će dobro doći Van Der Vaart, mada je ok ova postavica (ako me ponovo primate na temu, dugo me nije bilo :) )
Btw, evo da nešto i doprinesem :D
Balak: Mogu da igram sa Lampardom

12. 02. - Vezni fudbaler Celsija i nemacki reprezentativac Mihael Balak izjavio je da moze dobro da funkcionise na terenu u paru sa Frankom Lampardom, prenose engleski mediji.
Balak i Lampard po prvi put ove sezone zajedno su zaigrali pre dva dana u mecu sa Liverpulom u utakmici 26. kola Premijer lige, ali su obojica pruzila dosta slabu partiju.
Nemac je igrao dobro do povratka Lamparda, koji se na teren vratio posle duze pauze zbog povrede.
"Frank je dobar igrac i potreban je ekipi. Postigao je puno golova za tim i ne znam zasto neko uopste poteze pricu da ne mozemo zajedno da igramo", rekao je Balak i dodao:
"Nemam problema ni sa jednim svojim saigracem i mogu sa svima da igram. Bolje je igrati pored dobrog fudbalera nego pored loseg. Odigrali smo puno utakmica zajedno i nikada to nije bio problem".

Balak, Lampard i Esijen treba da budu vezni srednjaci kad vec igramo sa jednim spicom...a Makelele da se kupi...
Mikel zamjena i Sidvel je dobar...a Van der Vart je dobar...ali nam nista ne treba...
Nama trebaju Dani Alves i Villa...mozda neki mladi golman za sljedecu sezonu ali mozda jer Kudicini je dobar iako ima dosta godina(kod golmana to nije mana)...
I mislim da ce Arsenal biti treci u ligi...iako ima 8 bodova prednosti u odnosu na nas...
@duke cita se van der vart jer on nije njemac nego holandjanin...ali uostalom nije ni bitno...on je samo jedan...

@duke cita se van der vart jer on nije njemac nego holandjanin...ali uostalom nije ni bitno...on je samo jedan...
У холандском се w чита као v (баш као у немачком).
V се чита између v и f (слично као и у немачком). Не могу пронаћи знак за читање који имам у књизи. :(

Да не давим: vrouw се изговара скоро па исто као у немачком Frau. ;)

Back