Chelsea FC

zaboravila sam na to!glupaca...(ja)
nema veze,imamo jaku sredinu.On me i najvise brine tako je dobar,a konkurencija opasna...kad bi birala izmedju njega i Ballacka,izabrala bih njega,ali nisam sigurana da bi Grant to uradio.Zanima me sta ce tu biti...

I ja sam zaboravila na to. Majku mu.. :( Ja mislim da je on dosta bolji od Balaka. Sto se Drogbe tice ne zanima me vise. Neka radi sta hoce.

@Johnny Stvarno si neinformisan. Jesu najvatreniji. Za njih je fudbal religija, od 3-103 .

:lol:
Fudbal je religija samo u Argentini...i nema starosnog ogranicenja. Navija se od rodjenja do smrti, kakvi crni Englezi... :)
Inace, Turci, Grci, Italijani (Sicilijanci) i mi smo mnogo vatreniji od njih:!:
Vidim da ti mislis da je dobar navijac ako kolje druge navijace,pali stadione,baca vespu na sred stadiona,gadja igraca bakljom...:roll:
to su idioti koji se izpraznjavaju na takav nacin.

:lol:
Fudbal je religija samo u Argentini...i nema starosnog ogranicenja. Navija se od rodjenja do smrti, kakvi crni Englezi... :)
Inace, Turci, Grci, Italijani (Sicilijanci) i mi smo mnogo vatreniji od njih:!:

Fudbal je religija u celom svetu (zato je i naj sporednija stvar na svetu)...Englezi su izmislili navijanje za sve i da nije njih danas bi navijači sedeli ko kvočke na jajima i aplaudirali bi kao na nekakvom koncertu filharmonije.

Fudbal je religija u celom svetu (zato je i naj sporednija stvar na svetu)...Englezi su izmislili navijanje za sve i da nije njih danas bi navijači sedeli ko kvočke na jajima i aplaudirali bi kao na nekakvom koncertu filharmonije.

Ako si ovim boldovanim delom hteo da opises engleske navijace uspeo si. Ni ja ne bih bolje :) :lol: Evo i ja se pridruzujem cestitkama: SVAKA CAST ;)

Каква бре религија?????? Какав фудбал????? Знате ли ви шта је религија шљаму атеистички????? Знате ли ви када је настала религија?????? Знате ли историју иједне религије?????? Фудбал је глупост из које неко извуче дебелу корист (финансијску), а будале као што сте ви луде, губе живце и навијају, често се потуку и праве хаосе. Како сте само залуђени

@zike covjek moze da vjeruje u sta god zeli jer jedini moze da vjeruje! Usput, cini mi se da si promasio podforum ali drago nam je da svracas...barem cemo da te kritikujemo;-)

@Jeka nema potrebe da uporedjujemo ko je bolji, Esijen ili Balak...Svaka ekipa na svijetu bi bila srecna da ima nekog od njih dvojice...a i njih dvojica se veoma razlikuju kao igraci iako su oba vezni tako da se ne mogu uporediti... a i Lampard i Teri su htjeli da idu samo sto je Drogba malo duze dosledan tome...nadam se da ce se i on predomisliti jer ga svi mi obozavamo pa cak i ti iako tako psujes;-)

Nase najvece pojacanje za sljedece sezone je ostanak Drogbe...jer njegova kopija ne postoji! On je u svakom smislu odlican! I tehnicki i snagom i kondicijom i golgeterski i igrom glavom...on je skoro pa savrsen napadac...takvo nesto ne postoji...da je Drogba bio citavu karijeru ovakav igrac mogao bi da konkurise medju najbolje svih vremena...ali i ovako je nesto posebno i nadam se da ce biti jos bolji ako je to moguce...
Nema napadaca koji ce da igra presing na po tri igraca odbrane protivnicke ekipe...koji ce da se vrati na svaki korner protivnicke ekipe...on svaki svoj euro zasluzuje!

Kicmu Celzija cine Ceh-Teri-Lampard-Drogba! To je ono najbolje sto imamo...sada radimo na ostalom;-)
Svi ce strahovati u Evropi...samo polako...a sara ce postati optimisticnija:lol::lol::lol:

Saro sta ti pises ovo na Liverpul temi bre;-)
Procitaj nesto o nasim navijacima ... nemoj da se stidis nasih navijaca ... nasi su mnogo poznatiji od njihovih kroz istoriju ... najbolji navijaci nijesu ni Liverpula ni Mancestera ni Arsenala vec Milvola, Vest Hema i Celzija!
I kakav mi razlog imamo da otkupljujemo tim od Romana...on nam pomaze da napravimo istoriju kluba! Znas li ti kako je bilo smijesno reci da navijas za Celzi prije deset godina? Znas sta su mi pricali tada...pa nijesu losi a sto navijas za njih...ima toliko boljih klubova...eeej bre...danas moze svako da se ponosi Celzijem! Mi smo prava ekipa-za svaki trofej i imamo sjajnog predsjednika! I mogu samo da nam zavide sto nijesu imali srece da im dodje neko kao nama...mafijas:lol::lol::lol::lol::lol: to je sve sto mogu da kazu!8)
I zasto ne bismo mogli pobjediti Liverpul danas...zadnjih 12 duela je 11-1 u nasu korist na Stemford Bridzu! Oni samo imaju tradiciju trenutno i nista vise! `89 zadnja titula...hej?!
Zato samo optimizam!
8)

Каква бре религија?????? Какав фудбал????? Знате ли ви шта је религија шљаму атеистички????? Знате ли ви када је настала религија?????? Знате ли историју иједне религије?????? Фудбал је глупост из које неко извуче дебелу корист (финансијску), а будале као што сте ви луде, губе живце и навијају, често се потуку и праве хаосе. Како сте само залуђени
Jel' ti imas neki problem? Ako imas idi leci se. Da ti kazem nesto o tvojoj religiji: Subotom i nedeljom bi trebalo da se ide u crkvu jel' da? E pa statisticki gledano ljudi vise idu na stadione nego u crkvu, vise obozavaju Kaku,Drogbu, Kronalda itd.. nego Isusa. Jel' znas kad se sete boga dok su na stadionu? Kad se sutiraju penali. Jel' hoces da cujes jos nesto o religiji? Ti nas zoves zaludjenicima, a takvi kao ti (samo mozda druge vere) ubijaju u ime religije. Da li je to ispravno? Zar nije jedna od zapovesti "Ne ubij" pa kako se to onda uklapa u sliku petogodisnjaka koji je opasan bombama i kome kazu:" Trci prema Amerikancima, povuci ovo i onda ce biti eksplozija cveca" . KAko se tvoja religija uklapa u visevekovno mucenje nevinih ljudi ,samo zato sto su bili pametniji od ostalih, u Ime Boga?
Zato molim te nemoj da mi pricas o religiji. Veruj u sta zelis to je tvoj izbor, ali nemoj da vredjas.

@sara Naravno da sam euforicna. Ocekuju da zaigra za manje od 3 nedelje tako da Jupiii! :D

@GRIZZLY Teri nikada nije nameravao da ode, bile su neke price ali to je zuta stampa. Nikada nije dao izjavu za novine kao doticni. I da ti iskreno kazem: Namrzla sam Drogbu zbog sveg onog sr.anja po novinama. I najozbljnije, volela bi da ode.

Inace ja mislim da ako dobro igramo mozemo da pobedimo Liverpul. Uspeli su samo 3 puta da nas pobede na domacem terenu. Tako da..Imamo dobre sanse.

ja pominjala religiju nisam...

ako ti mislis da je navijac,huligan grijesis compadre.huligani su huligani ,njih ne podnosim NAVIJACI su NAVIJACI.znam ja dbro sta je fudbal tu se slazem sa tobom.
posto si rekao da smo sljam ateisticki,imas dozvolu da se gubis odavde.

Jel' ti imas neki problem? Ako imas idi leci se. Da ti kazem nesto o tvojoj religiji: Subotom i nedeljom bi trebalo da se ide u crkvu jel' da? E pa statisticki gledano ljudi vise idu na stadione nego u crkvu, vise obozavaju Kaku,Drogbu, Kronalda itd.. nego Isusa. Jel' znas kad se sete boga dok su na stadionu? Kad se sutiraju penali. Jel' hoces da cujes jos nesto o religiji? Ti nas zoves zaludjenicima, a takvi kao ti (samo mozda druge vere) ubijaju u ime religije. Da li je to ispravno? Zar nije jedna od zapovesti "Ne ubij" pa kako se to onda uklapa u sliku petogodisnjaka koji je opasan bombama i kome kazu:" Trci prema Amerikancima, povuci ovo i onda ce biti eksplozija cveca" . KAko se tvoja religija uklapa u visevekovno mucenje nevinih ljudi ,samo zato sto su bili pametniji od ostalih, u Ime Boga?
Zato molim te nemoj da mi pricas o religiji. Veruj u sta zelis to je tvoj izbor, ali nemoj da vredjas.

Мени се чини да ти имаш проблем. Суботом и недељом идем у цркву, не сваке суботе и недеђе, али идем. (суботом се не мора, недељом би требало, али не мора. Има доста правих верника који сматрају да између Бога и њих самих не треба посредник), на стадионе никад. Много више волим Исуса него Каку, Дрогбу и КРоналда. Не каже свака вера не убиј. То је доказ колико си необавештена.
Е сад мало о овоме сећању на Бога. Ово што сам болдовао доказује твоју неписменост. Људи, нажалост већина, сете се Бога кад су у невољи или када је тренутак доношења неке важне одлуке. То нису верници. Верник је човек који мисли на Бога кад се осећа лепо, али исто тако и у тешким ситуацијама.

Једно питање за тебе: Шта је реалније:
а) Бог је створио Земљу и живи свет на њој
б) Земља је велика фудбалска лопта, а живи свет на њој се развија из малих фудбалских лоптица

Back