Chelsea FC

Ma Liverpul namerno izgubio-ne umanjujem pobedu al svi znamo da Liverpul sada cilja LS i prvenstvo eventualno-kup njima ne znaci ...:roll:

Dobro je da smo pobedili zbog morala.

P.s.Alex desava se,zato je drugi - Sevcenka, bio na mestu.

NAPRED PLAVCI !

ljudi!odlicno smo igrali,ali je i liverpul.ljepse igramo nego pod palicom murinja ne znam da li je to zbog ten katea ili granta,ali je tacno.cini mi se da je sinkler vrlo dobar igrac,u buducnosti mozda i odlican.lamps je dao gol uz pomoc karagera,shevin nisam vidjela(morala na slavu).bez obzira sa koliko rezervi oni igrali pobijedili smo u ''nevaznom takmicenju'' ali nama ipak vaznom.ceh je bio odlican kao i obicno,ali i itandje.kraucov faul,je bio odvratan ali je solidno igrao.iako je sheva dao gol ja sam i dalje za njegovu prodaju...

MANČESTER JUNAJTED
Bogatstvo za Berbatova
Ser Aleks Ferguson ne odustaje od namjere da angažuje napadača Totenhema Dimitra Berbatova. Po informacijama "Dejli mirora" za Bugarina će Totenhemu ponuditi Sahu, Brauna i šest miliona funti.
To je treći pokušaj Fergusona da angažuje sjajnog strijelca. Mediji javljaju da je transfer moguć, ali da će Totenhem insistirati da dobije Nanija. To je, međutim, problem, jer Mančester ne želi da pusti ekstratalentovanog Portugalca.
Eto sta je trener!Ja bih voljela Dimitrija a ovi samo 'vataju zvijezde.Ko zna,mozda ima ovaj Grant klikere.

Povredjeni: Teri, Karvaljo, Drogba.
Ne znam za Esijenovu suspenziju, mislim da vazi i za ovaj mec.
Da li neko zna sta je sa Alexom? Nisam ga videla na prosloj utakmici, a bice dobro ako i on nije povredjen. Bar je bolji od Ben-Haim-a. :evil:

@Delije: vidi, vidi ---->
hate_you-1.gif
mad-1.gif
hurt-1.gif

:lol: :lol: :lol:

Ej vi ste sve blesavi! :lol: :lol: :lol:

Ali mi nije jasno kako niko ne simpatise bar malo Celzi? Ja recimo u utakmicama ,gde ne igraju protiv Celzija vec protiv nekog drugog tima, uvek navijam za Arsenal, Liverpul, Man.Utd i Real.

Čelzi ili voliš ili mrziš(kao i Barsu na primer)
Ja vas mrzim zbog toga što vam je trava na stadionu izrazito lošeg kvaliteta.Ne, ne znam iz ličnog iskustva, rekao mi drug koji navija za Liverpul :-) 8) :lol:
:lol: :lol: :lol: E znaci 100% ste blesavi. Inace ako nisi saznao ja ti vodim kampanju i nadam se da ces postati moderator. :D Slogan nam je: Sa Alexom do pobede ili Alex za bolje sutra! Biraj koji ti se vise svidja. :P

@Charger
Fair enough. :D

:lol: :lol: :lol: E znaci 100% ste blesavi. Inace ako nisi saznao ja ti vodim kampanju i nadam se da ces postati moderator. :D Slogan nam je: Sa Alexom do pobede ili Alex za bolje sutra! Biraj koji ti se vise svidja. :P
Pa pošto su usvojena stroža pravila(a pretpostavljam da znam zašto) i zaključan je Stadion, moram ovde da se izjasnim kad si već pitala
Mislim da novi moderator treba da bude Zvezdaš. Ko od Zvezdaša, to nek se oni međusobno dogovore.
Što se tiče slogana, može bilo koji mada mislim da im treba malo dorađivanja.
1) Sa Alexom do produžetaka(ili penala, nebitno :-D )
ili
2) Alex za bolje juče(najbolje se snalazim kad radim u prošlom vremenu, tačno znam šta će sledeće da se dogodi :lol: )

Back