Lep nam zivot bez glupih komentara-ja razumem da neko ima s odredjenim cinjenicama il argumentima da pokaze svoje misljenje al on je cist provokator-klasicni "vikac" kako bi ja to rekao ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujem da navijaci Celzija ovo vele - Bilo je lijepo zivjeti ove dvije godine u snovima, ali ipak moramo se polako navikavati na realnost i vratiti se tamo dje nam je mjesto !
Bezvrijedni pokusaj da se utjese ! Ali ako ce im i ovo pomoci da se utjese bice odlicno - pored pomenute gospode u strucni stab Celzija najavljeni su i Dejan Savicevic, Pele, Ferguson i jos nekolicina istaknutih strucnjaka !
Da Bog da Vam Ziga zabio dva komada !
Sto mislite, da li bi Vam pomoglo da stavite dva golmana na gol ?!?! Ja ne vjerujem !!!!
Pobijeda uz pomoc sudija ! Sljam !
Ako ona prikaza Teri nija nacinjela prekrsaj u sesnaestercu nad Zigom, onda stvarno ! Roman ne kupuje trenere, vec sudije !
Da, Da ! Nego ovo veceras je za nepovjerovati koliko iznenadjenja je bilo, ali ipak najvece morate priznati je Celzi !
Vidjite mi avatar ! A, bas je ekstra !
ЕДИТ: Толико мало реченица а толико много глупости... Стварно ово није лако написатиBolton sam voljeo zbog Okoce, i jos uvijek ga gotivim ! Nadam se da ce Anelka i DIuf da Vam pocepaju mrezu !
Ajde vi iz Londona ste najpametniji......kao sto sam jednom rekao,u Londonu jedino vredi Pekam i Ragina Glava.....Liverpool------Liverpool------Liverpool:-D:-D:-D:-D:-DPa čim navija za Mančester onda i nije tako teško![]()
Ajde vi iz Londona ste najpametniji......kao sto sam jednom rekao,u Londonu jedino vredi Pekam i Ragina Glava.....Liverpool------Liverpool------Liverpool:-D:-D:-D:-D:-D
Ajde vi iz Londona ste najpametniji......kao sto sam jednom rekao,u Londonu jedino vredi Pekam i Ragina Glava.....Liverpool------Liverpool------Liverpool