Chelsea FC

Lep nam zivot bez glupih komentara-ja razumem da neko ima s odredjenim cinjenicama il argumentima da pokaze svoje misljenje al on je cist provokator-klasicni "vikac" kako bi ja to rekao ...

Tacno.
Inace pogledajte Terija :D :

Picture1-2-1.png

Čelsi pregovara sa trenerom Ajaksa

Fudbalski klub Čelsi počeo je pregovore sa trenerom aktuelnog holandskog vicešampiona Ajaksom Henkom ten Kateom, objavili su lokalni mediji. Prema tvrdnjama holandskih novinara, tehnički direktor londonskog kluba Frenk Arnesen proteklog vikenda razgovarao je sa šefom stručnog štaba Ajaksa i ponudio mu posao. Ten Kateu su, kako se navodi, ponuđene dve opcije, da preuzme prvi tim popularnog kluba ili da obavlja funkciju sportskog direktora, na kojoj je donedavno bio sadašnji menadžer Čelsija Avram Grant.

u kosarci sam milion puta vidjela ljude sa tom maskom...
Nego...!Toliko sam srecna sto smo pobijedili Valenciu,mada imaju neke greske...npr.sudija je stalno sudio za nas,prvi gol je auto gol,a nije ga postigao joe cole.
dobra stvar sto smo pobijedili:prvi smo u grupi probudili smo se nakon dosta vremena,TO JE ODLICNO!
losa stvar je to sto je Avram Grant osigurao malcice mijesto u Chelsea.Abramovich je rekao da ako izgubi protiv Valencie da smijenjuje trenera(jer grant niti je popularan medju igracima)...i JOS jedna losa stvar je to sto Grant vjerovatno STALNo da igra u ovakvom timu!Pizzaro nece ni mirisat teren,a Joe Cole ce da bude ljubimac...davace sanse Kalou...iSTA formacija ...bojim se da ce tako biti.
Govorkalo se da ce u klub doci legenda Gianfranco Zola i Lippi.
Sumnjam,mada sve je moguce.

Ni Van Basten, ni Zola, ni Kapelo... - holandski mediji tvrde da je Henk Ten Kate, trener Ajaksa, koji ima nezvaničnu titulu "najbolji pomoćni trener na svijetu", čovjek koji će pojačati stručni štab Čelzija.
Prema pisanju magazina "Voetbal International", Frank Arnesen razgovarao je sa Ten Kateom u vezi angažmana u Čelziju i ponudio mu da obavlja istu funkciju koju je svojevremeno imao u Barseloni - da bude pomoćnik, zapravo savjetnik Avramu Grantu, kao što je bio Franku Rajkardu.
Nezvanično - Ten Kate je zapravo tvorac tima koji je prije dvije sezone harao Španijom i Evropom, te da je Rajkard bio samo "šminka" na klupi...

Sto se Granta tice ne svidja mi ova njegova 5-4-1 formacija, da sam na njegovom mestu utakmicu bi pocela sa 4-4-2, a posle po postizanju gola promenila u 5-4-1 tj. ako gol ne postignu rano. Svidja mi se sto je Dzo Kol u prvih 11 i sto Seva nije. Druga stvar koja mi se dopada jeste sto ce Kalu imati vise sanse, ali mislim da i Pizaru treba da pruzi sansu. Sve u svemu, nemam nekih zamerki osim formacije. Cak se i bunio pa ga je cetvrti sudija upozorio da se smiri, na kog vas to podseca, ha? :D

Cheers Jose, this one is for you! :D

RAZBIJTE IH!
p.s. igrala sam football manager i tupavi Roman Abramovich u zelji da dovede ''zvijezde''(ko da ih nemamo)je kupio Defoa!!!
Ne znam sta cu sa njim sa obzirom da imam Drogbu,Shevu i Kaloua!!!!
grrr...:)

Ova poruka je skrivena zato što je DONALD. na vašoj listi nepoželjnih.
pomenu'u to jos jednom,bilo da je Donald rekao ne[to dobro ili loshe...
necu vise nikad...medjutim Jeka i rema su me inspirisali,a ja sam im predlozila dobri stari ignore!
sorry

Ево само за све оне који држе Доналда на игнор листи :lol: :lol: :lol:
Vjerujem da navijaci Celzija ovo vele - Bilo je lijepo zivjeti ove dvije godine u snovima, ali ipak moramo se polako navikavati na realnost i vratiti se tamo dje nam je mjesto !

Bezvrijedni pokusaj da se utjese ! Ali ako ce im i ovo pomoci da se utjese bice odlicno - pored pomenute gospode u strucni stab Celzija najavljeni su i Dejan Savicevic, Pele, Ferguson i jos nekolicina istaknutih strucnjaka !

Da Bog da Vam Ziga zabio dva komada !

Sto mislite, da li bi Vam pomoglo da stavite dva golmana na gol ?!?! Ja ne vjerujem !!!!

Pobijeda uz pomoc sudija ! Sljam !

Ako ona prikaza Teri nija nacinjela prekrsaj u sesnaestercu nad Zigom, onda stvarno ! Roman ne kupuje trenere, vec sudije !

Da, Da ! Nego ovo veceras je za nepovjerovati koliko iznenadjenja je bilo, ali ipak najvece morate priznati je Celzi !

Vidjite mi avatar ! A, bas je ekstra !

Bolton sam voljeo zbog Okoce, i jos uvijek ga gotivim ! Nadam se da ce Anelka i DIuf da Vam pocepaju mrezu !
ЕДИТ: Толико мало реченица а толико много глупости... Стварно ово није лако написати

Vatreni sam navijac chelsea, ali nimalo nisam zadovoljan sadasnjim desavanjima u klubu.
Glupo je smeniti trenera koji im je doneo dve titulu u domacem prvenstvu posle 50 godina samo zato sto je napravio par kikseva, i onda umesto njega za trenera postaviti coveka koji cak i nema licencu za vodjenje kluba u ligi sampiona.

P.s.Sto se Donald-a tice samo dokazuje mrznju koju gaji-po stoti put napominjem da je mrznja za mene isto sto i nepotrebno trosenje energije...U svakom slucaju nek svako uziva na svoj nacin :)

Sherlocka sam stavila na ignore...nece ostati tu dugo,jer nije mi toliko antipatican...samo mi je ugrozio danasnji dan...taman sam se radovala sto necu vishe citati donaldova baljezgarenja.
@jeko,ti stvarno imas celicne zivce.
donalde,ruzo moja,nedostajao si nam!i maradona je dao gol rukom(a i mesi),pa je sudija rekao da je gol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nije lako uciniti prekrsaj ''zigi''.Onakva gromada od 2 i po metra se ne moze lako oboriti.Nisam vidjela incident,ali sam primjetila da je sudija favorizovao Chelsea.
I,kolik imamo da gubimo sa Boltonom...?Zezam se, moram da ubacim malo veselja!Mozda Drogba podje u Real...ne bi me zacudilo.

@sarabubasara
Sto Serlocka? Nije on los kad ga bolje upoznas,veruj mi. Sto se one majmunolike zirafe tice naravno da nije lako napraviti mu prekrsaj zato i sudije sviraju penal kad ga neko takne a ovaj se opruzi koliko je visok. Ali zayebo se malo, THIS IS ENGLAND!!!! A osim toga bas sam zelela da ga Teri malo zakaci (pokvarena sam,ali sta cu? :lol: )

Back