Chelsea FC

donald je na ignore jer konstantno mene iritira zbog mog politickog oprijedeljenja...za jeku ne znam,valjda i nju nervira jer pise nebuloze...
p.s. alex,cini mi se da navijas za arsenal???u tom slucaju,venger je najbolji menadzer kog je ikad arsenal mogao da ima(a i uopste)!Svidja mi se to sto ronaldinja u klub i fino je objasnio zasto!!!

Alex, da al ti imas kredita, kazes sta mislis al ne smaras s prozivkama ko on - on je ko zna po koji put prozivao. P.s.I meni ide na ignore - pa cemo da vidimo ko ce da mu cita na kraju poruke koje ostavi ovde - jer ce uskoro svima biti na ignore listi. Necu da ulazim u to dal smo imali srece il ne al sta kaze ova statistika : http://football.guardian.co.uk/Observer_Match_Report/0,,2180226,00.html ako je do nje koliko su onda samo srece imali Fulamovi igraci ???

Vjerujem da navijaci Celzija ovo vele - Bilo je lijepo zivjeti ove dvije godine u snovima, ali ipak moramo se polako navikavati na realnost i vratiti se tamo dje nam je mjesto !

ako Kapelo i VanBasten budu radili zajedno to bi bilo vrlo dobro za mene i Alexa
pa gde ste vi videli da kad su dvojica na vrhu da to ide dobro, ja ne verujem da ce Kapelo pristati da bude samo savetnika a ni Van Basten nece zeleti da bude pomocnik

Bezvrijedni pokusaj da se utjese ! Ali ako ce im i ovo pomoci da se utjese bice odlicno - pored pomenute gospode u strucni stab Celzija najavljeni su i Dejan Savicevic, Pele, Ferguson i jos nekolicina istaknutih strucnjaka !

donald je na ignore jer konstantno mene iritira zbog mog politickog oprijedeljenja...za jeku ne znam,valjda i nju nervira jer pise nebuloze...
p.s. alex,cini mi se da navijas za arsenal???u tom slucaju,venger je najbolji menadzer kog je ikad arsenal mogao da ima(a i uopste)!Svidja mi se to sto ronaldinja u klub i fino je objasnio zasto!!!

Može se reći da je fudbal srećan što Venger postoji
Alex, da al ti imas kredita, kazes sta mislis al ne smaras s prozivkama ko on - on je ko zna po koji put prozivao. P.s.I meni ide na ignore - pa cemo da vidimo ko ce da mu cita na kraju poruke koje ostavi ovde - jer ce uskoro svima biti na ignore listi. Necu da ulazim u to dal smo imali srece il ne al sta kaze ova statistika : http://football.guardian.co.uk/Observer_Match_Report/0,,2180226,00.html ako je do nje koliko su onda samo srece imali Fulamovi igraci ???

Ma nisam gledao tekmu, ne znam ko je koliko imao ili nemao sreće. Samo se malo zezam ;)
ako Kapelo i VanBasten budu radili zajedno to bi bilo vrlo dobro za mene i Alexa
pa gde ste vi videli da kad su dvojica na vrhu da to ide dobro, ja ne verujem da ce Kapelo pristati da bude samo savetnika a ni Van Basten nece zeleti da bude pomocnik

Jesmo li imali onu komisiju što je vodila našu repku par utakmica, pa smo se lepo proveli pod njenim vođstvom?
Kapelo je veliko ime da bude samo saradnik, dok Van Basten još treba da se dokaže kao trener.
Ono najgore(ili nama najbolje) je to što Kapelo i Van Basten igraju potpuno suprotan fudbal. Ne verujem da bi se snašli, u stvari siguran sam!

kapelo je pravi covek za chelzi.
taj tim se nece mnogo promeniti od odlaska murinja ako matori dodje... opet ce se igrati najodvratniji moguci fudbal i i dalje ce ih mrzeti citav svet(sem njihovih navijaca naravno)...
doduse,chelzi mi polako lici na parmu iz doba parmalata;)

joj ljudi meni je tako cudno kad gledam Granta na mestu trenera, nekako kao da mi to ni nije Chelsea... a tim nam je u raspadu... samo Lamps da se vrati, ne znam kako niko ne primecuje koliko on nedostaje u igri... on je kao stub Chelsija... e jel zna neko sta je bilo sa Terijem, jel ce igrati protiv valensije, ja sam cula da je bio na operaciji (zbog povrede u subotu) i da ce igrati sa maskom na licu... strasno, jedan igrac sa maskom, drugi sa vazdusnom kapicom, sta je sledece? vestacka noga?! :)

Teri ima naprsnuce jagodicne kosti i ocekuje se da ce pauzirati nekoliko nedelja, NIsam cula za masku,ali ako moze tako da igra onda cool.
A nadam se da ce sledece biti trener koji ima malo mozga i znanja.

Ma cudi me i da je i ovoliko izdrzao. Kada bude Roman vide kako igramo nereseno ili ne daj boze izgubimo protiv Valensije siguran sam da ce i sam krenuti punom parom da trazi novog menagera. Ako dodje Kapelo bice ekstra, ali to je AKO dodje. Ne verujem mnogo medijima kada je u pitanju fudbal. Mnogo su lagali, mnogo lazu i mnogo ce lagati.

@Alex :D...on je ratni zlocinac jer IZGLEDA tako...
a mozda mu je majka malo sarala...mozda spavala sa nekim Njemcem pa se rodio on...Nikad se ne zna!
u vezi valensije:imamo da se molimo...ako ne bude najmanje 2:0 jako dobri i hrabri ca i sa benom(budalom)na klupi.Ako bude izjednacenje,Grant je dao najbolje od sebe,ako POBIJEDIMO...sto je nemoguce...Murinjo je napravio sjajan tim,a Valensija umrla od dosade pa odustali i dali autogol.
u vezi trenera:nova spekulacija je da ce doci Djanfranko Zola(???)Znam da je legenda kluba,ali sumnjam da je taj posao za njega...

Samo da ne izgubimo... Molim boga za nereseno ili pobedu. Sto se Granta tice, nemoj da ispadne da ga kao nesto branim-ne podnosim ga, ali mislim da on nije oterao Murinja on je samo uradio ono sto bi svako- iskoristio je priliku. Svako zasluzuje sansu, zasto ne bi i on? Mozda mu treba malo vremena, mozda je uspeo nesto da napravi za veceras.

Back