Messi# 19
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
@jeko dal sam ja na ignore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

donald je na ignore jer konstantno mene iritira zbog mog politickog oprijedeljenja...za jeku ne znam,valjda i nju nervira jer pise nebuloze...
p.s. alex,cini mi se da navijas za arsenal???u tom slucaju,venger je najbolji menadzer kog je ikad arsenal mogao da ima(a i uopste)!Svidja mi se to sto ronaldinja u klub i fino je objasnio zasto!!!
Alex, da al ti imas kredita, kazes sta mislis al ne smaras s prozivkama ko on - on je ko zna po koji put prozivao. P.s.I meni ide na ignore - pa cemo da vidimo ko ce da mu cita na kraju poruke koje ostavi ovde - jer ce uskoro svima biti na ignore listi. Necu da ulazim u to dal smo imali srece il ne al sta kaze ova statistika : http://football.guardian.co.uk/Observer_Match_Report/0,,2180226,00.html ako je do nje koliko su onda samo srece imali Fulamovi igraci ???
ako Kapelo i VanBasten budu radili zajedno to bi bilo vrlo dobro za mene i Alexa
pa gde ste vi videli da kad su dvojica na vrhu da to ide dobro, ja ne verujem da ce Kapelo pristati da bude samo savetnika a ni Van Basten nece zeleti da bude pomocnik
Molim te...Ti si jedan od mojih najomiljenijih clanova ovde... I osim Donalda niko kod mene nije na ignore.A ja? Pošto ste stvarno imali sreće![]()

doci ce.
Granta ce otjerati igraci ...ne moze on to da izdrzi mali ratni zlocinac...
Iskreno zbog lose forme , povreda i svega sto se desavalo nereseno bi bilo sasvim dovoljno za nas. NAPRED PLAVCI !!!
Samo ti pisi Donalde slobodno ....