Chelsea FC

sarabubasara:
jeko,ovaj je ljepsi od murinja...PRIZNAJ!
Pa ne znam bas :P . Meni nije lepsi od Murinja,ali se ne moze poreci da je sladak :D. Mada Murinjo je bio bas harizmatican, mada mozda i ovaj bude. Volela bi da dodje. Mada bi bilo lepo i da dodje onaj plavokosi. Klinsman. :D

Evo slike: (meni vise lici na Kostnera)

sport2_2-1.jpg

njemu su vec ponuduli,ali je odbio.sta njega briga,otvorio je pekaru :D!
Murinho je bio harizmaticniji,naravno,dovitljiviji i sve to zajedno.
Ali,Mourinho je otishao i ne na bash lijep nacin.Tako,se neche vratiti kao Cappelo u Madrid.
Van Basten bi bio meni najadekvatnija zamjena:1963 godine kao Mourinho,holandjanin,pa bi mozda trgovao njihovim igracima,selektor,sjajan fudbaler,ZGODAN zgodan ZGODAN...Mada izgled nema veze,ali ipak...Murinjo je bio sladunjav,a ovaj Grant izgleda kao ratni zlocinac...bolje da zamjenimo slatkog za slatkog...

Sto se tice utakmice protiv MAN UTD-a Mikel je zasluzeno dobio crveni karton.Sto se tice penala nije postojao jer je igrac na vreme sklonio nogu al je ovaj pao "ko u bazen", al posto nije dosudio, cini mi se, cist penal u prvom poluvremenu onda verujem da je to kompenzovao kroz ovaj duel i dosudio penal.Sto se tice gola Ceh nista nije mogao osim da pokusa da skrati ugao i krene na loptu da je "boksuje",i da je ostao na gol liniji primio bi go zbog toga sto je sut bio "na prvoj stativi" a centarsut je bio ostar.Samo me cudi sto Sevcenko nije bar pokusao da zaustavi Gigsa kod tog centarsuta,ako se ne varam on je trebao da ga blokira-na usporenom snimku se vidi da stoji ispred Gigsa.Sto se tice Chelsea-eve igre mnogo stosta mora da se menja,fale nam MNOGO Drogba i Lampard i cudi me zasto je trener dao prednost Sevcenku pa cak i Kaluu i Wright-Phillipsu pa tek onda ubacio Pizara-koji je veci igrac od svih njih zajedno.Opet cuh da je bio povredjen pa je mozda to razlog.Takodje samo da nam se Carvalho vrati-al cuo sam da je povredjen i da ce odsustvovati podosta.Sada smo ako se ne varam 6, ako se nesto ne uradi pod hitno mozemo doci u jako tesku situaciju.Prva stvar je nabaviti trenera.Sto se toga tice samo da vam napomenem Da Van Basten koga mnogo cenim kao igraca, nije neki trener - http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_van_Basten#Managing_career tako da bolje da nadju nekog drugog.

@rema ma daj! malo sutra je mikel zasluzio crveni... zuti da, ali crveni!!! i ne diraj ceha stvarno se trudio i extra je branio... pizaro se tek vratio sa povrede a i nisam primetila da je nesto bolji od njih (pa ni pre povrede)... lamps i drogba se vracaju ove nedelje ili sledece, nisam sigurna...

a sto se tice cele trener situacije... nije mi bilo krivo kad je mourinho otisao... ma koliko okrutno zvucalo... ipak nisam to od njega ocekivala, i prosto me je razocarao...smatrala sam ga velikim trenerom i jos vecim covekom, ali dokazao je upravo obrnuto... otisao je kada je bio najpotrebniji, a to mu necu zaboraviti... a sto se tice spekulacija, ja bih najradije da na njegovo mesto dodje Marcello Lippi, cula sam za ovu mogucnost i najvise mi se dopada od svih...

@sweetchick
1. Start s dve noge il "djon start" zasluzuje crveni karton-to imas i u pravilniku za sudije-bez obzira sto je on pogodio loptu isao je djonom na igraca.
2. Ceha nisam ni dirao,rekoh da nije mogao nista kod gola i da ne bi mogao da odbrani ni da je ostao na liniji jer je bio dobar sut tako da ne znam kako sam ga to napao ?????
3. Pizaro je sigurno bolji od njih, na ove se ceka da daju go po sto godina i nista nisu pokazali prethodnih godina u Chelsea-u.U sustini trebali bi da se ugledaju na Drogbu svi ... covek je pravi primer dobog napadaca i standardnog strelca.
4. Murinjo nije otisao zato sto je zeleo - Abramovic ga je pozvao na razgovor posle Rozenburga.PRAVILO : NAJBITNIJI COVEK U KLUBU I COVEK KOJI SVE ODLUCUJE JE UVEK VLASNIK KLUBA - bez obzira sta pisalo u novinama.

@rema Totalno se slazem sa tobom.
Za onakav start sa dve noge, igrac po pravilu mora da dobije crveni.Nema veze sto nije povredio protivnickog igraca, mora da dobije.Moje misljenje je da Mikel generalno treba malo da se smiri.Sto se Murinjovog odlaska tice, normalno da nije otisao zato sto je hteo, nego zato sto je morao.Ma koliko njega voleli igraci i publika,Roman je taj cija je poslednja.Murinjo je sam rekao da ce se vratiti nekada kad Roman ode. Znaci sto se toga tice uopste me nije razocarao,a onog Rusa sam namrzla.
Nema sanse da dodje Lipi, skoro sam gledala intervju i on je uzeo mesto sportskog komentatora i kaze da mu je lepo i da za sada ne zeli da uzima ni jedan tim.Licno, mislim da bi on bio najbolji izbor.Ali nije u igri. :(
Moja top 4 su bila: Lipi,Kapelo,Skolari i plavusan . Lipi i plavusan nema sanse da dodju, tako da ostaju Kapelo i Skolari. Mada opet kazem, nemam nista protiv Van Bastena.

@dzrmn...
Taj Sem izgleda kao leceni i neizleceni alkos. Pu,pu,pu...On da dodje pa da publika ima nocne more... :lol: :lol: :lol:

MURINJO SE VRACA!kad abramovic ode :(...znaci za jedno 10-15 godina a mozda i vise.
mada,a ko bi ja postavila c4 u budvu ne bi bilo problema zar ne?ili kad bi igraci strajkovali,prije to.Mada potvrdio je da ce se DEFINITIVNO vratiti kad Abramovic ode.Sta,nije ni to lose,nikad ne reci nikad!
p.s. to je sam murinjo izjavio,tako da,znajuci njega ima sansi.Samo mora da ode abramovic...smrc...samo!

Svako je bolji od Granta, to je evidentno. Ali ne mozes a da ne priznas da je u poredjenju sa ovima
(Skolari,Lipi,Kapelo,Plavusan) ne bas toliko uspesan. Mada, uvek moze da se dokaze u nekom klubu.A zasto to ne bi bio Celzi? :D

@Dzrm...
Ma ovaj Grant izgleda k'o ratni zlocinac.Tacnije, kao ubica...

Pogledajte na sta sam nabasala: hmmm..Interesting :D

Jurgen eyes future Blues role

Jurgen Klinsmann met with Peter Kenyon earlier in the year and has set his sights on one day taking over at Chelsea.
The former German national team boss is currently out of work and has been strongly linked with a return to Tottenham should Martin Jol be ousted, but it seems as though Klinsmann has his heart set on Chelsea.According to a close friend of Klinsmann, the German spoke to Kenyon earlier in the year when speculation was mounting that Jose Mourinho was set for the Stamford Bridge exit door.
Mourinho ended up staying with Chelsea but the news that Kenyon met with Klinsmann could open up old wounds behind the scenes at the Bridge.
"Jurgen has told me he is not interested in becoming Tottenham manager," the friend is quoted as saying. "He thinks the club is too small for him and he will only return to England for a Champions League club.

jeka je dobro,vara murinja sa terijem.
''osrednje'' dobro da se izrazim.Ali nije tako zaludjena kao prije...
Ljudi,Murinjo je potvrdio da se 100 posto vraca...!Naravno kad Abramovic ode iz kluba....dobro de za 10 15 a mozda i vise godina...jos kad bi igraci strajkovali...Kad Murinjo kaze da ce se vratiti on ce se vratiti!

@sarabubasara Sta je ovo,a? :lol: :lol: Analiziranje moje licnosti...C,c,c :D

@sheva7 Sta da ti kazem? Pod stresom, ali moramo dalje.:(
Sada se nadam novom treneru i boljem vremenu. Ako je za utehu, mozda se Murinjo vrati.A znajuci njega,vratice se.

Ma i ja sam to procitala,ali mi to nekako daleko...Ne znam zasto,ali imam utisak da ce ovaj prokleti Rus dugo da ostane. Jao! Zasto ga zena nije malo vise opeljesila... Znas onu Colinu:"Otjeraj ga do djavola i uzmi mu para pola,masala" .

A sto se tice ozenjenih, sta ima veze? :lol: Ja sve neke takve nalazim. Sad se i Terry ozenio, tako da sve volim ozenjene. :lol:

Abramovich...duga je to prica i nije mi do toga da duboko analiziram njegovu licnost...bla,bla,bla...
Dobro je Gudjonsen rekao dok je igrao u Chelsea:
,,Ako murinjo kaze da ce trening da traje 1 sat i 40 minuta nece trajati ni minut vise''.
Murinjo ce se vratiti nadam se,jednog dana.Posto je to rekao a i nije neki lazov pa...
Nego ponovo ja pocela temu sa Murinjom...'ajde,zivot ide dalje bla,bla,bla...
p.s.jeko znam da to george je za george clooneya a sad bi trebalo bit' jekaiterry ili nesto tako posto si stvarno ZALUDJENA za njim...
p.s. lampard je isto ozenjen.

U sredu.CC. Tu ce pobediti 100% .

Znam da je Lamps ozenjen, mada ne svidja mi se nesto posebno,ima samo jedna slika gde je stvarno sladak.
NPR:
sladak-1.jpg

A sto se tice nick-a to ne mogu da promenim,a promenila bi da mogu.Samo sto ne bi bilo jeka&terry nego jeka&hugh (ako znas ko je) . :D

Back