Chelsea FC

pare,pare,pare...
inache,chelsea ce se raspasti u 100 komada za nekoliko godina...ronaldinjo mozda dolazi(sto ce da napravi veliki buckuris u napadu),a on meni nista nije posebno,zapravo misilm da je zbog izgleda nabio sebi 25 procenata popularnosti.
romane,romane...sta uradi od mog kluba...u zadnjih godinu dana...
nema van bastena,nema Sven Goren Eriksona,ni Lipija,ni Kapela...Kao sto su rekli,avram grant ce biti poznat tako sto je otjerao jednog najboljeg menadzera koji je celzi mogao da dobije,i najboljeg menadzera u svijetu uopste.

Nije ga Grant oterao, on je samo prihvatio priliku koja se pruzila kao sto bi svako prihvatio.Murinja je oterala ona ruska stoka.

Kako mislis zbog izgleda r nabio popularnost? Pa ja nisam videla ruznijeg fudbalera. :-|

Inace ne znam sta ce da bude od ekipe ako nam ne dodje neki normalan trener. Katastrofa.

ALEX_CHELSEA_AFP_V.jpg

Jao što je simpatičan ovaj Alex :shock::lol::-D
Samo mi bez razloga blamira ime :evil: :mrgreen:

@Donald Ni Wenger nije osvojio LS,ali ga vlasnici nisu oterali zato sto normalno razmisljaju.

@Alex
Sta hoces, decko je verlo "simpatican" :lol:

Inace pobeda od 0:4, jeste da je protil Hal-a ali makar je pobeda. :D

steta sto je otisao meni omrznut lik iz Plavih, sad moram da trazim drugu zrtvu
trenutno Roman vaga izmedju dva ekstra kandidata Jesica i Djurovskog, obojica su se dokazali kao prekaljeni stratezi
kako to da pred utakmicu sa nama nije podneo ostavku

Bez zabrane UEFA, Grant trenira Čelsi u LŠ
Autor: Blic online, BBC | 27.09.2007 - 18:19

UEFA nema planove da zabrani Avramu Grantu da vodi Čelsi u utakmicama Lige šampiona iako je pitanje njegove profesionalne licence ostalo nerešeno.

Novi trener Čelsija nema UEFA pro licencu, koja je neophodna za treniranje ekipa u evrokupovima, ali su zvaničnici evropske kuće fudbala rekli da će sačekati da se završe razgovori Čelsija, izraelskog fudbalskog saveza i Premijer lige.
«Sačekaćemo ishod tih razgovora, a za sada nemamo nameru da mu zabranimo da vodi tim, niti da sprovodimo bilo kakve disciplinske mere», saopštila je UEFA.

UEFA bi bila pod obavezom da razmotri Grantov slučaj samo ako Premijer liga zvanično uloži žalbu na njegove kvalifikacije, jer je i na Ostrvu ova licenca neophodna za vođenje timova u elitnom takmičenju.

Dan ranije BBC je javio da će se Mančester junajted usprotiviti ako se Grantu dozvoli da trenira Čelsi bez UEFA pro licence. «Đavoli» su se protivili i zahtevima za izuzeće u slučajevima Glena Redera i Gareta Sautgejta, iako ni Aleks Ferguson nema licencu, jer je bio dugogodišnji menadžer Mančestera pre uvođenja ovog pravila.
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=14432

Pa znas kako ne mozes uvek da budes srdacan...On je poceo mnogo da me nervira,kao i vecinu na ovoj temi.
Sto se Granta tice trenirao je neke klubove iz Izraela, pa 2006 postao tehnicki direktor Porsmuth-a ali sve u svemu anonimus...

Ma iskreno dobro je krenuo. Aj pa cemo videti. Mozda i uspe da nas izvuce iz g*vana. Nikad se ne zna. Cuo sam da je selektor ruske reprezentacije izjavio da mu je Roman ponudio ulogu menadzera u Celsiu.

meni je donald bio na ignore,ali sam ga skinula...sad zalim...kad mi je uzeo avatar razbijesnila sam se,ali sada shvatam sa kojom ...da se ne izrazim...imam posla pa sam se smirila.
Inache,Van Basten je kandidat najozbiljniji za menadzera celzija.
koju utakmicu igra sledecu Celzi?

Back