Dzmrndzavi
Zainteresovan član
- Poruka
- 276
holokaust!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda mu Roman kaže "Aj se malo prošetaj do Italije,imaćeš plaćeni odmor, ali nemoj da se vratiš u London"Kapelo je kao stvoren za Celzi. Nastavice Murinjov stil igre, a i nece da dozvoljava Romanu da mu dovodi igrace koji mu ne trebaju + slobodan je. A Skolari nek ide u cigan-malu da trenira kalasture. Murinjo je za njega gospodin.

Hoćeš da kažeš da gazda Roman ne bi mogao da otera Kapela(kao sada Murinja) kad to hoće, nego samo ako Kapelo ode sam?!
JekaiGeorge:Katastrofa. Mozemo da se pozdravimo sa LS,PR,KK itd... O cemu li misli ovaj Rus? Umesto da vrbuje Skolarija od dovodi debile.
Wuhahahaha 
http://www.index.hr/sport/clanak/da...bog-otkaza-najdrazem-neprijatelju/359229.aspxUNITEDOV manager je Mourinhov odlazak iz Chelsea nazvao "razočaranjem za nogomet": "Donio je nešto svježe i novo u našu igru i uživao sam u nadmetanju s njim - želim mu sve najbolje"
United dočekuje Chelsea u velikom engleskom derbiju u nedjelju i Ferguson žali što će mu nedostajati dvoboji između njega i Mourinha u kojima je dosad uživao.
"On je bio sjajan za nogomet i sjajan za Chelsea", izjavio je Škot, koji mu je prvi put stajao na suprotnoj strani 2004. kada je Mourinhov Porto izbacio Manchester u Ligi prvaka i od tada su razvili žestok rivalitet ali su uvijek imali i veliki uzajamni respekt.
"Mourinho je u Chelseaju postigao sjajne rezultate koji će predstavljati ogroman izazov za njegovog nasljednika, tko god on bio"
Wenger: Mourinho je od Chelsea napravio pobjedničku momčad
Iskazivanju počasti Joseu pridružio se i njegov najveći protivnik, s kojim je imao najžešće sukobe što su danima zabavljali javnost na Otoku: "Naravno da je Mourinho veliki trener. Došao je u jako dobri Chelsea, ali im je on dao ono nešto i učinio ih pobjednicima"
"Zbog toga zaslužuje sve počasti jer nikad nije lako pobjeđivati, a u Engleskoj je to još teže. Nismo se najbolje slagali, ali u posljednje vrijeme nam se odnos poboljšao. Bez obzira na naše nesuglasice moram reći da cijenim ono što je napravio", džentlmenski, kao i uvijek, je zaključio Wenger.
http://www.index.hr/sport/clanak/po...mourinhov-odlazak-pokrece-egzodus/359216.aspxPobuna igrača na Stamford Bridgeu: Mourinhov odlazak pokreće egzodus
DIDIER DROGBA, Michael Essien, Florent Malouda, Ricardo Carvalho, Frank Lampard i Claude Makelele su zaprepašteni odlaskom na koji je njihovog voljenog i karizmatičnog vođu prisilio predsjednik Abramovič, a neki od njih najavljuju da će zbog trenerovog odlaska i oni napustiti klub.
Mourinhov sunarodnjak Ricardo Carvalho je bio otvoren: "Ovo je veoma tužan dan za mene i cijelu momčad. Real mi je poslao ponudu koja se ne odbija, ali sam zbog Mourinha ostao u Chelseau"
"Za mene nema dvojbe kako je Mourinho najbolji trener na svijetu i ne mogu vjerovati da smo ga izgubili. Nikad nisam mislio da će napustiti Chelsea bez da završi posao. Ovo je prvi put da na ovakav način odlazi iz kluba i to će ga uništiti. Obožavao je Chelsea"
Didier Drogba, koji je prošle godine bio najbolji strijelac Chelsea sa 33 zgoditka je kako se čini, najneutješniji: "bijesan je i zabrinut", govore izvori bliski napadaču iz Obale Bjelokosti, koji je bio posebno privržen treneru. Milan, stari Drogbin obožavatelj, bi ga dočekao raširenih ruku, samo ako nezadovoljstvo postane neizdrživo.
Michael Essien i Paulo Ferreira, koje je također Mourinho doveo u klub, sada razmatraju da li da uopć da ostanu u klubu
Ljetno pojačanje Florent Malouda je također nesretan, jer je i njega zaveo šarmantni strateg: "Došao sam u Chelsea zbog toga što me Mourinho na prvom sastanku uvjerio
Frank Lampard, koji je uz Terryja bio Mourinhova produžena ruka u na terenu je također u šoku zbog njegovog odlaska i nakon što je već prekinuo pregovore oko produženja ugovora, sada je navodno bliži odlasku nego ikad.
Veteran Calude Makelele je povjerio novinarima: "Ova vijest mi je bila prava bomba. Nikad ne bih mogao povjerovati da će trener otići niti dva mjeseca nakon početak sezone. Iako je zbog rezultata u prvenstvu bio pod pritiskom, ipak je bio pun samopouzdanja"
Mourinho: Dežuram pokraj telefona
Jose se pribrao nakon početnog šoka i već se nudi potencijalnim poslodavcima: "Čekam pozive. Želim uživati u životu, ali i u svom poslu", a nakon što su iz Portugala stigli demantiji da bi mogao uskočiti na klupu Portugala dok Felipe Scolari izdržava kaznu zbog udaranja Ivice Dragutinovića, već su se pojavile kombinacije da će u Tottenhamu naslijediti Martina Jola, koji je loše krenuo u prvenstvu.
Zanimljivo da se Jol, nakon pobjede nad Anarthosisom u Kupu UEFA (6:1) toliko umislio da mu je pozicija sigurna da je na sva zvoa počeo hvaliti Mourinha: "On je veliki čovjek i veliki trener. Za sebe je rekao kako je "Special one", što je u njegovom slučaju vjerojatno istina"
"Želio bih da ostane u Engleskoj, ali ako ode želim mu puno sreće jer je navijačima Chelsea donio mnogo radosti", dodao je Jol, ali Mourihov dolazak na White Hart Lane ga zasigurno ne bi razveselio.

Za mene nema dvojbe kako je Mourinho najbolji trener na svijetu i ne mogu vjerovati da smo ga izgubili. Nikad nisam mislio da će napustiti Chelsea bez da završi posao
On je bio sjajan za nogomet i sjajan za Chelsea
Mourinho je u Chelseaju postigao sjajne rezultate koji će predstavljati ogroman izazov za njegovog nasljednika, tko god on bio
K'o da je umro...Zbog toga zaslužuje sve počasti
????????Dzmrndzavi:klothius sta spamujes temu?
Jeko,sa svim se sa tobom slazem sem sa jednom stvarcicom...KAKAV CRNI SKOLARI?!Selektori i menadzeri bi trebali da budu uzor buducim menadzerima i selektorima,koliko i fudbalerima i navijacima.Skolari ima uzas od reputacije a i nije neki genije(onakva reprezentacija sa srbijom 1:1...ne kazem da je srbija losa samo...portugal je ...)
p.s.imali ko c4?

) da pale zajedno sa Murinjom mi govori da će Čelzi da se vrati tamo odakle je došao, tj na 6-7 mesto. Naravno, ako stvarno odu, što je moram priznati, mala šansa