Chelsea FC

mj12 je potpuno upravu....
nije raul jedini poznat...kasiljas,nistelroj,canavaro...
inace...sevcenko treba da leti,a ako nece da leti neka mu neko kupi avionsku kartu pa da leti avionom...
i on i njegova zena,a pogotovu njegova zena.

Otkud je samo Raul poznat u Realu?

Mislio sam poznat kao zvezda. Pitajte neku balavicu na ulici da li je cula za Nistelroja ili Kasiljasa. Jok! Ali zato je cula za Raula, Bekama, Kaku, Ronaldinja, Kristijana Ronalda. E to su zvezde, kad i onaj ko nema pojma o fudbalu zna za njih.

A i lista najbogairjih timova mi se čini da je nova

Na toj listi pise: Rankings for the 2005/06 season ,a pozlednja zavrsena sezona je 2006/2007.

Samo ne znam kako je Juventus treći na listi,mora da su zarađivali ogromne pare u drugoj ligi

Eto, vi's da je bajata...

Ne vredjaj Amerikance. Meni nesto govoris o pameti, a malopre sam sebi odgovaras na ono sto si pisao sa onim "mj12 je u pravu". Samo ludaci pricaju sami sa sobom.

A samo glupi Amerikanci (dovoljno je reci Amerikanci) ne znaju kad se neko zeza. Ili je njima smesno jedino kad nekog lopta pogodi medju noge.

@mj12 Daj bre, Milane, kakva ti je to izjava da je H.S najpametniji Amerikanac? Znam da imas predrasude, ali to je jedina predrasuda koja ti je 100% pogresna.

Nemam predrasude, Simpsonovi su prikaz prosecne americke porodice, a Homer je prosecan amerikanac, a to sto sam rekao da je najpametniji nije predrasuda nego preuvelicavanje. Mada mi je drug koji je dosao iz Amerike rekao da ne znaju koliko je 15+19 bez digitrona (mada sam to video i ovde).

Arjen Robben has spoken to the Chelsea fans for the first time since leaving the club in August.

Robben, who's still in contact with most of the players at Chelsea, said his highlights from his three years at the club were winning all the trophies that are available in England and that it was difficult not being able to say farewell to his team mates and fans in person.

'I have some contact with the players, but for me it was difficult to leave because I had a great time in my three great years at Chelsea and I think I made a lot of friend's as well,' said Robben who was speaking exclusively to Chelsea TV.

'It was difficult because there was no time to say goodbye, because the deal was closed on the Wednesday at ten o'clock in the evening and the following morning I had to fly so there was no time to say goodbye, I only spoke to them on the phone.'

'If I have time I would want to come back and say goodbye,' said Robben, 'to the supporters as well but I don't know if I'll have a chance because at Chelsea the programme is as busy as it is here, we play a lot of games at the weekend and mid-week as well.

'So if I have one day off I would want to come back and say goodbye to everybody because I think it is important. To the fans I owe a big thank you because they were always good to me, I always had great support off them and I had a good relationship with them as well,' he added.

'In my three years I won all the prizes there are to win in England. The FA Cup we won in the end, the Carling Cup twice, the League twice, the Community Shield, so for me that was the highlights,' said Robben.

'But of course for me I was unfortunate with injuries and I didn't have as much impact as I wanted to but that's life,' he added.

Although he's still waiting for the chance to play in his debut, Robben believes he has recovered strength since his knee surgery last season and is looking forward to playing for Real Madrid.

'Things are good, they gave me a bit of time to adapt to everything and become strong because I was still struggling from my surgery last year, so my preseason was not the best but they gave me a bit of time,' he said. 'At the moment I feel very good and hopefully I can make my debut soon.'

Robben left a message for Blues fans to express his gratitude for making his Chelsea career so enjoyable.

'I want to thank them for all the great support they gave me, it must have been frustrating for them to see me injured so many times. But every time I came back I always got a great reception and a warm welcome, so I want to thank them very much and I really enjoyed playing in front of them every time.'

Vau!!! Kako mi je drago sto je ispao tako dobar, jer sam ga uvek gotivila... :(

robben je uvijek bio sjajan fudbaler...jeste imao malo nezgodnu narav,ali evo sad se pokazao kao korektan covijek.Murinjo ga nije dovoljno postovao,umijesto njega stavljao onoga idiota sevcenka.Sta cemo,imamo Maloudu...koji je sjajan,ali nikada nece zamjeniti jednog od mojih omiljenih igraca...vjerovatno :D.

sarabubasara:
robben je uvijek bio sjajan fudbaler...jeste imao malo nezgodnu narav,ali evo sad se pokazao kao korektan covijek.Murinjo ga nije dovoljno postovao,umijesto njega stavljao onoga idiota sevcenka.Sta cemo,imamo Maloudu...koji je sjajan,ali nikada nece zamjeniti jednog od mojih omiljenih igraca...vjerovatno :D.
bezobrazni murinjo nikog ne postuje pa tako ni robena.

a sto se robena tice,imao je potencijala da bude najbolji igrac na svetu,ali povrede su ga unakazile...nista od njega nece biti...

Roman placa Murinja, znaci ovaj mora da igra kako ovaj prvi svira.Stvar je vrlo prosta. Murinjo se 100% ne slaze ni sa jednim Romanovim potezom,ali jeb.i ga on je gazda. Kenjon totalno podrzava Murinja, to je jedino sto je u toj igri dobro.

Chelsea chase 'best schoolboy in Portugal'

The 15-year-old, whose real name is Aliju Djalo, has been adopted by former Guinea-Bissau international Bobo and signed for Boavista, despite not receiving his Portuguese passport yet.

The attacking midfielder has already caught the attention of Jose Mourinho, who has arranged to get him over for a trial with a view to a deal at a much later date.

ne,meni ce biti krivo(paradox a?) u jednu ruku,u drugu mi nece biti jer su od rane mladosti toliko gramzivi da samo idu za prljavim romanovim parama umesto da gledaju neki klub de bi mogli postati istinske zvezde...dok chelzi barem pod patronatom murinja to nije...

Ma nemojm mi reci! A Junajted kao jeste?
Drago mi je sto planiraju da dovedu ovog malog, bice to odlican igrac.
A ako neko misli da Celzi kvari igrace, evo vam dokaz kako je "pokvario" Terija.

Adrijano u Čelsiju, Balak u Interu?
Fudbalski prvak Italije milanski Inter vodi intenzivne pregovore sa engleskim vicešampionom Čelsijem oko zamene Brazilca Adrijana za Nemca Mihaela Balaka, preneli su italijanski mediji. Navodi se da je Inter zainteresovan da Adrijana pozajmi Čelsiju, ukoliko bi Balak zauzvrat prešao u redove milanskih "plavo-crnih". Trener Čelsija Portugalac Žoze Murinjo navodno je veoma zainteresovan za ponudu Intera

Dzmrndzavi:
ne,meni ce biti krivo(paradox a?) u jednu ruku,u drugu mi nece biti jer su od rane mladosti toliko gramzivi da samo idu za prljavim romanovim parama umesto da gledaju neki klub de bi mogli postati istinske zvezde...dok chelzi barem pod patronatom murinja to nije...

Ahahaha naravno sve ostale pare su ciste !!! Hehe imas ti jos puno da procitas i naucis o svetu i novcu koji se vrti...

Back