Niidza
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Ove godine Liverpool provereno osvaja!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
He he ubedjeniji od samih igraca.Videcemo,sve je moguce,samo znam da u Engleskoj svasta moze da se desi i da se nista ne zna do krajaNiidza:Ove godine Liverpool provereno osvaja!!!

Otkud je samo Raul poznat u Realu?
A i lista najbogairjih timova mi se čini da je nova
Samo ne znam kako je Juventus treći na listi,mora da su zarađivali ogromne pare u drugoj ligi
Ne vredjaj Amerikance. Meni nesto govoris o pameti, a malopre sam sebi odgovaras na ono sto si pisao sa onim "mj12 je u pravu". Samo ludaci pricaju sami sa sobom.
@mj12 Daj bre, Milane, kakva ti je to izjava da je H.S najpametniji Amerikanac? Znam da imas predrasude, ali to je jedina predrasuda koja ti je 100% pogresna.

bezobrazni murinjo nikog ne postuje pa tako ni robena.sarabubasara:robben je uvijek bio sjajan fudbaler...jeste imao malo nezgodnu narav,ali evo sad se pokazao kao korektan covijek.Murinjo ga nije dovoljno postovao,umijesto njega stavljao onoga idiota sevcenka.Sta cemo,imamo Maloudu...koji je sjajan,ali nikada nece zamjeniti jednog od mojih omiljenih igraca...vjerovatno.
JekaiGeorge:Ma nemojm mi reci! A Junajted kao jeste?
)Dzmrndzavi:ne,meni ce biti krivo(paradox a?) u jednu ruku,u drugu mi nece biti jer su od rane mladosti toliko gramzivi da samo idu za prljavim romanovim parama umesto da gledaju neki klub de bi mogli postati istinske zvezde...dok chelzi barem pod patronatom murinja to nije...

Da su im navijaci tj. hooligani Headhunters OK. I samo to.maljak10:ja vam samo kazem da je chelsea najjaci tim na svetu a svi vi mozete da pricate sta hocete. Samo sad svi recite ko je najbolji igrac celzija ja kazem da je to JOE COLE a vi
Nemam ni ja.Ajde da su svi drugi posteni, pa razumem...Ovako mi nije jasno.rema:E to je dobar,cvrst argument - ako je tako, stvarno nemam kontra-argument.