Chelsea FC

Ma neka nude i 200, ako on voli barsu ostace tamo. A ne znam, stvarno mi nije jasno sta pokusava onaj glupi Rus da dokaze? Sta kao faca je ako potrosi 130m za jednog igraca,a za vreme transfera se stis'o ko dve pare u dzepu.

Ups. Mislio sam da mi poruka nije prosla. Nego ne shvatam Romana. On je samo vlasnik kluba i to mu je jedina veza sa fudbalom. Zasto jednostavno ne prepusti pojacanja menadžeru kluba koji sluzi upravo tome. Nego bre cak se i u Football Manageru mesao u transfere dok sam vodio Celsi! Znaci neverovatno!

Citam danas da je Murinjo rekao da je sto se njega tice trasfer period zavrsen.I da bi imao problema da smesti Maludu u tim,ako dodje ronaldinjo. Ne znam zasto se onaj glupi Rus ne bavi naftm,brodovima,jahtama,putovanjima a fudbalom o kome ne zna nista. Za sta sluzi menadzer?
Debil.

mislim da je ronaldinjo cekao pasos EU pa mi sad zvizdi za barsu... svi bre oni vide samo kes, kes, kes... kakve emocije... za plat koju Lampard prima i ja bi voleo celzi i nebi hteo da odem, ali da mu neko da 30% vise tesko da bi odbio, ma sve je to prokleto za parama!

Back