Chelsea FC

Fluid bese nereseno protiv Belkburna-bese nista prosle godine osvojeno-bese nesto ste prodali od igraca-bese mislim da ste u krizi-bese da nas niste dobili podoooosta vremena-bese idi na temu o Arsenalu.A za sudiju-gresili su oni i mnogo vise i protiv Chelsea-ja a i u drugim utakmicama evropskog i ligaskog takmicenja-zato nemoj mi reci da su sudije namestile sve Chelsea-jeve pobede jer za to nemas bas nijedan argument.Ako sudija pogresi odmah je Chelsea namestio utakmicu.Osvestite se i pogledajte malo van granica nase zemlje i granica naseg fudbala-nisu sva takmicenja namestena narocito ne PREMIER LIGA !!!!

Licno najmanje sam cula za namestanja u Premijer ligi. U stvari, uopste nisam cula,Jedine neregularnsti su bile oko dovodjenja igraca,ali namestanja..Nisam cula.
Sudije dosta grese i uvek se nadje neko ostecen,ali to je fudbal. Gresili su i na nasu stetu, pa opet nikom nista.

Za namestanja i ne treba da se cuje i zna. Jok, treba da objave u novinama, sedam dana pre tekme, da ce ista biti namestana, i da ce rezultat biti taj i taj. Ljudi osvestite se, fudbal je jedan veliki biznis, a u rukovodecim strukturama klubova su uglavnom ljudi sa, blago receno, sumnjivim kapitalom. Takvi prodaju i kevu za sacicu dolara, a kamoli jednu bednu utakmicu. Ne vidim zasto bi Premijer liga bila izuzetak. Namestanja ima svuda, namestanja je bilo, i namestanja ce uvek biti, tome niko ne moze da stane na put.

E sad, nasmejah se kada je rema poceo da proziva Fluida za Arsenal :lol: Krajnje zanimljivo, posto je Fluid Grobar, i verovatno ga boli paja za Arsenal, kao sto i mene, izmedju ostalog, zabole za Mancester.

Mancester najvise gotivim, kada su u pitanju timovi iz Engleske, isto kao sto u Spaniji najvise gotivim Barsu. Ja volim i navijam samo za jedan klub. To je Partizan, a ostali su samo ostali i nista vise od toga.

FLUID:
@rema
Šta dokazuješ ti? Da je lopovluk koji je učinjen u ime Čelzija legitiman? :roll: :evil: Nisam navijač ni Liverpula, ni Čelzija, nekako mi je najdraži Arsenal, ali me kao čoveka vređa ovaj sudijski bezobrazluk. A vidi koliko je kažnjen sudija. Jednu utakmicu? :evil: :evil: Ili možda ne želiš sve to da znaš. Zato onda zapuši uši, zatvori oči i viči na sav glas "Čelziiiiiii...", možda ti uspe da spereš ljagu koja će ostati posle ove utakmice. :roll:

Zbog ovoga...Sto se tice namestanja mene samo nervira zato sto se ceka sitnica da se napadne Chelsea a kod ostalih timova moze da prodje kao greska sudije.

Uostalom ako mi sve namestamo osvojili bi prvenstvo uz pomoc toga prosle godine kao i LS vise puta ako smo vec toliko mocni i puni para.

Sherlock:
Mancester najvise gotivim, kada su u pitanju timovi iz Engleske, isto kao sto u Spaniji najvise gotivim Barsu. Ja volim i navijam samo za jedan klub. To je Partizan, a ostali su samo ostali i nista vise od toga.
Razumem isto kao ja Celzi.

@rema
Tacno tako.Kad sve namestamo zasto nismo osvojili LS ?lako smo mogli i to da namestimo.

rema:
Zbog ovoga...Sto se tice namestanja mene samo nervira zato sto se ceka sitnica da se napadne Chelsea a kod ostalih timova moze da prodje kao greska sudije.

Uostalom ako mi sve namestamo osvojili bi prvenstvo uz pomoc toga prosle godine kao i LS vise puta ako smo vec toliko mocni i puni para.
Tebi je manija da navijaš za najbogatije klubove koji imaju neku perspektivu da osvajaju titule. Meni nije, jer pratim fudbal zbog fudbala a ne zbog toga da bi se hvalisao kao eto navijam za najjače. Ne mogu da razumem da se ljudi toliko lože na klubove koje nikad u životu neće gledati uživo kao njihov navijač (a da ne govorim na domaćem terenu). Klub koji ne osećam da je moj, gde ne osećam atmosferu, gde se ne srodiš sa tim klubom emocijama,.. ne može za mene da bude voljeni klub. Zato je jedan i jedini voljeni Partizan!!! Svi ostali, posebno strani, su samo klubovi za zanimanje pored malog ekrana uz pivo i "grickalice", sa manje ili više simpatija, kao prema Arsenalu, Romi, periodično prema Realu, itd. Otud mi nije jasno zašto se raspravljaš zbog jednog običnog Čelzija koga ćeš možda koliko sutra zaboraviti.

Tvoja ljubav prema Čelziju izgleda kao na ovoj slici (neću da je postavim da bude vidljiva na temi jer nije za one ispod 18 godina, kao i za mladi ženski svet koji dolazi, ko je kliknuo na link kliknuo je njegovom voljom :D :) ) http://img502.imageshack.us/img502/8747/a491a0d8e9d736b643439b9ve7.jpg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CEH najbolji CEH

Golman celsija proglasen je i 3. put za najboljeg ceskog fudbalera sezone.Bez obzira na slabiju sezonu londonskog premijerligasa ,Ceh u svojoj domovini vidjen kao fudbaler broj jedan .
Glasanje je bilo gusto, Tomasa Rosickog nadmasio za 3 poena, a treci je bio Marek Jankulovski!!!

@Fluid Prvo sram te bilo :lol:.Drugo nisi u pravu. Ko kaze da rema ili recimo ja necemo gledati Celzi uzivo? Mozda ja sledece godine odem u Englesku i gledam Celzi, mozda se Partizan ili Zvezda padnu sa Celzijem pa odem u Bg da gledam. Osim toga, nema veze da li navijas za bogat ili za siromasan klub, da li navijas zato sto osvaja nesto ili nista. Bitno je da navijas zato sto volis taj klub, pa makar on bio i iz Afrike.I nije mi bitno sto ih gledam samo kraj malog ekrana, bitno je da gledam. Zato mi se dopala jedna Murinjova izjava kad je rekao da je bitno imati navijace pa makar bili sa drugog kontinenta i da je bitno da kad igras neku vaznu utakmicu znas da je neko sa drugog kraja sveta trenutno uz tebe.

@JekaiGeorge
Ja te nisam terao da klikneš na link sa slikom. :lol: Kakva omladina... svuda želi da zaviri a posle joj kriv đavo. :lol: :lol: :lol:

Jedna odgledana utakmica uživo ne čini ljubav prema klubu. To ako padnu da igraju sa nekim našim klubom nikog ne čini navijačem kluba koji bude dolazio da igra. Ja ne mogu da osećam ljubav prema klubu sa kojim ne osećam atmosferu i emocije, već večito putem malog ekrana radujem pobedama koje ne osećam. Zato mi ne pada na pamet da se raspravljam kao rema u ime nekog tamo kluba. Pa mi još čovek nešto priča za Arsenal, a meni je Arsenal samo simpatičan klub. Ne razumem ti ja te ljubavi na daljinu. :roll: :D

Aaaa pa opasne su ti te ljubavi na daljinu.Recimo da dodje Celzi u BG i igra protiv Par. ili Zve. ja bi opet navijala za Celzi iako su ovo dvoje nasi klubovi.
Kad bolje razmislim, to bi bilo bas dobro.Mozda se pogodi pa sedim iznad klupe sa rezervnim igracima...I trenerom... :lol:

@Fluid Necu se dalje raspravljati s tobom.
Navijam za Chelsea i navijacu zauvek ! Ako nekom kao sto si ti to smeta bas mi je zao...

P.s.Ne navijam za nase klubove jer se zesce namesta a nivo kvaliteta moze da se meri sa najjadnijim ligama u svetu.A da ne pominjem veze koje rade da bi odredjeni igraci igrali u nekom klubu...dakle nasa liga za mene ne postoji.

rema:
@Fluid Necu se dalje raspravljati s tobom.
Navijam za Chelsea i navijacu zauvek ! Ako nekom kao sto si ti to smeta bas mi je zao...

P.s.Ne navijam za nase klubove jer se zesce namesta a nivo kvaliteta moze da se meri sa najjadnijim ligama u svetu.A da ne pominjem veze koje rade da bi odredjeni igraci igrali u nekom klubu...dakle nasa liga za mene ne postoji.

tako je samo navijaj za chelsea pokazacemo svim klubovima barci,interu,realu...kako se igra fudbal!!!

FLUID:
Ne mogu da razumem da se ljudi toliko lože na klubove koje nikad u životu neće gledati uživo kao njihov navijač (a da ne govorim na domaćem terenu).

Ja ih razumem. Jednostavno, oni nikad nisu pratili nasu ligu tj. oduvek prate neku stranu i normalno je da zavole neki klub iz te lige. Otidji recimo na forum navijaca Milana. Tamo ima ljudi iz Australije, Indonezije, Indije, Amerike itd. Isto vazi i za Mancester, Barselonu, Real i ostale velikane.

ZzZzZz:
Ja ih razumem. Jednostavno, oni nikad nisu pratili nasu ligu tj. oduvek prate neku stranu i normalno je da zavole neki klub iz te lige. Otidji recimo na forum navijaca Milana. Tamo ima ljudi iz Australije, Indonezije, Indije, Amerike itd. Isto vazi i za Mancester, Barselonu, Real i ostale velikane.
Tacno tako. Nikada nisam navijala cak ni osetila simpatije prema nekom nasem klub. I to ne zato sto nisu perspektivni ili zato sto nisu bogati vec zato sto me nikada nije interesovalo da ih pratim. Moj cale vatreni grobar i nikako ne moze da razume kako neko moze da navija za neki strani klub. Ali meni to nikada nije predstavljalo problem.Mozda ih ja nikada ne gledam uzivo,ali opet ja ih volim.A ako ikada budu dosli u BG normalno je da cu otici.

Back