Chelsea FC

joj sta se sve izdesavalo kako ja nisam bila...
aaaaaa... hvala za slichicu, pa nabaci jos koju ako stignes...
200312010167_494959-1.jpg

mmmmmmmm... kako je dobar!!! jel zna neko dal ce skoro da se vrati s povrede? joj jeko vidi kako sam ga nasla... ufffff...
blush-1.gif

shev-41112.jpg
sheva69_800.jpg

Robben Blasts Chelsea & Mourinho
One of Real Madrid's two new signings from the English Premiertship, Arjen Robben, last night accused Jose Mourinho of not giving him a chance at Chelsea.

He said of Chelsea: “In the early stages, yes they could have done more. But after a while I felt I wasn’t getting the confidence I needed, then I started to change my mind about being at Chelsea.

Konj nezahvalni. Vise mi nije krivo sto su ga prodali :evil: :evil: :evil:

joj kod mene ima svasta, radila sam ceo jul i od prvog avgusta bila na moru... provela sam se ko bog, a imam boju ko drogba... dobro, ne bas tolko... ;) :D
kakav sindikat...?
ma sta se nerviras za robena... ionako je sav bio staklen, ko bambi na ledu, zato ga je zoze i prodao, a i zato sto ima kola... :)

Forumski sindikat sever, tj. Ljudi koji navijaju za C.Zvezdu.Imaju i svoju razglednicu. POgledaj na "Tribina 2" . Mnogo su smesni. :P

Ma nerviram se zato sto je stoka nezahvalna. Mnogo me tako nerviraju pojedini kad predju u neki drugi klub k.enjaju kako je u predhodnom bilo lose. To me mnogo nervira. A i da znas da je bio staklen.

@Alex.L Zbog svih tih silnih prozivki "mafijaski klub" sam i stavila takav avatar. :P

Vlasnik engleskog fudbalskog premijerligaša Čelsija, ruski milijarder Roman Abramovič naredio je operatvcima tog kluba da do petka angažuju najboljeg igrača Barselone, brazilskog internacionalca Ronaldinja, objavili su ostrvski mediji. Engleski novinari tvrde da je Abramovič spreman da za jednog od najboljih fudbalera sveta izdvoji 130 miliona evra, koliko je otkupnina za 27. godišnjeg Brazilca.

Abramovič se u poslednjih nekoliko dana dva puta sastao sa bratom i menadžerom poznatog fudbalera Robertom de Asisom Moreirom, koga je ugostio u luksuznom hotelu Lanesboru. Moreira je, kako tvrde engleski mediji, u nedelju uveče otputovao u Španiju, gde će Ronaldinju preneti informacije sa sastanka sa Abramovičem.

Back