Chelsea FC

Real poslao novu ponudu za Balaka i Robena

06. 08. - Celnici Reala iz Madrida spremni su da ponude 45 miliona evra londonskom Celsiju za nemackog reprezentativca Mihaela Balaka i Holandjanina Arjena Robena, prenose spanski mediji.
Real je pre nekoliko dana ponudio 40 miliona evra za dvojicu fudbalera Celsija, ali londonski klub nije zeleo da pregovara o prodaji Balaka i Robena.
Spanski mediji tvrde da pregovora dva kluba nije bilo tokom vikenda, ali isticu da ce u narednih nekoliko dana celnici Celsija i Reala ponovo pokusati da se dogovore, ali je "kraljevski klub" spremio mnogo vecu ponudu od prethodne, koju vlasnik londonskog kluba Roman Abramovic nece moci da odbije.
Balak (30) i Roben (23) nisu u najboljim odnosima sa menadzerom Celsija Zozeom Murinjom, sto bi moglo da olaksa njihov prelazak u Real, prenose spanski listovi.
Oba fudbalera zbog povreda nisu igrala za Celsi u jucerasnjoj utakmici Superkupa Engleske protiv Mancester junajteda. Balak ima problema sa clankom, dok Robena muci koleno.

Balak ostaje na Stamfordu

06.8. - Kapiten nemacke reprezentacije i fudbaler Celsija Mihael Balak izjavio je da nece napustiti londonski klub, usprkos pisanju ostrvske i spanske stampe o njegovom prelasku u madridski Real.
''Skroz sam posvecen Celsiju, jer sam dosao ovde da osvajam trofeje i da budem uspesan u engleskom fudbalu. Price o mom odlasku iz kluba nisu istinite. Trenutno se oporavljam od povrede i nadam se da cu se uskoro prikljuciti ostatku ekipe. Zelim da navijaci Celsija znaju to'', izjavio je Balak.
Iako su celnici sampiona Spanije imali nameru da u paketu dovedu dva fudbalera sa "Stamford bridza", verovatno ce posao zavrsiti samo sa holandskim reprezentativcem Arjenom Robenom.

Murinjo ne moze da sastavi tim!

8.8. - Menadzer Celsija Zoze Murinjo ima velikih problema pred pocetak nove sezone u Premijer ligi, posto je zbog velikog broja povredjenih igraca juce na treningu imao na raspolaganju samo 11 fudbalera, prenose engleski mediji.

Murinjo je priznao da je situacija toliko alarmantna da je poceo da strahuje da nece moci da prijavi tim od 16 igraca za nedeljnu prvenstvenu utakmicu kod kuce protiv Birmingema!

Murinjo ne moze da racuna na Mihaela Balaka, Arjena Robena, Paula Fereiru, Andreja Sevcenka, Kloda Makelelea, Salomona Kalua i Vejna Bridza.

Na spisku povredjenih igraca su i starteri Petr Ceh (ruka), Esli Kol (clanak), Floran Maluda i Glen Dzonson (noga), a Murinjo, ipak, veruje da ce se oni oporaviti do vikenda.

Kapiten Dzon Teri i napadac Didije Drogba su, ipak, izgubljeni na duze zbog problema sa kolenima. Teri ce pauzirati najmanje mesec dana, dok ce Drogba mirovati dve nedelje.

Pozdrav opet za sve-tu sam - ziv sam na srecu nekih na nesrecu drugih :) :) :) Iako su nam se ispovredjivali mnogi nadam se dobrom pocetku sezone ! Naravno nastavljam da navijam za plave i zelim nam uspesnu sezonu koja uskoro pocinje :) Jos jednom pozdrav i NAPRED PLAVCI !!!!!

Aleks u Čelsiju
Engleski fudbalski vicešampion Čelsi objavio je da je angažovao odbrambenog igrača PSV Ajndhovena, brazilskog reprezentativca Aleksa sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Aleks (25) je karijeru počeo u Santosu, a u dresu PSV Ajndhovena je osvojio tri uzastopne titule prvaka Holandije.

Taj fudbaler je bio član nacionalnog tima Brazila koji je osvojio trofej Kupa Amerike prošlog meseca u Venecueli pobedivši u finalu Argentinu sa 3:0.

Pozdrav narode! Vratila se sa odmora i opet sam spremna da visim ovde. :lol:
Nazalost izgubismo Community Shield,ali nisam nesto mnogo iznenadjena obzirom da smo igrali bez pola tima ukljucujuci Terija i Drogbu.
Pobedili smo juce Birmingem, takodje bez pola tima.
Ne znam zasto se samo nama desavaju takva sra.nja . Opet ce nas ubiti povrede. Ne znam sta je to sa Terijem. Opet je povredjen i mora da pauzira najmanje 4 nedelje.

E da...Imamo rekord od 99 neporazenih utakmica kod kuce. :)

Ne mogu da verujem da su uspeli da ga oteraju (opet). Katastrofa. i ko ce sada da bude moderator? ili bolje da pitam: Ko su sada moderatori?
I gde je Ilic? Ovaj forum polako,ali sigurno tone.Nema standardnih clanova, jedan po jedan odlaze.
Lepo sto i ti nisi otisao. :-|

Oko Robena je sve dogovoreno, bar koliko ja znam.

Back