Chelsea FC

Redje sam na netu-imam podosta obaveza.P.s.Gledao sam Man UTD posto su to prenosili na RTS-u :( a na Livescore-u sam pratio Chelsea :) Bitno da smo dobili Reading koji zna da bude nezgodan protivnik - imaju podosta ostru da ne kazem grubu igru.U svakom slucaju nadam se da cemo nastaviti ovim tempom :) Bedak za povrede al sta ces-sta je tu je...mora se i s tim dalje :) Napred plavci ! :)

Ma ja sam samo molila boga da iz meca sa tim paorima koji treba da igraju u 3.diviziji izadju svi citavi. Prosle sezone su bili fatalni po golmane.

@crni lepotan Nadam se da ti se nece pruziti prilika.

Cujem da se izgleda Karvaljo povredio na ovom mecu.Ali dobra vest je da bi Terry trebao protiv Liverpula da igra u nedelju.Trebao je i ovaj mec da odigra ali ga Murinjo nije stavio jer nije bio siguran da je spreman zbog povrede ( pametan potez :) ).U svakom slucaju bice nam mesovi sastav ali nadam se i pored toga povoljnom rezultatu.

Bas sam se obradovala kad sam cula da je Teri dobro. Odlicno. Alex defitivno potpisao, tako da imamo jos jednog defanzivca. I Murinjo izjavio da ga raduje sto ove sezone nece morati da brine sto se odbrane tice.
Jedva cekam mec protiv Liveprula. :)

sfnche115-1.jpg

Evo Alex-a. Nadam se da ce dobro igrati. :)

Back