Chelsea FC

Drzacu se onog starog "Charger" . :)

by the way: But the good news for Chelsea fans is that Terry will remain at the Bridge, having reportedly finalized a new five-year contract worth a cool $13.5 million per year.

YES<YES<YES!!!!!!!

Evo to za Terija:
Teri polomio nozni palac

19.7. - Kapiten Celsija i engleske fudbalske reprezentacije Dzon Teri polomio je nozni palac na prijateljskoj utakmici igranoj na turneji po Sjedinjenim Americkim Drzavama.

Teri, koji je protekle sezone imao nekoliko veoma ozbiljnih povreda, ozledio se u mecu protiv korejskog Suvon Bluvingsa, koji je Celsi dobio rezultatom 1:0. Engleski defanzivac insistira na tome da se na teren vrati vec u subotu jer zeli da bude u timu protiv LA Galaksija, za koji bi trebalo da debituje njegov veliki prijatelj Dejvid Bekam. Menadzer Zoze Murinjo, medjutim, veoma je zabrinut i odlucice o tome hoce li Teri igrati tek nakon konsultacija sa klupskim doktorima.

Teri je krajem prosle godine operisao kicmu, a na teren se vratio vec posle nesto vise od mesec dana, na opste iznenadjenje lekarskog tima. Mesec dana kasnije povredio je ligamente clanka desne noge, a tokom finalnog meca Karling kupa sa Arsenalom, zbog jakog udarca u glavu, od koga je ostao bez svesti, zavrsio je u bolnici, sa kontuzijama.

A evo i najnovije vesti:
Abramovic ne da Robena

20.7. - Fudbaler Celsija i holandske reprezentacije Arjen Roben nece potpisati ugovor sa madridskim Realom, posto je taj transfer stopirao gazda londonskog kluba Rus Roman Abramovic.

Sportski direktor Reala Predrag Mijatovic pozvao je Abramovica telefonom kako bi ugovorili detalje transfera nakon sto je Roben prihvatio ponudu "kraljevskog kluba". Abramovic se, medjutim, iznervirao i porucio Madridjanima da nece dobiti Robena ni za koju sumu novca.

"Abramovic je bio veoma jasan. Rekao im je da ga nije briga da li je ponuda 10 ili 50 miliona funti. Menadzer Celsija Zoze Murinjo rekao je da igrac nije na prodaju i to znaci da nije, ni po kojoj ceni", rekao je izvor iz londonskog kluba.

Robenu je Celsi ponudio novi ugovor, sa nedeljnom platom od 85.000 funti, ali Holandjanin insistira na nedeljnim primanjima od 100.000 funti.

E sad,znam da je offtopic,ali Jeko,jel mozes da mi javis na PP,posto mi se cini da si iz Nisa,od kog dana i kojim terminima ce se prikazivati Hari Poter u bioskopima.Mogla sam da te pitam i na temi HP,posto i tamo svracas,ali nekako sam ovde sigurna da ces procitati :D

Madona hvala za vesti..Ovo za Terija sam cula tj. citala jos dok sam bila u Apatinu jer sam se prestravila da je opet nesto ozbiljno,ali ovo drugo me obradovalo. Znaci, Roben ostaje plavac do daljnjeg. Cool...

Saljem ti PP, mada ti trenutno nece biti od velike koristi.

Aha... :D
Inace ovu pricu za Robena potvrdili i iz Reala. Roman im porucio da je Zoze rekao da igrac nije na prodaju i on ne namerava da ga proda. Jos samo da Frenki produzi ugovor i sve je super.

Teri slomio nozni palac, a hoce da igra. TO nije hrabrost, to je debilizam. Ima da iskomplikuje povredu i **** ce da zapocne prvenstvo. Elem, ocekujem sezonu u kojoj ce dominirati Mancester.

Nije debilizam, nego zeli da igra sa svojim timom. Bas kapitenski stav. A sto se tice komplikovanja povrede toga se i ja plasim. Ali Murinjo je izjavio da bez obzira na njegovu zelju mocice da igra samo i samo ako lekari dozvole. Prema tome, ako postoji rizik da se povreda iskomplikuje nece igrati.Ipak nije slomio nogu, nego nozni palac.

JekaiGeorge:
Nije debilizam, nego zeli da igra sa svojim timom. Bas kapitenski stav. A sto se tice komplikovanja povrede toga se i ja plasim. Ali Murinjo je izjavio da bez obzira na njegovu zelju mocice da igra samo i samo ako lekari dozvole. Prema tome, ako postoji rizik da se povreda iskomplikuje nece igrati.Ipak nije slomio nogu, nego nozni palac.
Kaze se ako i samo ako, a to ako i samo ako mozes da napises krace, ovako: <=>, ili ovako: akko :lol:

Ako sam dobro razumeo, on hoce da pomogne timu u potpuno nebitnoj tekimi, prijateljskoj na pocetku sezone, rizikujuci da ne igra narednih 10 utakmica. Stvarno heroj, nema sta. I kada pocne sezone, dok njegovi saigraci budu ginuli na terenu, on ce da ladi muda u fotelji cirkajuci 'ladno pivo.

Na kraju 1:0 za Chelsea. I jedni i drugi jako losi.

Dosta dosadna utakmica, gledam sam samo prvih 20 minuta i onda prebacio na NASCAR. Gol je pao na pocetku 2. poluvremena, dao ga Terry. Beckham igrao zadnjih 15-ak minuta.

Sherlock:
Kaze se ako i samo ako, a to ako i samo ako mozes da napises krace, ovako: <=>, ili ovako: akko :lol:

Ako sam dobro razumeo, on hoce da pomogne timu u potpuno nebitnoj tekimi, prijateljskoj na pocetku sezone, rizikujuci da ne igra narednih 10 utakmica. Stvarno heroj, nema sta. I kada pocne sezone, dok njegovi saigraci budu ginuli na terenu, on ce da ladi muda u fotelji cirkajuci 'ladno pivo.
Znam da se kaze ako isamo ako, ali namerno sam ovako napisala jer mi je taj izraz u originalnoj verziji dosadio zbog matematike. :lol:
Ma covek hoce da igra, a nije polomio nogu nogo nozni palac. A i lekari su dozvolili, znaci nista nece da mu se desi.

Osim toga, dao je jedini gol na utakmici. :D

The success that Jose Mourinho has brought to Chelsea since he became manager of the Blues has been unprecedented in the Premiership club's history - but it has come at a price. Many football fans who are not Chelsea supporters have been alienated by what they perceive to be a certain arrogance at Stamford Bridge - an arrogance which they feel emanates from and reflects the manager's outspoken and confrontational style.

The Portuguese tactician has promised: “I want to be more mellow this year. I am what I am but, at the same time, people use my personality to create something that is not true.

He told journalists: "It is normal if I am emotional or if I react to something that is not fair.

“But people have an image of me that’s incorrect and now I want it to be different."

And he explained how his tactical approach would favour more expansive football this season:

“I want to get better results and be more entertaining this season. We will play 4-3-3 a lot of the time and I think that is correct.

"If you put the last three years together, Chelsea have been the best team in the Premier League.

“But I want more. It will be good for the club to play differently. The tendency is for our opponents to close up — so we need to be more open.

“Width is important in a team like ours and we have the right quality of wingers.

“The 4-3-3 leaves Shevchenko in a fight with Drogba and Pizarro for one position.

“Last season we played very well as a team with the resources available — but not with the same flair, speed and dynamism as in previous years.

“This season, with the players we have available, we have to go for it.”
“My relationships with other people will not change. My bottle of wine with Ferguson will still be a bottle of wine, my handshake with Wenger will still be a handshake.”
:D

Back