Chelsea FC

1:1 je predobar rezon za Čelzi. Dobar deo meča su davili loptu dok je Fejenord, iz onog što sam gledao, bio opasniji. Još Makaj pomašio penal, tako mu i treba kad šutira kao baba

Ma prijateljske utakmice nisu ni vazne. Nesto kao zagrevanje pre starta. Bitno je posle dobro poceti i ne gubiti bodove zbog nekih slabih protivnika i sto je najvaznije ne zadovoljavati se neresenim rezultatima kad je moguce pobediti.

U pravu si. Nego sta kazete na onu Zozeovu izjavi da zeli da bude prijatnija osoba nego sto je bio?
Meni se bas dopadao zbog toga sto se nije uklapao u kalup, a on sad hoce da se menja. bezveze

Abramovic tuzio ruski klub koji mu ne vraca pare

27.7. - Vlasnik celsija i ruski milijarder Roman Abramovic tuzio je ruski fudbalski klub Krila Sovjetov zbog zanemarivanja i izbegavanja vracanja zajma od preko 4,5 miliona evra, prenose svetski mediji.
Firma "Milhaus", koja se nalazi u abramovicevom vlasnistvu, vec je ruskom sudu predala dokument kao dokaz o zajmu ruskom klubu.
"U dva navrata smo im dali zajam, jedan tokom 2004. godine a drugi u 2005. Nekoliko puta smo produzavali rok za vracanje duga, poslednji put do kraja 2006. godine, ali oni su konstatno izbegavali da uplate novac, pa smo mi bili primorani da zatrazimo pomoc suda", kazao je Abramovicev portparol Dzon Man.
Predsednik Krila Sovjetov Aleksandar Baranovski kaze da ce klub vratiti dug uz pomoc domacih politicara.
"Regionalni parlament zaseda 31. jula i ocekujemo da ce klub biti subvencionisan sa oko 200 miliona rubalja. Planiramo da zajam vratimo u septembru mesecu", izjavio je Baranovski.

nisam odavno bio na ovoj temi
danas me je ovako snuzdenog, zbog Partizana, nasmejao program na chelsea TV
utakmica protiv Barse 98 valjda 5-1 za Barsu, nisam nigde na TV nekih klubova video da se pustaju takve katastrofe, ali eto posto vi i nemate neke uspehe morate da pustate i katastrofe da popunite program
Liverpool ce se ove godine pobrinuti da imate jos po neku katastrofu chelsea na programu plavog TV

1913_1514_Haupt.jpg

@lepotan A zasto da ne prikazuju poraze? Ako vec prikazuju pobede normalno je da prikazuju i poraze.A videcemo vas u prvenstvu.Dobro ste se pojacali, znaci treba ocekivati velike stvari. Pazite samo da ne prodjete sa Toresom kao mi sa Sevom.

Katastofa 2:0 protiv Rendzersa. Uzasna igra, ali sa jedne strane razumljivo. Pola standardnih ifraca je van tima.I gde stavi onog Ilarija da brani.Kudicini je bolji.
Samo se nadam da nece ovako igrati u prvenstvu.

JekaiGeorge:
@lepotan A zasto da ne prikazuju poraze? Ako vec prikazuju pobede normalno je da prikazuju i poraze.A videcemo vas u prvenstvu.Dobro ste se pojacali, znaci treba ocekivati velike stvari. Pazite samo da ne prodjete sa Toresom kao mi sa Sevom.

Katastofa 2:0 protiv Rendzersa. Uzasna igra, ali sa jedne strane razumljivo. Pola standardnih ifraca je van tima.I gde stavi onog Ilarija da brani.Kudicini je bolji.
Zadnje dve utakmice su im bile katastrofa,što je jako dobro za mene :D :D :D mislim Liverpool.Sledeću utakmicu igraju sa Brombijem zato im bolje drži palčeve jer,ako i tu izgube propali su. ;) ;) ;) .

JekaiGeorge:

Pa da. Da su bili igraci videli bi oni ko je ko!:roll: .................:lol: :lol: :lol:

Dobro, dobro samo se vi nadajte da ce Celzi da propadne. Nada poslednja umire :lol: :lol: :lol:

@Ilic Cuti,bre, tamo vidis da sam bilapod traumom zbog onako blesave igre, a ti me jos i ispravljas.. C,,c,c :lol: :lol: :lol:

Zozeu mnogo lepo stoji ona trenerica, bas je sladak. A Teri je takodje cakan u onom "vristece" zelenom dresu. :D

Back